Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
- kirschblute
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 65
11 éve 5 hónapja #31699
Írta: kirschblute
kirschblute válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
Szia Tony!
Rendben, megnézem majd, hogy hogy lehet nyilvánossá tenni a szókártyáimat. Bár nem gondolom, hogy az érdekesebb lenne, mint a többieké, mert én is ugyanúgy szövegeket és témákat dolgozok fel, mint a nagy átlag.
Én egy érdekes csomagot találtam eddig, ami azért tetszett meg, mert a der/die/das - os szavak külön színnel vannak jelölve. (De az első ismert szónál abbahagytam a gyakorlást és elkezdtem pl. egy álláshirdetést kiszótárazni, azt hasznosabbnak vélem.)
Viszont, ha az érdekel téged, hogy mik a leggyakrabban használt német szavak, akkor még a német alapszókincs (nagyon jó oldal) mellé egy könyvet tudok ajánlani: Erwin Tschirner: Német szókincs
A leggyakoribb szavak tematikus gyűjteménye . Kiadta a Cornelsen Verlag, Berlin, illetve Maxim kiadó Szeged
A1-B2 szintig "érvényes " , kb. 4000 szó van benne és minden szóhoz egy példa mondat.
Ha otthon tanulsz és nincs módod kocsmába menni, mint ahogy azt olvastam egy másik topikban.
Rendben, megnézem majd, hogy hogy lehet nyilvánossá tenni a szókártyáimat. Bár nem gondolom, hogy az érdekesebb lenne, mint a többieké, mert én is ugyanúgy szövegeket és témákat dolgozok fel, mint a nagy átlag.
Én egy érdekes csomagot találtam eddig, ami azért tetszett meg, mert a der/die/das - os szavak külön színnel vannak jelölve. (De az első ismert szónál abbahagytam a gyakorlást és elkezdtem pl. egy álláshirdetést kiszótárazni, azt hasznosabbnak vélem.)
Viszont, ha az érdekel téged, hogy mik a leggyakrabban használt német szavak, akkor még a német alapszókincs (nagyon jó oldal) mellé egy könyvet tudok ajánlani: Erwin Tschirner: Német szókincs
A leggyakoribb szavak tematikus gyűjteménye . Kiadta a Cornelsen Verlag, Berlin, illetve Maxim kiadó Szeged
A1-B2 szintig "érvényes " , kb. 4000 szó van benne és minden szóhoz egy példa mondat.
Ha otthon tanulsz és nincs módod kocsmába menni, mint ahogy azt olvastam egy másik topikban.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tony
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
11 éve 5 hónapja #31713
Írta: Tony
Tony válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
Nah egy ilyen könyvet kerestem mar 1000 eve:D
nagyon köszönöm.
Az Ankohoz meg csak fel kell tölteni, adni 1 cimet s kesz.
Mondjuk ha mar van 1 ilyen oldal lehete kezdemenyezni a IRANYNEMETORSZAG nyelvlecke1 cimszot. Sokan vagyunk itt sec perc alatt össze jöhetne vagy 10 lecke.
Kezdötöl a haladoig mindent meglehetne csinalni. Persze ez csak 1 ötlet volt
nagyon köszönöm.
Az Ankohoz meg csak fel kell tölteni, adni 1 cimet s kesz.
Mondjuk ha mar van 1 ilyen oldal lehete kezdemenyezni a IRANYNEMETORSZAG nyelvlecke1 cimszot. Sokan vagyunk itt sec perc alatt össze jöhetne vagy 10 lecke.
Kezdötöl a haladoig mindent meglehetne csinalni. Persze ez csak 1 ötlet volt
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
11 éve 5 hónapja #31717
Írta: ressinka025
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
ressinka025 válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
Én épp most töltöm le .pdf formátumban, de 110 MB.
Gergötöl kerdeznem, hogyan tudok ekkora file-t feltölteni?
Gergötöl kerdeznem, hogyan tudok ekkora file-t feltölteni?
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 5 hónapja #31719
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
Sajna nem tudsz ekkora fájlt a modul segítségével feltölteni de írd be honnan töltöd és megoldom.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 5 hónapja #31722
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
Naaaaa! Gyanús is volt ez a 100MB.
Korábban is jeleztem és soha nem volt engedélyezett W A R E Z cucc oldalon!
Az ilyesmit más oldalakon keresgéljétek, az Irány Németország! nem támogat bűnözőket!
Korábban is jeleztem és soha nem volt engedélyezett W A R E Z cucc oldalon!
Az ilyesmit más oldalakon keresgéljétek, az Irány Németország! nem támogat bűnözőket!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
11 éve 5 hónapja #31738
Írta: ressinka025
ressinka025 válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás Ingyen Hatékonyan!
Elnézést ezt elfelejtettem pedig tényleg direkt le is írtad.
Csak a jó, segítő szándék vezérelt, legyen ez a mentségem.
Üdv.
Csak a jó, segítő szándék vezérelt, legyen ez a mentségem.
Üdv.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo