Idősgondozás Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 2 hónapja #24159
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Póbáld ki a megfelelő hírlevelünket:
Altenpflege Jobs in Deutschland
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ilonafoto2011
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 2 hónapja #24165
Írta: DECOTEXT
Én mindenképpen ajánlanám! A fizetések legtöbbszö tőeld függnek, hogy hogyan adod el magad!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Hát ezt csak Te tudod biztosan megmondani!ilonafoto2011 írta: Hivatalosan szeretnék dolgozni?
Én mindenképpen ajánlanám! A fizetések legtöbbszö tőeld függnek, hogy hogyan adod el magad!
DCT
- Pflegerin
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 35
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #24176
Írta: Pflegerin
Pflegerin válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Kedves Ilonafoto.
Ha házi idősgondozásban szeretnél elhelyezkedni, akkor feltételezem hogy jól beszéled a német nyelvet, empatikus, türelmes ember vagy, és valamennyi gyakorlattal már rendelkezel.
Kb netto1200,- (bruttoban kb 1800) eurós fizetés mellett ingyenes szállás ellátás és útiköltség térítés van a cégnél, aminek a linkjét ide teszem neked. Saját szoba vagy lakrész van általában, néha a család bérelhet egy kűlőn kis lakást is, volt már rá példa.
A munka privát családoknál, 2-3 hónapos vátásban történik. Vagyis, 2-3 hónap munka, és utánna ugyanennyit vagy szabad. Fix, persze és hivatalos,. Még valami, a 24 órás szolgálathoz minimum 2 gondozó kell, de jobb a 3...ez a cég profi.
Sok sikert kívánok neked.
Ha házi idősgondozásban szeretnél elhelyezkedni, akkor feltételezem hogy jól beszéled a német nyelvet, empatikus, türelmes ember vagy, és valamennyi gyakorlattal már rendelkezel.
Kb netto1200,- (bruttoban kb 1800) eurós fizetés mellett ingyenes szállás ellátás és útiköltség térítés van a cégnél, aminek a linkjét ide teszem neked. Saját szoba vagy lakrész van általában, néha a család bérelhet egy kűlőn kis lakást is, volt már rá példa.
A munka privát családoknál, 2-3 hónapos vátásban történik. Vagyis, 2-3 hónap munka, és utánna ugyanennyit vagy szabad. Fix, persze és hivatalos,. Még valami, a 24 órás szolgálathoz minimum 2 gondozó kell, de jobb a 3...ez a cég profi.
http://www.hausengel.de
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ilonafoto2011
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
12 éve 2 hónapja #24179
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Szio
Barátnőm privát háznál őregeket ápol. 2 heti váltásban 800 euro-ért
Én voltam őregek otthonában, egy napig sajnálom de én soha nem ápoltam a nagymamámon kivül. De elvégeztem a tanfolyamot a vőrőskeresztnél.
De amikor betettek első 10 perc után 20 félhalott mellé ,na azt nem birtam.
Ezt lelkileg birni kell, én feladtam.
Vigyázzni kell hová jelentkezel. Sok helyen igérnek füt-fát aztán felét adják,de munka az igen
Üdv.Terézia
Barátnőm privát háznál őregeket ápol. 2 heti váltásban 800 euro-ért
Én voltam őregek otthonában, egy napig sajnálom de én soha nem ápoltam a nagymamámon kivül. De elvégeztem a tanfolyamot a vőrőskeresztnél.
De amikor betettek első 10 perc után 20 félhalott mellé ,na azt nem birtam.
Ezt lelkileg birni kell, én feladtam.
Vigyázzni kell hová jelentkezel. Sok helyen igérnek füt-fát aztán felét adják,de munka az igen
Üdv.Terézia
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, ilonafoto2011, magkis
- ilonafoto2011
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
12 éve 2 hónapja #24186
Írta: ilonafoto2011
ilonafoto2011 válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Kedves Teréz!
Az otthonokról nekem sincs jó tapasztalatom: nehéz a látványt feldolgozni (a tehetetlenséggel nem tudok mit kezdeni) és méltatlannak tartom, hogy így kell befejezni.
