Németországi munka nyelvtudás nélkül
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
DECOTEXT írta:
Nos, kétségtelen, hogy nem könnyű a dolog. Amikor én katona voltam, őrszázadnál voltam s bizony még járkálva is nagyon fárasztő a "műszak". Mindezek ellenére, szerintem ez pazarlás! Az országban súlyos gazdasági és szociális problémák vannak s a megoldáshoz pénz kéne. Szerintem ez egy szemfényvesztő cirkusz, az adófizetők terhére!Attila_BRD írta:
Igen, Kevesen tudják hogy milyen kegyetlenül nehéz munka, és mennyire nincs megfizetve.Probálj meg fél órát csak ácsorogni pár kilós sullyal a kezedben. Láttam már hogy dölnek el nyáron a szerencsétlenek. A párjaik a Queen "albérlete" elött sokkal jobban keresnek. Lehet, hogy MO-nak is koronás fö kéne.Szugya írta: Attila BRD köszönöm a fotót, igen itt dolgozik az én kisfiam / 24 / éves.
Mit vagy kit őriznek és főleg ki elől vagy mi elől? Zárják le, s tegyenek rá rácsot!
(Kulcs az elnök kiskezébe.) Kész! Jó, egy őr kell, aki ügyeli a köztársasági
elnököt és aki zajong majd, ha szükséges vagy belefúj a sípjába....!
Azért vannak határok is. A parlamentet is ki lehetne adni bérbe valami Szállodaláncnak, az a pár képviselö valamelyik kávéházban is összeülhetne, söt, meggyözödésem, hogy a törvények ugyis olyan helyeken születnek
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
Na de azért nagyon tetszett amikor azt mondta, hogy ha kimegyek és valaki megint szemétkedik velem jön a tankkal és szétlövi!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem az őrzáésről beszéltem, hanem minek diszváltás és óriási egyenruhás személyzet. A védelem biztosan jár, hát legyen 2 fegyveres járőr, s bent a 3 testőr..... Én erről a kirakodós, feszes cirkuszról beszéltem! Majdnem olyan mint amikor Putyin felvonult a tankajival! Nincs ebben az országban semmi baj, csak ez a diszőrségi cécó hiányzott??Attila_BRD írta: Azért vannak határok is. A parlamentet is ki lehetne adni bérbe valami Szállodaláncnak, az a pár képviselö valamelyik kávéházban is összeülhetne, söt, meggyözödésem, hogy a törvények ugyis olyan helyeken születnek
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Politikusok gyakran hasznaljak ki azt termeszetes emberi viselkedest, hogy a konnyen meglathato, megfoghato es megertheto dolgokkal konnyen manipulalhato az emberi viselkedes. Ne vedd magadra, nem rolad irom, csak egy pelda a "felhaborodasod". Azaz ha latnak egy ilyen orezredet, akkor konnyen jon a felhaborodas, hogy minek koltenek erre vagyonokat. Mikozben ez mogyoro egy koltsegveteshez kepest ami turistakat is vonz es orszagimazs epito is lehet.Tehat inkabb pozitiv..DECOTEXT írta:
Szerintem ez egy szemfényvesztő cirkusz, az adófizetők terhére!Attila_BRD írta:
Igen, Kevesen tudják hogy milyen kegyetlenül nehéz munka, és mennyire nincs megfizetve.Probálj meg fél órát csak ácsorogni pár kilós sullyal a kezedben. Láttam már hogy dölnek el nyáron a szerencsétlenek. A párjaik a Queen "albérlete" elött sokkal jobban keresnek. Lehet, hogy MO-nak is koronás fö kéne.Szugya írta: Attila BRD köszönöm a fotót, igen itt dolgozik az én kisfiam / 24 / éves.
Emellett ha jon egy hir arrol, hogy milyen bonyolult es nehezen ertheto trukkokkel nyulnak a kozbeszerzesekbol milliardokat, akkor eloszor is a fejekben a milliard nagysegrendje mar nem is csapodik le es az egeszre csak egy legyintes a valasz. Tipikus pelda anno a BKV nehany millios Nokias dobozos kenopenzek, amirol meg a mai napig beszelnek. Egy kozgepes milliardos biznisz, meg EUs vizsgalat meg marad egy kosza hir.
NA errol a jelensegrol is jokat lehet olvasni az Aronson konyvben amit ajanlottam:) Es ne vedd magadra, csak a peldad alapjan jutott eszembe, nem neked irta..
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
DECOTEXT írta:
Nem az őrzáésről beszéltem, hanem minek diszváltás és óriási egyenruhás személyzet. A védelem biztosan jár, hát legyen 2 fegyveres járőr, s bent a 3 testőr..... Én erről a kirakodós, feszes cirkuszról beszéltem! Majdnem olyan mint amikor Putyin felvonult a tankajival! Nincs ebben az országban semmi baj, csak ez a diszőrségi cécó hiányzott??Attila_BRD írta: Azért vannak határok is. A parlamentet is ki lehetne adni bérbe valami Szállodaláncnak, az a pár képviselö valamelyik kávéházban is összeülhetne, söt, meggyözödésem, hogy a törvények ugyis olyan helyeken születnek
Ez minden ország névjegye.
Te a névjegyedet szalvétára firkantod?
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Közben meg van egy Tom Lantos Intézet ami évi 3 milliárdba fáj nekünk és még csak nem is magyar a székhely. Még a honlapját is a Széchenyi terv keretén belül készítették.
Tessék már elgondolkozni, hogy mi is a felesleges pénzpocsékolás......
Nem hinném, hogy a díszőrség miatt vagyunk a padlón. Volt is, van is, lesz is!
Ezt hívják tradíciónak
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "