Idősgondozás Németországban

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #13114 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban

Sziasztok!
Gergövel egyetertek.
Astarta az emberi kerdesekben lehet vitatkozni, egyikünk sem ismeri pontosan a helyzetet. Valoszinüleg nem fogunk egyeterteni....
Hogy kiabalas vagy sem, ezt sem hallottuk, es ebben sem ertünk egyet, de talan nem is kell mindenben egyetertenünk. Van szemelyes velemenyem is a kerdesröl, de az talan nem tartozik a forumra.
De: ha jol tudom, neked diplomas növeri vegzettseged van, es a szakmadban nem sokat dolgoztal es most sem dolgozol benne.
En majd 25 evig dolgoztam orvoskent otthon, es most mar majd 3 eve itt. Talan a szakmai kerdesekben nem kellene vitatkoznod velem. Biztos vagyok benne, hogy az egeszsegügyi kerdesek tulnyomo többsegehez en jobban ertek, a te tudasod szerintem inkabb elmeleti.
szia:
Eva

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #13115 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban

Csak meg egy: nem kellene azt gyakorlatot követni, mint otthon, hogy az egeszsegügyhöz mindenki jobban ert, mint az orvos. Hogy akkor minek van az orvos?
En sosem mondtam, hogy a könyveleshez, stb jobban ertek, mint a szakember. Vannak kerdeseim, de elfogadom a velemenyet...

Több
12 éve 9 hónapja #13125 Írta: kunigunda
kunigunda válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban

Sziasztok!
Próbálom tovább tisztázni a lehetőségeket. Az egyéni vállalkozás ügyében valaki megérdeklődi nekem az adó mértékét. Közben az is felvetődött bennem, hogy lehet, hogy a bejelentett alkalmazotti viszony családnál kedvezőbb (így indultam, de az asszony gyors állapotromlása miatt nem volt időm kivárni egy legális munkaviszonyt, spórolt pénzem nem volt). Mi a véleményetek? Egyéni vállalkozás vagy alkalmazotti viszony családnál. Otthonba nem szeretnék menni dolgozni.
Előre is köszönet a véleményetek elmondásáéért.
Kunigunda

Több
12 éve 8 hónapja #15085 Írta: borex
borex válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban

Sziasztok mindenkinek!

Esetleg van itt valaki aki nem házi idősgondozásban dolgozik hanem idősotthonba?Akit magyar cég csoportosan vitt ki Németbe?Ilyen munkám lenne erről érdeklődnék.Úgy néz ki a dolog hogy az Auxila kft-het társulnék.Esetleg valaki nem ismeri a céget?

Köszönök minden választ

• ipetra
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja #15121 Írta: ipetra
ipetra válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban

Szia!
Az anyukám általuk ment ki, de ő most dolgozik, szóval ma már nem tud segíteni!

Petra

Több
12 éve 8 hónapja #15125 Írta: borex
borex válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban

Köszönöm Petra a válaszod ha majd tudsz anyuddal beszélni kérlek tudj meg mindent legfőképp a megbizhatóság a pénz és hogy a három hónap tanfolyamos gyakorlat után lett e munkahelye.Köszi Anna