Németországi munkát keresek
- Benhen
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
- Tiborkam
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #5553
Írta: Tiborkam
Tiborkam válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Udv.Csokma
Elszeretned arulni a ceg nevet?kozvetito dijat koveteltek?es mennyi orabert igertek?
Elore koszi valaszodat.
Elszeretned arulni a ceg nevet?kozvetito dijat koveteltek?es mennyi orabert igertek?
Elore koszi valaszodat.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csokma
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5570
Írta: Csokma
A cég neve:
Nem követeltek semmilyen díjat, 5 eu/óra(brutto) volt az ígéret, 48 óra/hét, + 10 óra túlóra lehetőség, amiért +100 euro járt volna, 200 eu a busz, amit az első fizuból vontak volna le. Mondom csak magyar állampolgárokat kerestek, mert a románok még nem mehetnek Hollandiába, sem Németországba, csak külön engedéllyel, és csak határozott időre(azt hiszem max.3 hónap)
Csokma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Tiborkam írta: Udv.Csokma
Elore koszi valaszodat.
A cég neve:
http://www.exoticgreen.nl/site/?page=3
- lantika
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
13 éve 4 hónapja #5572
Írta: lantika
lantika válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
szerintem minijob-ot tuti találsz áruházakban,ez napi pár óra csak,viszont havi netto 400€-t fizetnek érte. általában polctöltés,teherautó lepkolás elektromos targoncával. vagy esetleg menj el mekibe dolgozni,ott szinte mindig keresnek embert
- TNiki
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5643
Írta: TNiki
TNiki válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Most találtam rá az oldalatokra! Itt vagyok 1 hónapja Berlinben és munkát keresek! Eddig elküldtek minden közvetitőtől mert még csak kicsit beszélem a nyelvet. Érdekelne minden csomagoló, takarító, gyári, konyhai munka is. A Mc-i már megvolt és az áruházak többsége is! Mindenhol ott az önelétrajzom, még a munkaügyi központba is be vok jelentkezve! Várom, hogy valami munka is legyen!
De böngészem majd az oldalt!
Köszi!
Most találtam rá az oldalatokra! Itt vagyok 1 hónapja Berlinben és munkát keresek! Eddig elküldtek minden közvetitőtől mert még csak kicsit beszélem a nyelvet. Érdekelne minden csomagoló, takarító, gyári, konyhai munka is. A Mc-i már megvolt és az áruházak többsége is! Mindenhol ott az önelétrajzom, még a munkaügyi központba is be vok jelentkezve! Várom, hogy valami munka is legyen!
De böngészem majd az oldalt!
Köszi!
- Sven
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #5653
Írta: Sven
Sven válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Német középfokkal Németországban állást keresek: segéd- vagy betanított munka, szállodai (takarító vagy konyhai kisegítő is) egyaránt érdekelne!
Német középfokkal Németországban állást keresek: segéd- vagy betanított munka, szállodai (takarító vagy konyhai kisegítő is) egyaránt érdekelne!