Németországi munkát keresek

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #6171 Írta: Gergely
Gergely válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szeretnék Németországban dolgozni,de csak alapszintű nyelvtudásom van.A kérdésem a következő első lépésben német életrajzot irjak?Valami gyári munkára gondoltam.És ha kiválasztom a megfelelő munkaterületet általában német nyelven kell beszélni előzetes egyeztetésről vagy még valami munkaközvetitővel először?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #6172 Írta: lakat
lakat válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hello!
Német szakmai önéletrajz az fog kelleni.
Attól függ hová és kinek adod be a jelentkezésed, de valószínűleg telefonon megkeresnek. Nem kell megijedni nem szinkrontolmácsot keresnek, de azért értsd meg és tudj valahogy válaszolni.
Sok sikert.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergely

Több
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6185 Írta: nagyberci
nagyberci válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok.

Eloszor is elnezest,hogy ekezet nelkul irok, mert Erdelybol vagyok es itt a billentyuzetek ekezet nelkuliek. Mar 1 honapja olvasgatom a forumot, es kellemes meglepetes, hogy mennyire segitokeszek vagytok, foleg tanacsadas teren, megosztjatok sajat tapasztalataitokat. Tervezzuk mi is a csaladdal valo kikoltozest, de meg egy par honapot varnunk kell, mert kb szeptember - oktober korul kapjuk meg a magyar allampolgarsagot, es csak utanna tudunk menni, na meg addig persze kell tanuljuk a nemet nyelvet, mert az angollal nem lenne gond, de sajnos nemetet nem tanultunk idaig sem en, sem felesegem. Szivesen fogadok barmilyen utbaigazitast, tanacsot.

Azert vagyunk a vilagon, hogy valahol otthon legyunk benne!

• Ibolya
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6209 Írta: Ibolya
Ibolya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szeretném megtudni, hogy nyelvtudás nélkül kaphatok-e munkát Németországban?
55 éves vagyok!
Szerintem a kényszer hamarabb megtanítja az embert a nyelv elsajátítására, mint ha évekig tanulnám!

Köszönöm!

Több
13 éve 3 hónapja #6210 Írta: beatrix0623
beatrix0623 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Ibolya!
Nem akarlak elkeseríteni de nem inkább tanulj,hogy legyen legalább egy alapod mert az ember nagyon kiszolgáltatott lehet.Tapasztalat!!!!De lehet nagy szerencséd is ha magyar családhoz kerülsz!Itt is olvashatod többen neki álltak te korodbeliek nyelvet tanulni sok sikerrel.Rajta!
Bea
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ibolya

Több
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6228 Írta: hirmanna
hirmanna válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Én is ilyen helyzetben vagyok, már tanulom a németet, de nagyon nehéz, ha olyan közegben lennék, akkor könnyebb lenne, ezért szeretnék kimenni. Párom már kint van.

Köszönöm