Albérlet, lakhatás

Több
12 éve 10 hónapja #12088 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

kautionsfrei.de/mietwohnung-kaution

A kaucio visszajön ezért kölcsönbe is adják.
A Provizio a kemény, ha a Makler foszt ki téged.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #12089 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Angolul irnak mert külföldi vagy, de lehet, hogy bérli egy külföldi a lakást és szobánként továbbadja.
A pudding probája az evés. Meg kell nézni hol van és mi az. azaz oda kell menni.

Mit irtak?

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja #12118 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Drea írta: Sziasztok!Május környékén költöznénk Frankfurtba és olcsó 2 szobás albérletet keresnénk. Nézelődtem már pár helyen de a kaució nagyon magas mindenhol. Tudnátok esetleg tanácsot adni, segíteni, hogyan lehetne olyan lakást találni ahol nincs vagy minimális a kaució? Vagy tud valaki valami kedvezőt? Köszönöm előre is!!!

Kaució mindenhol van, legfeljebb ha ismerősödtől kapsz kérót akkor nem! Ezt nem veszted el, kamatostól visszajár kiköltözéskor! Ez olyan mintha tartalékod lenne. Már pedig tartalék nélkül ne induljatok el!

DCT

Több
12 éve 10 hónapja #12545 Írta: Tizy
Tizy válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Segitség! Én még mindig lakáskeresésben vagyok. A legujabb hogy a cég aki kiadná a lakást amit kinéztem nem akar velem szerződést kötni mert a munka szerződésem meghatározott időre szól ... Valakinek valami ötlete van mi ilyenkor a teendő? Találkozott már valaki ilyen gonddal?

Több
12 éve 10 hónapja #12555 Írta: Julianna
Julianna válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia Tizy,
ugye te vagy az, aki hónapok óta keres lakást Münchenben? Jól emlékszem?

Sajnos, az a helyzet, hogy nincs az a szabály vagy szelíd eröszak, amivel el tudnád érni, hogy a tulaj kiadja neked a lakást, ha ö nem akarja. Bármit kitalálhat, hogy miért nem, söt meg sem kell indokolnia az elutasítást… :angry:

Sajnos csak azt tudom mondani, menj minél messzebb Münchentöl, vagy próbálj szobát/lakrészt keresni lakás helyett. Àllítolag sok ingatlanosnál ilyenekkel is foglalkoznak, hiszen a bérmunkások nagy része szobát bérel, nem lakást a költségkímélés miatt. Sok helyen fözési, mosási lehetöség is van a házban… Tudom, sovány vigasz, de én nem tudok jobbat… :(

Több
12 éve 10 hónapja #12575 Írta: trosztg12345
trosztg12345 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia mezre24,

remélem még nem késő:

az angolul válaszolókat felejtsd el, 99%-ban nigériai csalás !!!!!!!!!! Kiadom neked, de külföldön vagyok, küldöm a kulcsot de küldj elöbb Western Union-on keresztül ennyit meg ennyit stb.

Felejtsd el őket, az internet tele van ilyen hirdetésekkel sajnos !!!!!!!!!!!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mezre24