Németországi munkát keresek

Több
13 éve 2 hónapja #7328 Írta: Dilemma
Dilemma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek, bár jó ideje olvasgatom a fórum témáit. Sokan emlegetitek, hogy az eures oldalán sok álláshírdetés van. Jómagam is bújni szoktam az ottani hírdetéseket és a kérdésem annyi lenne, hogy tapasztalataitok szerint korrektek az ottani hírdetések / hírdetők? Volt néhány amire jelentkeztem, de csak egyetlen hírdető válaszolt vissza. Ti milyen tapasztalatokat szereztetek?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv. Dilemma

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja #7329 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szerintem korrektek de mit is értesz korrektség alatt? Ha nem ír vissza már nem is korrekt? A feltöltött profilod amúgy piacképes?

Több
13 éve 2 hónapja #7330 Írta: Dilemma

Nem, nem azt mondtam, hogy ha nem válaszol, akkor nem korrekt. Azt szeretném tudni, hogy volt-e már valaki itt, aki azon az oldalon talált munkát és ha igen, akkor valóban azt kapta-e, amit ott ígértek. Én nem akarok semmit / senkit ismeretlenül minősíteni. Hogy a profilom mennyire piacképes az a piaci kereslettől függ :)

Több
13 éve 2 hónapja #7331 Írta: Gergoo

Dilemma írta: Hogy a profilom mennyire piacképes az a piaci kereslettől függ :)

Valóban? Szerintem nem. Mi rendszeresen használjuk és siralmas, hogy ott milyen profilokkal szerepelnek munkakeresők.

Több
13 éve 2 hónapja #7333 Írta: Dilemma

OK, akkor áruld el, légy szíves, hogy szerintetek milyen a piacképes profil. A1 angol, B2 német, B jogsi és néhány olyan szakma, ami sajna ott nem nagyon használható (ez tuti nem piacképes, ezzel tisztában vagyok), de nem középvezetői állást, inkább csak pl. kurier állást keresek.
(Igyekszem informálódni, remélem ez nem baj.)

Több
13 éve 2 hónapja #7334 Írta: Gergoo

Dilemma írta: OK, akkor áruld el, légy szíves, hogy szerintetek milyen a piacképes profil. A1 angol, B2 német, B jogsi és néhány olyan szakma, ami sajna ott nem nagyon használható (ez tuti nem piacképes, ezzel tisztában vagyok), de nem középvezetői állást, inkább csak pl. kurier állást keresek.

Már a C jogsi is kevés. Futárt nem az eures-en fognak keresni a munkaadók és ügynökségek hidd el. Rossz piacon próbálkozol. De, hogy milyen is egy profil ami felkeltheti az érdeklődését valakinek ha véletlenül ott keresne futárt,

segítek, ilyesmi: