Albérlet, lakhatás
- kema82
- Látogató
13 éve 4 hónapja #5976
Írta: kema82
kema82 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Mennyire nehéz kiskutyával (yorki) lakást találni? Valakinek van tapasztalata?
Mennyire nehéz kiskutyával (yorki) lakást találni? Valakinek van tapasztalata?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kamo
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 4 hónapja #5978
Írta: Kamo
Kamo válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia!
Szeretnék érdeklődni hogy sikerült e nektek lakást találni ???
Hogyan sikerült ??
Mert én is mennék ki párommal és jól jönne bármilyen apró segítség is
Előre is köszi
Szeretnék érdeklődni hogy sikerült e nektek lakást találni ???
Hogyan sikerült ??
Mert én is mennék ki párommal és jól jönne bármilyen apró segítség is
Előre is köszi
- mismis
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 4 hónapja #5984
Írta: mismis
mismis válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Lakcímbejelentőt lehet kérni egy hónapos szerződésre is a Meldestelle-ben?
(Munkásszálláson vagy diákszállón lakok majd, a munkáltató meg mindenképpen kéri a lakcímpapírt....)
Köszi a segítséget: F. Misi
(Munkásszálláson vagy diákszállón lakok majd, a munkáltató meg mindenképpen kéri a lakcímpapírt....)
Köszi a segítséget: F. Misi
- kema82
- Látogató
13 éve 4 hónapja #6033
Írta: kema82
kema82 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Van akinek sikerült ingatlanközvetítőn keresztül lakást találnia Németbe Magyarországról? Nekem vissza se válaszolnak. Pedig nem egy lakás miatt felkerestem őket. Nem lesz ez így egyszerű....
Van akinek sikerült ingatlanközvetítőn keresztül lakást találnia Németbe Magyarországról? Nekem vissza se válaszolnak. Pedig nem egy lakás miatt felkerestem őket. Nem lesz ez így egyszerű....
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 181
13 éve 4 hónapja #6049
Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia kema82!
Mi nem rég költöztünk Lipcséből Bonnba, és hiába német a férjem, hiába voltunk országon belül (kb. 500 km a távolság), nem volt egyszerű...
Nekünk a közvetítő eleve megmondta, hogy úgy nem adnak ki lakást, ha nem néztük meg személyesen.
Már csak azért sem, mert a tulaj is találkozni akar a bérlővel, mert ha több jelentkező van, akkor a tulaj dönt. Meg gondolom az utólagos reklamációkat is el akarják kerülni a látatlanba kivett lakás miatt...
Üdv., A.
Mi nem rég költöztünk Lipcséből Bonnba, és hiába német a férjem, hiába voltunk országon belül (kb. 500 km a távolság), nem volt egyszerű...
Nekünk a közvetítő eleve megmondta, hogy úgy nem adnak ki lakást, ha nem néztük meg személyesen.
Már csak azért sem, mert a tulaj is találkozni akar a bérlővel, mert ha több jelentkező van, akkor a tulaj dönt. Meg gondolom az utólagos reklamációkat is el akarják kerülni a látatlanba kivett lakás miatt...
Üdv., A.
- feco100
- Látogató
13 éve 4 hónapja #6051
Írta: feco100
feco100 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia Kema82!Az a helyzet hogy itt kinnt helyben sem egyszerü,akár privát akár közvetitön keresztül.Elsö a személyes találkozás,lakásnézés,és ugyis a tulaj dönti el.Másik dolog ami az én tapasztalatom volt,régen vagyok kinnt,kértek mindenféle dolgokat,miota vagyok itt,miota és hol dolgozom,bankszámlaszám stb.Megmutattam mindent még akkor is kételkedtek!Tapasztalatom,hogy a külföldieknek vagy csak a magyaroknak elég nehezen adnak ki lakást.Ez az itteni ismeröseim körében is igy van,legalábbis az én környékemen.Másik dolog csak ajánlom hogy az ingatlanközvetitöt kerüljétek ki mert szerintem nagyon magas dijakat kérnek a bérlöktöl és ezt visszasem kapod nem ugy mint a kauciot.Mindenféleképpen privát vagy provissionfrei hirdetést keressetek!Csak jo tanács!Feco