Albérlet, lakhatás
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 25
mezre24 írta: Végre megértettem:D szóval ha jól értelmeztem
1. keresek egy motelt/wg/wohnheim/panzió-t
2. bejelentem a szállást
3. csinálok egy bankszámlát
4. keresek egy munkát
5. pár hónap után elég sok kessel végre lehet lakásom
Decotext szerint a 2-es lépés akár ki is maradhat..én ezt személy szerint kétlem, de nem lepődnék meg akkor sem, ha ez valóban Így működne. Én egyet tudok, 10 éve élek itt, nekem az első perctől kezdve volt mindig lakcÍmem és szinte mindig, mindenhol, mindenhez kérik/kérték.
Ha Decotext szavait jól értelmezem, akkor hasra ütve is bemondhatsz egy cÍmet a bankszámlanyitáshoz. Ezt esetleg Münchebe, ahol 1,3 millióan laknak, lehet megteheted..de itt ahol én lakok, mindenki ismer mindenkit, a bankos a postást, a postás a tojásost, itt a raiffeisennél tuti nem tudtam volna egy mondvacsinált cÍmre bankszámlát nyitni.
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mezre24
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
juhhé :D...már majdnem kiborultam:D
www.wohnheim-stuttgart-degerloch.de
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Roxa írta: Ha Decotext szavait jól értelmezem, akkor hasra ütve is bemondhatsz egy cÍmet a bankszámlanyitáshoz..
Ne magyarázd félre! Ezt nem mondtam. Azt irtam, hogy tök mindegy, hogy hol laksz: mukásszálló, szálloda, motel, albérlet, bérlakás, ebből a szempontból 8 ! Nincs kikötés, de azért megtalálhatónak kell lenni!
Nem biztos, de úgy tudom, hogy az online számlánál is küldenek valamit aláirni, amit vissza kell póstáznod! Ha "sehol nem vagy" a póstásnak, akkor ez ciki! Talán Gerő erről többet tud, mármint az online számláról!
DCT
- BUMBI
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
München 15km-es vonzás körzetében kiadó 2 szobás házat keresünk 3 embernek hosszú távra 2012.márciustól.
Milyen oldalon keresgéljek esetleg a google-ba mit irjak be?Köszöm
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
BUMBI írta: Sziasztok.München 15km-es vonzás körzetében kiadó 2 szobás házat keresünk 3 embernek hosszú távra 2012.márciustól. Milyen oldalon keresgéljek esetleg a google-ba mit irjak be?Köszöm
Itt egy kivonat: LISTA
Itt meg BEÁLLITHATOD hogy mekkora, legyen, mennyi legyen a bére, stb. Teszteltem, szuper házak vannak 1500-3000€/hó bérért + rezsi!
Ez ugyan kicsi, de csak 790€ rezsivel, viszont ez 27 km-re van északkeletre Münchentöl >> OLCHING
DCT