Norisbank
- dietho
- Nem elérhető
- Új felhasználó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
- gejza
-
- Nem elérhető
- Kitiltott felhasználó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
8 éve 8 hónapja #36854
Írta: gejza
Elvileg azért kéri a személyidet, hogy többek között a címet is ellenörizze. Miután a magyarban ugye nincs benne (a magyar sem), ezért kérnie kéne a bejelentöt. Ha nem teszi, az pusztán mázli. Nekem volt már jópár postident-es akcióm, kb. 50-50% arányban kellett lengetnem a bejelentöt is. Most a helyi postán ismernek (a csaj az utcánkban lakik), így bejelentö már nem kell, de az igazolványt még így is mindig elkéri....
Másrészt a bankszámlanyitásnál a Schufá-nál is csekkolnak, ha nincs címed, vagy nem azt adod meg, ahova be vagy jelentve, nagy eséllyel el sem jutsz a postident-ig. (A Schufa nem csak negatív adóslista...az is nyilván van tartva, ha csak gondoltál rá, hogy részletre akarsz venni valamit....
)
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Norisbank
"Elvileg a Postident-es ellenőrzéskor csak a személyi igazolványod kéri el a postai alkalmazott, tehát nem ellenőrzi a lakcímedet."
Elvileg azért kéri a személyidet, hogy többek között a címet is ellenörizze. Miután a magyarban ugye nincs benne (a magyar sem), ezért kérnie kéne a bejelentöt. Ha nem teszi, az pusztán mázli. Nekem volt már jópár postident-es akcióm, kb. 50-50% arányban kellett lengetnem a bejelentöt is. Most a helyi postán ismernek (a csaj az utcánkban lakik), így bejelentö már nem kell, de az igazolványt még így is mindig elkéri....
Másrészt a bankszámlanyitásnál a Schufá-nál is csekkolnak, ha nincs címed, vagy nem azt adod meg, ahova be vagy jelentve, nagy eséllyel el sem jutsz a postident-ig. (A Schufa nem csak negatív adóslista...az is nyilván van tartva, ha csak gondoltál rá, hogy részletre akarsz venni valamit....

Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zpisti
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zpisti
-
- Nem elérhető
- Új felhasználó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
8 éve 8 hónapja #36856
Írta: zpisti
zpisti válaszolt a következő témában: Norisbank
Teljesen igazad van gejza, mert engem is ismernek már a postán
Azért kérdeztem tőle, hogy van-e lakcímbejelentője, mert ugyebár az meg kötelező volna amúgy is, ha már lakik valahol...
Még annyit: köszi az ajánlót, elküldtem az igénylőlappal és egy hét múlva elkezdték küldözgetni a leveleket, bankkártyákat stb., így kb. két hét alatt mindent megkaptam A-Z-ig, így 3 hónap után várhatjuk az 50 tallért

Még annyit: köszi az ajánlót, elküldtem az igénylőlappal és egy hét múlva elkezdték küldözgetni a leveleket, bankkártyákat stb., így kb. két hét alatt mindent megkaptam A-Z-ig, így 3 hónap után várhatjuk az 50 tallért

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, gejza
- katlaz
-
- Nem elérhető
- Új felhasználó
-
Kevesebb
Több
7 éve 2 hónapja #39830
Írta: katlaz
katlaz válaszolt a következő témában: Norisbank
Sziasztok! Úgy látom, elég régiek a hozzászólások a Noris Bankkal kapcsolatban, így érdeklődnék, hogy azóta tud-e valaki új infót mondani róla? Ugyanúgy meg vagytok vele elégedve? Az ajánlás alapján történő 50 eurós jóváírás azóta is működik? Köszönöm előre is a válaszaitokat!
- katlaz
-
- Nem elérhető
- Új felhasználó
-
Kevesebb
Több
7 éve 2 hónapja #39837
Írta: katlaz
katlaz válaszolt a következő témában: Norisbank
Szia gejza!
Norisbank ügyfél vagy még? És továbbra is pozitív a véleményed? Mert én most szeretnék számlát nyitni, és ha meg tudnánk oldani valahogy az ügyfélajánlást, jó lenne.
Köszönöm előre is!
Norisbank ügyfél vagy még? És továbbra is pozitív a véleményed? Mert én most szeretnék számlát nyitni, és ha meg tudnánk oldani valahogy az ügyfélajánlást, jó lenne.

Köszönöm előre is!
- gejza
-
- Nem elérhető
- Kitiltott felhasználó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
7 éve 2 hónapja #39844
Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Norisbank
Szia, itt vagyok, itt vagyok.... Igen, elégedettségem változatlan és az akció is tart még. Majd Gergő megadja a paramétereimet, ha rajtam keresztül csinálnád.
Údv.!
Údv.!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: katlaz