Németországi munka nyelvtudás nélkül
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Agnes1974
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
A kérdés inkább az, hogy mennyi, milyen munkára, milyen fizetésért, azt ki is fizetik-e majd és ha nem akkor mit csinálsz pénz és nyelvtudás nélkül!
- Agnes1974
- Nem elérhető
- New Member
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Akik kint vannak csak ezt az infót adhatják, illetve hasonlót: "Ne induljon el senki nyelvtudás nélkül!"Agnes1974 írta: Én nagyobb gyárakra gondoltam, ahol szabályos munkaszerződést kapnék, nyilván úgyis próbaidőre vennének fel. A kérdés hogyan kezdjek a keresésnek. Kaptam olyan javaslatot is, hogy keressek meg németországi közvettő cégeket,illetve olyat is, hogy adjam be az önéletrajzom és feltétlen úgy tüntessem fel, hogy tanulom a nyelvet egyelőre. De eddig egyikhez sem volt merszem. Még egyelőre abban a fázisban vagyok, hogy próbálok infókat szerezni kint élő emberektől, akik esetleg hasonló cipőben voltak, vagy vannak, de sikerrel jártak.
Amúgy mit csinálsz a nagyobb gyárak megkeresésekor? Küldesz egy német önéletrajzot. Oké. Tegyük fel, hogy valamilyen csoda folytán odakerül az emailed ahol eppen keresnek valakit a szakmádban. Felhívnak....
és itt ért véget a történet! érdemes akkor?
- Agnes1974
- Nem elérhető
- New Member