Németországi munka nyelvtudás nélkül
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
10 éve 2 hónapja #37762
Írta: prosperus
Igen ismerös!
Az az A1 Wohnheim.
A problema az utobbi idöben es a romanok es a bulgarok belepese ota a qurva EU ba, hogy ezek
nem csak Monteurwohnheimok, hanem az allam kötelezi öket a "menekülteket" is elhelyezni.
Na mar most ez volt az a terror palota ahol a sajat szemünkel lattuk, hogy a klotyo foglalt volt es a
getzi sötetbörü , büdöslabu del-kelet europai a lepcsöhaz sarkaba leguggolt es egyenesen oda szart.
Nem csoda ha belepsz az epületbe es mas nem erzel mint csak szar szagot.
Szerintem az ilyen helyet be kellene vezetni minden nagyszaju, köcsög magyarnak egy heti tartozkodasra,
hogy tudja megbecsülni azt a szallast ahol "lassan müködik a W-LAN."
A gatyas Story is ismerös, mert ugye bar a magyar ferfi az embertelen Macho es nincsen a földkereksegen meg
egy ilyen fasza gyerek mint a magyar ferfi.
Leegeti a tüzhelyet, kifolyik a kaja mert közben skypozik a muttival, kiönti a vörösbort a padlozatra ,nem sikalja le a
kakot a klotyoban stbbbbb.....
Es ha felelössegre vonod, hogy otthon is igy csinalja e, akkor jön a pofatlan valasza, hogy miert van a takaritonö,
ha neki kell a sajat mocskat eltakaritani. Hat apukam ilyenkor lekevernek neki egy akkorat, ha tudnam hogy nem
visznek el "Tierquälerei" miatt.
Hoszzu, igen hosszu a lista.
De hozza kell tennem, s mint mindig, tisztelet a kivetelnek, mert vannak
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munka nyelvtudás nélkül
Sok év alatt egy helyen jártam, ahol már a szálló épületébe belépve én is azt mondtam, hogy "na uraim, abszolút igazuk van, azonnal cuccolás és megyünk innen"... Azért még megmutatták a szobákat meg a mellékhelységeket, hát egy afgán hadifogolytábor különbül nézhetett ki... Jellemzö, hogy azt a szállást a cégünk magyar irodája foglalta, Münchenben volt:
Igen ismerös!
Az az A1 Wohnheim.
A problema az utobbi idöben es a romanok es a bulgarok belepese ota a qurva EU ba, hogy ezek
nem csak Monteurwohnheimok, hanem az allam kötelezi öket a "menekülteket" is elhelyezni.
Na mar most ez volt az a terror palota ahol a sajat szemünkel lattuk, hogy a klotyo foglalt volt es a
getzi sötetbörü , büdöslabu del-kelet europai a lepcsöhaz sarkaba leguggolt es egyenesen oda szart.
Nem csoda ha belepsz az epületbe es mas nem erzel mint csak szar szagot.
Szerintem az ilyen helyet be kellene vezetni minden nagyszaju, köcsög magyarnak egy heti tartozkodasra,
hogy tudja megbecsülni azt a szallast ahol "lassan müködik a W-LAN."
A gatyas Story is ismerös, mert ugye bar a magyar ferfi az embertelen Macho es nincsen a földkereksegen meg
egy ilyen fasza gyerek mint a magyar ferfi.
Leegeti a tüzhelyet, kifolyik a kaja mert közben skypozik a muttival, kiönti a vörösbort a padlozatra ,nem sikalja le a
kakot a klotyoban stbbbbb.....
Es ha felelössegre vonod, hogy otthon is igy csinalja e, akkor jön a pofatlan valasza, hogy miert van a takaritonö,
ha neki kell a sajat mocskat eltakaritani. Hat apukam ilyenkor lekevernek neki egy akkorat, ha tudnam hogy nem
visznek el "Tierquälerei" miatt.
Hoszzu, igen hosszu a lista.
De hozza kell tennem, s mint mindig, tisztelet a kivetelnek, mert vannak
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
9 éve 5 hónapja #39515
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munka nyelvtudás nélkül
Vissza a téma témájához
Létrehoztuk az álláshirdetések nyelvtudás nélkül hírlevelet mert el kell különítenünk a komoly munkakeresőket azoktól akik, nem is tudom, hogy fogalmazzak, hogy ne verje ki a biztosítékot, szóval azoktól akik nem beszélnek semmilyen nyelvet és így keresnek külföldi munkát!
Itt lehet rá feliratkozni:
www.iranynemetorszag.com/segedletek/hirlevelek.html
Kérünk mindenkit, aki nyelvtudás nélkül keres munkát, hogy a korábbi, álláshirdetések című hírlevélről egyidejűleg iratkozzon le!
Köszönjük
Létrehoztuk az álláshirdetések nyelvtudás nélkül hírlevelet mert el kell különítenünk a komoly munkakeresőket azoktól akik, nem is tudom, hogy fogalmazzak, hogy ne verje ki a biztosítékot, szóval azoktól akik nem beszélnek semmilyen nyelvet és így keresnek külföldi munkát!
Itt lehet rá feliratkozni:
www.iranynemetorszag.com/segedletek/hirlevelek.html
Kérünk mindenkit, aki nyelvtudás nélkül keres munkát, hogy a korábbi, álláshirdetések című hírlevélről egyidejűleg iratkozzon le!
Köszönjük
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ATI03
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!