Említetted a Barátnődet, aki 2 hetes váltásban dolgozik! a másik 2 hétben mit csinál?? -pihen, feltötődik?? (kint él Németországban, vagy Magyarországról ingázik oda-vissza??)
Megtennéd, hogy a Barátnődtől megkérdezed, hol érdemes jelentkezni? KÖSZÖNÖM.
Abban szerettem volna segítséget KÉRNI/KAPNI, hogy hova érdemes jelentkezni.
Mindenképpen csak hivatalos munkát szeretnék elvállalni.
Szép hetet és mégegyszer köszi.
üdv. ilona
Az otthonokról nekem sincs jó tapasztalatom: nehéz a látványt feldolgozni (a tehetetlenséggel nem tudok mit kezdeni) és méltatlannak tartom, hogy így kell befejezni.
Említetted a Barátnődet, aki 2 hetes váltásban dolgozik! a másik 2 hétben mit csinál?? -pihen, feltötődik?? (kint él Németországban, vagy Magyarországról ingázik oda-vissza??)
Megtennéd, hogy a Barátnődtől megkérdezed, hol érdemes jelentkezni? KÖSZÖNÖM.
Abban szerettem volna segítséget KÉRNI/KAPNI, hogy hova érdemes jelentkezni.
Mindenképpen csak hivatalos munkát szeretnék elvállalni.
Szép hetet és mégegyszer köszi.
üdv. ilona
- nagyberci
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 25
12 éve 2 hónapja #24193
Írta: nagyberci
Azert vagyunk a vilagon, hogy valahol otthon legyunk benne!
nagyberci válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Kedves Ilona.
Ferfi letemre en is az idosgondozasba dolgozom egy oregotthonba. En annak idejen ugy kezdtem, hogy a sogornomot(O perfekt beszel nemetul) megkertem irjon egy szandeknyilatkozatot, amit elkuldtem tobb idosotthonhoz amit a neten talaltam. Persze tapasztalatom nem volt, csak az elszantsagom. Tobben vissza is irtak, ha hajlando vagyok 6 honap praktikumot csinalni(az nagyon keves penzel jar, kb 365Euro/ho), akkor mehetek hozzajuk, na meg az volt az elvaras, hogy alapfokon legalabb beszeljem a nemetet. Kivalasztottam azt amelyik felajanlotta, hogy meg legy szobat is biztosit ahol ellakhatok, es belevagtam a 6 honapos praktikumba, de mindenkeppen megerte, mert utanna mar 80%-os munkaprogrammal( heti 32,20ora) netto 1200-at kapok. Ez egyelore megfelel nekem, de a jovobe, ha a nemet nyelvtudasom is jobb lesz elvegzek egy noverkepzot. A munka egyaltalan nem faraszto, csak hat az erzelmeket fere kell tenni, mert biza haldoklo emberek is vannak, de hat ez van.
Sok sikert es ne add fel.
Udv. Berci
Ferfi letemre en is az idosgondozasba dolgozom egy oregotthonba. En annak idejen ugy kezdtem, hogy a sogornomot(O perfekt beszel nemetul) megkertem irjon egy szandeknyilatkozatot, amit elkuldtem tobb idosotthonhoz amit a neten talaltam. Persze tapasztalatom nem volt, csak az elszantsagom. Tobben vissza is irtak, ha hajlando vagyok 6 honap praktikumot csinalni(az nagyon keves penzel jar, kb 365Euro/ho), akkor mehetek hozzajuk, na meg az volt az elvaras, hogy alapfokon legalabb beszeljem a nemetet. Kivalasztottam azt amelyik felajanlotta, hogy meg legy szobat is biztosit ahol ellakhatok, es belevagtam a 6 honapos praktikumba, de mindenkeppen megerte, mert utanna mar 80%-os munkaprogrammal( heti 32,20ora) netto 1200-at kapok. Ez egyelore megfelel nekem, de a jovobe, ha a nemet nyelvtudasom is jobb lesz elvegzek egy noverkepzot. A munka egyaltalan nem faraszto, csak hat az erzelmeket fere kell tenni, mert biza haldoklo emberek is vannak, de hat ez van.
Sok sikert es ne add fel.
Udv. Berci
Azert vagyunk a vilagon, hogy valahol otthon legyunk benne!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, ilonafoto2011