Németországi munkát keresek
- Dilemma
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Új vagyok itt köztetek, bár jó ideje olvasgatom a fórum témáit. Sokan emlegetitek, hogy az eures oldalán sok álláshírdetés van. Jómagam is bújni szoktam az ottani hírdetéseket és a kérdésem annyi lenne, hogy tapasztalataitok szerint korrektek az ottani hírdetések / hírdetők? Volt néhány amire jelentkeztem, de csak egyetlen hírdető válaszolt vissza. Ti milyen tapasztalatokat szereztetek?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv. Dilemma
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- Dilemma
- Nem elérhető
- New Member
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Valóban? Szerintem nem. Mi rendszeresen használjuk és siralmas, hogy ott milyen profilokkal szerepelnek munkakeresők.Dilemma írta: Hogy a profilom mennyire piacképes az a piaci kereslettől függ
- Dilemma
- Nem elérhető
- New Member
(Igyekszem informálódni, remélem ez nem baj.)
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Már a C jogsi is kevés. Futárt nem az eures-en fognak keresni a munkaadók és ügynökségek hidd el. Rossz piacon próbálkozol. De, hogy milyen is egy profil ami felkeltheti az érdeklődését valakinek ha véletlenül ott keresne futárt,Dilemma írta: OK, akkor áruld el, légy szíves, hogy szerintetek milyen a piacképes profil. A1 angol, B2 német, B jogsi és néhány olyan szakma, ami sajna ott nem nagyon használható (ez tuti nem piacképes, ezzel tisztában vagyok), de nem középvezetői állást, inkább csak pl. kurier állást keresek.
segítek, ilyesmi: