Adófizetés Németországban
- wondersen
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gyakorlatilag több mint 50% az elvonásom és az 5. adócsoportban vagyok. A nejem a 3.-ban! Egyébként nem én reklamáltam, nekem ez nem új, csak azt irta a Gergő, hogy nem több 40%-nál. Na ennél lényegesen többet vonnak (nekem) és ahogy emlitettem, se letiltás, se zabigyerek, se semmi. Nem vettem céges kocsit és nem is lisingelünk.... Igaz amit elfelejtettem azt a VWL ((Vermögens Wirksame Lesitungen), de ez nem sok. Úgy emlékszem, hogy 1x35/hó euron vagy mennyi.Ez a nettóból jön le.wondersen írta: Decotext, véletlenül nem 6.-osban vagy? Mert azért az közel 50 %...
Végül is tök mindegy. Marad így is elég....Az asszony sokkal jobban keres!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Egyes adókategóriában beleértve mindent amit írtál Te is nincs is több mint 40%!DECOTEXT írta: Egyébként nem én reklamáltam, nekem ez nem új, csak azt irta a Gergő, hogy nem több 40%-nál
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Én privát el fogom neked küldeni a hivatalos, céges elszámolásomat. Átrághatod, aztán megbeszéljük, hogy mi miért és mennyi a mennyi! Utána itt közöljük a pontos végeredményt. Mi szólsz ehez? (Természetesen az adatvédelemhez tartozó részeket üresen hagyom: számlaszám, cimem, cég cime, stb., de minden hivatalos -elszámolási- részt érintetlenül hagyok!) Ez így megfelel?Gergoo írta:
Egyes adókategóriában beleértve mindent amit írtál Te is nincs is több mint 40%!DECOTEXT írta: Egyébként nem én reklamáltam, nekem ez nem új, csak azt irta a Gergő, hogy nem több 40%-nál
DCT
- wondersen
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nem kell! MondomDECOTEXT írta: Én privát el fogom neked küldeni a hivatalos, céges elszámolásomat. Átrághatod, aztán megbeszéljük, hogy mi miért és mennyi a mennyi! Utána itt közöljük a pontos végeredményt. Mi szólsz ehez? (Természetesen az adatvédelemhez tartozó részeket üresen hagyom: számlaszám, cimem, cég cime, stb., de minden hivatalos -elszámolási- részt érintetlenül hagyok!) Ez így megfelel?[/color]
Egyes adókategóriában
vagy hátha így érthetőbb
1-es adókategóriában
esetleg így
I. adókategóriában
vagy így de több ötletem már tényleg nincs
Steuerklasse 1