Regensburgi lakásbérlés

Több
11 éve 1 hónapja #33745 Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Regensburgi lakásbérlés

Szia csimal !

már ajánlatokat kaptam előzőleg, a férjem pedig építőiparban érdekelt), a másikunk pedig ezerrel helyet keres a hosszútávra, és ha kell, reggel hétkor beteszi a lábát a nyíló ajtóba.

Na ez egy egészséges hozzáállás ! Sok sikert és remélem le tudjátok szürni a hozzászólásainkból a fontos infókat :bye: .
PS.: Aztán majd számoljatok be a fejleményekröl - a többieknek is hasznos lesz - .

Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csimal

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 1 hónapja #33746 Írta: gejza

Szia vava,

Ha kiválasztod Regensburg-ot, és az Adresse suchen-t megnyomod, akkor beállíthatod pl. hogy hány km-es körzetben keressen, hány szobás lakást stb.

Ezzel csak az a baj, hogy általános infónak jó, de csimal-nak nem segít. Én ugyanis ki is próbáltam (mivel nem ismertem - sajna már távol vagyok a diákkortól :( ), de Regensburg 30-km-es körzetében sem ad ki semmilyen lakást, házat egy fél év távlatában, úgy, hogy minden egyéb paraméter "egal"-ra van állítva... :ohmy: Akkor már inkább pl. ez: www.monteurzimmer-regensburg.de/ (nem csak szerelöknek és nem csak szobák) , vagy ez: www.monteurzimmer.de/suche/Regensburg (megjegyzés ld. mint elöbb) és az áraktól nem kell megijedni, a közölt árak rövid távú bérbeadásra vonatkoznak, tehát alkudni (szinte) kötelezö. Természetesen egy fényképnek nem bedölni, helyszínen megnézni, vagy mailben további képeket kérni, stb., stb.

Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....

Több
11 éve 1 hónapja #33751 Írta: vava
vava válaszolt a következő témában: Regensburgi lakásbérlés

gejza írta: Regensburg 30-km-es körzetében sem ad ki semmilyen lakást, házat egy fél év távlatában

Lehet, hogy azért nem adott ki, mert a Wohnungsart-ot nem változtattad meg (nekem adott ki 2 és 3 szobásat is), de abban igazad van, hogy Regensburg környékén jóval kevesebb ilyen lakás van, mint München környékén. Ezért is írtam, hogy érdemes ránézni minden nap, mert lehet, hogy holnap épp tesznek fel egyet, ami szóba jöhet, illetve ezért írtam a többi honlapot is.

Mi sem diákként kerestünk lakást, de ideiglenes megoldásra ezt ajánlották.

Az általad belinkelt honlapot pedig én nem ismerem, mert mi nem Regensburgban kerestünk lakást. Ettől függetlenül biztos jó az is. :)

Mindenesetre irigylem a hölgy bátorságát, én biztos nem mernék neki vágni egy másik országnak családdal, konkrét állásajánlat nélkül. De az jó jel, ha már vannak ajánlatai...

Több
11 éve 1 hónapja #33763 Írta: gejza

Szia vava,
de, megnéztem az összes verziót a családi házig bezárólag, de mint írtam is, csak a következö 6 hónapban beköltözhetökre kerestem.... Most látom, hogy valami kutyaütö idióta csinálta az oldalt: legkorábbi beköltözésre a nov.1.-et írtam be, akkor viszont nem mutatja a már korábban is beköltözhetö, tehát jelenleg üresen, bérlöre váró kérókat. Zseniális !!! Na egyébként tényleg minimális a választék, föleg az egy szobásnál nagyobb kérókból (össz. 3 db ?).

Az általad belinkelt honlapot pedig én nem ismerem, mert mi nem Regensburgban kerestünk lakást. Ettől függetlenül biztos jó az is.

Csak halkan mondanám, hogy ezeknél (mivelhogy kettöröl van szó) ugyanúgy lehet városra keresni, csak én már eleve a Regensburg-it linkeltem be. Ha bele tetszett volna nézni..... :chuckle:

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 1 hónapja #33773 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Regensburgi lakásbérlés

Én nem tudom, hogy hogyan kersgéltek, de nekem 363 találatom volt Reensburg és 50 km-es körzetre. <<< 3 szobástól és 50 négyzetmérertől felvelé! 2 szobástól és 70 négyzetméternél nagyobból meg 403 találatom volt! Ne legyetek már ilyen teszetoszák! A cim a kereséshez: kereső Dögivel vannak lakások és hazrészek, s falun már 250 euronért.....

EZ ITT << 250 euró + rezsi. 30 km-re Regensburgtól, azonnal kiadó, s beköltözhető! 4 szoba, 100 négyzetméter, kert, stb. Ha valaki valóban akar bérelni nem igaz, hogy nem talál semmit!
:wait:

DCT

Több
11 éve 1 hónapja #33777 Írta: gejza

Kedves DECO, légy szíves mielött fikázol ("ne legyetek teszetoszák" ) méltóztassál már visszaolvasni: itt egy bizonyos keresö által kiadott találatokról volt szó (pont én javasoltam másik kettöt) és ráadásul a kijövetel utáni átmeneti lakhatásról, mintegy a panzió/munkásszállás/fogadó stb. alternatívájáról (ami többek között bútorozott...pl.). Így aztán nagy segítség volt az általad ideba...tt link (mellesleg az immonet-röl hasonlót már én is belinkeltem ide - már ha visszaolvasnál ugye). Egyébként meg ha azt a 250.-€ / 100 m² kéglit megnézed, konyhabútor nincs, olajfütés van (bútor szakadtan is min. 500 €, olajtartály töltése meg mondjuk 1000.-€-röl indul, +kaució és még be sem költöztél). Ráadásul a 4 €/m² azon a környéken is több, mint gyanús, gondolom nem véletlen, hogy alig van fénykép.