Albérlet, lakhatás
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Nemetorszagban lakbejelentö kell.
Ahhoz egy lakas szükseges.
Pensioban Te egy vendeg vagy es semmi szin alatt nem tudsz bejelentkezni.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez csak neked gond! A cég nem akar pár hónap múlva újabb bérlőt keresni! Nekik az az érdekük, hogy hosszú távon adjanak ki egy lakást! Keress máshol bérlakást az újságokban vagy itt a lapon!Tizy írta: Segitség! Én még mindig lakáskeresésben vagyok. A legujabb hogy a cég aki kiadná a lakást amit kinéztem nem akar velem szerződést kötni mert a munka szerződésem meghatározott időre szól ... Valakinek valami ötlete van mi ilyenkor a teendő? Találkozott már valaki ilyen gonddal?
DCT
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
Augusztus közepén jelentkeztem be, egy panzióban laktam. Nemcsak bejelentkeni tudtam, de még a Freizügigbescheinigungot is megkaptam minden gond nélkül. Néme csak én voltam bejelentkezve. Még német álampolgárok is.prosperus írta: Sza Szendrei,
Nemetorszagban lakbejelentö kell.
Ahhoz egy lakas szükseges.
Pensioban Te egy vendeg vagy es semmi szin alatt nem tudsz bejelentkezni.
Fogalmam sincs mire alapozod a véleményed.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Keysha25
- Látogató
münchenbe megyek ki dolgozni 1-2 hónap múlva, és szeretnék érdeklődni hogy a szobabérlés hogy működik kint? problémás? kérnek bérpapírt vagy valamit?
Előre is köszönöm a válaszokat
Keysha
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
Jó szórakozást az olvasgatáshoz!
Ne sértődj meg, neked kell a lakás!
- czrobi
- Látogató
Márciustól fél évre megyek gyakorlatra Hamburgba a Lufthansa Technikhez két hallgatótársammal. Már minden el van intézve, kivéve a szállást. Az összes kollégium beteltek. Albérleteket is kerestünk interneten, de így nehéz intézkedni. A kérdésem az lenne, hogy van e valamilyen tippetek hogy hol tudnánk szállást találni fél évre? Minden megoldás érdekelne! Két hetünk van még, úgyhogy nagyon sürgős. Nem most kezdtük el a keresést, hanem már vagy 2 hónapja... Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!