Németországi munkát keresek

Több
13 éve 5 hónapja #5523 Írta: Benhen
Benhen válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Én is munkát szeretnék találni Németországban, elsősorban Bajorországban. A férjem már ott dolgozik egy ideje, van egy 21 hónapos kisfiúnk, és nagyon nehezen bírják egymás nélkül. Tanítói diplomám van, de amíg nem honosíttatom, nem alkalmaznak akár óvodában, akár bölcsiben, akár tanítóként. A német nyelvvel nincs problémám. Szerintetek van esély találnom vmit?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• feco100
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 5 hónapja #5525 Írta: feco100
feco100 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hello!Elsö kezedben legyen a honositás,aztán 99%esélyed van hogy találsz melot,föleg h a német nyelv is megyen!Ne gondolkozz rajta!!!Hajrá,sok sikert!!!

Több
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5531 Írta: speti
speti válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv mindenkinek!
Kérném a hozzáértök segítségét, ha egy haverommal úgy döntünk, hogy szerencsét próbálunk Németországban mi a legegyszerűbb és legolcsóbb módja a legális munkavállalásnak.
Itthonról már egy vagyont költöttünk telefonálásra, de semmi konkrétum, ezért úgy döntöttünk útnak indulunk.
Esetleg tud valaki magyarúl beszélő irodát, ahol segítenek ebben?!
Érdekelne még olcsó szállás 2 fő részére.
Elképzelésünk szerint kiérünk, kiváltjuk az egyéni vállalkozóit és elkezdünk munkát keresni, lehet az bármilyen alkalmi munka, míg nem találunk az építőiparban megbízható helyet.
Aki tud segítsen e témában, előrre is köszönöm!

Több
13 éve 5 hónapja #5533 Írta: Benhen
Benhen válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Feco, köszönöm, igazából csak attól tartok egy kicsit, hogy amíg nincs meg a honosítás, addig találok-e vmit a gyerkőc mellett. Merthogy nagyon kellene.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 5 hónapja #5535 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia,

A munkavallalashoz nem tudok mondani semmit, de a telefonhoz van ötletem.
En a Voipstunt nevü program segitsegevel szoktam interneten keresztül telefonalni. 3 havonta egyszer kell 12-13 euronyi összeget rafizetni, es utana 120 napig ingyen lehet a nemet vezetekes halozatba telefonalni.
En is ezzel szoktam telefonalni, ha nem vagyok itt Nemetorszagban, jol müködik. Az elejen van valamennyi szabad perc, utana keri a penzt. En ugy allitottam be, hogy ne töltse fel magat automatikusan. A többi telefon is olcsobb vele, pl a magyar vezetekes kb 2 cent.

szia, Eva

• feco100
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 5 hónapja #5540 Írta: feco100
feco100 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ha a német nyelv nem gond,biztos hogy találsz bármilyen munkát addig is