Németországi munkát keresek
- anka
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6845
Írta: anka
anka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Én egy 42 éves víz vezeték szerelő vagyok Németországba szeretnék kimenni dolgozni,szakmámba vagy megvan a biztonsági őr papírom is.
Erős fizikummal rendelkezem,tudok és szeretek is dolgozni legyen az bármi.
Üdv:Abdul
Én egy 42 éves víz vezeték szerelő vagyok Németországba szeretnék kimenni dolgozni,szakmámba vagy megvan a biztonsági őr papírom is.
Erős fizikummal rendelkezem,tudok és szeretek is dolgozni legyen az bármi.
Üdv:Abdul
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
13 éve 3 hónapja #6877
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Abdul!
Épp mostanában olvastam rengeteg biztonsági őr állást, főleg áruházakba keresnek. Próbálkozz a német munkakereső oldalakon, pl.
www.meinstadt.de ahol mindenféle hasznos infot találsz az adott városokról, vagy www.job.de, www.jobpilot.de, www.monster.de, www.jobsafari.de, keress a Sichereitsbeamte szóra, vagy írd be ugyanezt a Google-be, kiad egy csomó találatot.
Nyelvtanulásnak még nagyon tudom ajánlani a Deutsche Welle interaktív ingyenes nyelvtanfolyamát, egyszerűen szuper, nagyon hasznos és B1 szintet ad.
Épp mostanában olvastam rengeteg biztonsági őr állást, főleg áruházakba keresnek. Próbálkozz a német munkakereső oldalakon, pl.
www.meinstadt.de ahol mindenféle hasznos infot találsz az adott városokról, vagy www.job.de, www.jobpilot.de, www.monster.de, www.jobsafari.de, keress a Sichereitsbeamte szóra, vagy írd be ugyanezt a Google-be, kiad egy csomó találatot.
Nyelvtanulásnak még nagyon tudom ajánlani a Deutsche Welle interaktív ingyenes nyelvtanfolyamát, egyszerűen szuper, nagyon hasznos és B1 szintet ad.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrus
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 3 hónapja #6926
Írta: DECOTEXT
22 éve vagyok itt kint de még egyszer nem kértek sehol semmilyen papirt! A cégünknél kerestek egy spanyolul tudó munkatársat.Egy srácot meghivtak a sok közül, s a kezébe nyomtak egy telefont egy mexicói számmal, hogy "erről" beszéljen, s érdeklődjön annál az illetőnél aki felveszi. Megtette. 40 percen át telefonált folyékonyan spanyolul! Másnap jöhetett dolgozni, s azóta is itt van a cégnél de nincs semmilyen B1 vagy más a zsebében!!
(Később kiderült, hogy a Kanári szigeteken járt egyetemre 4 évig..., nos így könnyű persze!)
Minek a B1? Vagy tudod a nyelvet vagy nem!
Ezen senm segít semmilyen papír sem!
Sajnos nem egyszer volt már nálunk fordítva is. X. hölgy jelentkezett
egy csomó műszaki papirral (müszaki rajzoló is volt, gépészet) de fogalma sem volt a dolgokról, mert kiderült, hogy vagy 10 éve nem volt a szakmában! Tehát, jobb ha valaki autódidakta, de tudja a dolgát....mintha sok papirral jön, amit nem tud hasznosítani!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Az milyen az a B1? Az otthoni vizsgák valamelyike?Lizy007 írta: Nyelvtanulásnak még nagyon tudom ajánlani a Deutsche Welle interaktív ingyenes nyelvtanfolyamát, egyszerűen szuper, nagyon hasznos és B1 szintet ad.
22 éve vagyok itt kint de még egyszer nem kértek sehol semmilyen papirt! A cégünknél kerestek egy spanyolul tudó munkatársat.Egy srácot meghivtak a sok közül, s a kezébe nyomtak egy telefont egy mexicói számmal, hogy "erről" beszéljen, s érdeklődjön annál az illetőnél aki felveszi. Megtette. 40 percen át telefonált folyékonyan spanyolul! Másnap jöhetett dolgozni, s azóta is itt van a cégnél de nincs semmilyen B1 vagy más a zsebében!!
(Később kiderült, hogy a Kanári szigeteken járt egyetemre 4 évig..., nos így könnyű persze!)
Minek a B1? Vagy tudod a nyelvet vagy nem!
Ezen senm segít semmilyen papír sem!
Sajnos nem egyszer volt már nálunk fordítva is. X. hölgy jelentkezett
egy csomó műszaki papirral (müszaki rajzoló is volt, gépészet) de fogalma sem volt a dolgokról, mert kiderült, hogy vagy 10 éve nem volt a szakmában! Tehát, jobb ha valaki autódidakta, de tudja a dolgát....mintha sok papirral jön, amit nem tud hasznosítani!
DCT
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
13 éve 3 hónapja #6928
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
DCT beküldte:
Európai nyelvi szintek - Önértékelési táblázat
Az milyen az a B1? Az otthoni vizsgák valamelyike?
Európai nyelvi szintek - Önértékelési táblázat
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6932
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
DCT beküldte:
Az Európai Unió által egységesen elfogadott és használt nyelvi szintrendszer. Pl. itt részletezi a különböző szinteket:
deutschnet.hu/content/view/25/44/
Az milyen az a B1? Az otthoni vizsgák valamelyike?
Az Európai Unió által egységesen elfogadott és használt nyelvi szintrendszer. Pl. itt részletezi a különböző szinteket:
deutschnet.hu/content/view/25/44/
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, laolaj
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
13 éve 3 hónapja #6933
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Lizy,
Én is találtam hozzákapcsoló anyagot, ami segíthet megérteni az arról érdeklődőknek, hogy mi is az a "B1".
www.testsinenglish.com/nyelvi-szintek.php
Üdvözöllek. Maya
Én is találtam hozzákapcsoló anyagot, ami segíthet megérteni az arról érdeklődőknek, hogy mi is az a "B1".
www.testsinenglish.com/nyelvi-szintek.php
Üdvözöllek. Maya