Albérlet, lakhatás
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Naaaaa...? Összejött a használati utasítással?Eva10 írta: Szia Decotext!Köszönöm, megnezem.Bocs -en a masik felet is el akartam küldeni, de ez lett belöle. Szoval a masik hasonlo ahhoz, amit te küldtel.Megnezem a programozast. Manualisan megy, csak automatan nem.szia:
Eva
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
Meg nem volt idöm foglalkozni vele, valoszinüleg a hetvegen megnezem. Köszönöm a leirast.
szia:
Eva
- sanita0
- Látogató
Idén megtörtén az, amire mindig is vágytam. Kaptam munkaszerződést Németországba.
Június 1-től kezdek. Felajánlottak nekem Personalwohnung-ot.
Ez mind szép és jó, de nekem van egy barátom is és kiszeretném vinni magammal. Tehát nekem egy albérlet kellene. Viszont azt mondták ne is álmodjak róla hogy találok. Ugyanis elég sok kérdésnek meg kell felelni. Mivel párom abban a pillanatban munkanélküli lesz, és csak nekem lesz keresetem, ami egyenlőre egy három hónapos nem fix szerződés (de ugyis meghosszabbítják). Esetleg valaki tudna olyan oldalt, ahol direkt ezzel foglalkoznak hogy friss munkavállalóknak keresnek lakást? Pénz nem számít, mármint a jutalék része
Nem szeretnék egyedül menni, bár ha muszáj válallom, csak ha van valamilyen, akármilyen alternatív lehetőség az nagyon érdekelne. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szép napot nektek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Anita! Ez így nem fog menni, mert semmilyen adatot nem adtál meg! Milyen település, hol van, milyen "Personalwohnung" > WG vagy egyedül lakod, stb.??? Lehet, hogy a barátod is be tud oda költözni! (?) Mit akar a barátod itt csinálni, tudtok e németül, tudod e hogy itt nem számit ha CSAK együtt éltek és nem vagytok házasok, stb. Ahoz, hogy valamilyen értemleset tudjuk írni kellene egy pár infó!sanita0 írta: Idén megtörtén az, amire mindig is vágytam. Kaptam munkaszerződést Németországba. :)Június 1-től kezdek. Felajánlottak nekem Personalwohnung-ot.Ez mind szép és jó, de nekem van egy barátom is és kiszeretném vinni magammal. Tehát nekem egy albérlet kellene. Viszont azt mondták ne is álmodjak róla hogy találok. Ugyanis elég sok kérdésnek meg kell felelni. Mivel párom abban a pillanatban munkanélküli lesz, és csak nekem lesz keresetem, ami egyenlőre egy három hónapos nem fix szerződés (de ugyis meghosszabbítják). Esetleg valaki tudna olyan oldalt, ahol direkt ezzel foglalkoznak hogy friss munkavállalóknak keresnek lakást? Pénz nem számít, mármint a jutalék része Nem szeretnék egyedül menni, bár ha muszáj válallom, csak ha van valamilyen, akármilyen alternatív lehetőség az nagyon érdekelne. Előre is köszönöm a segítségeteket.Szép napot nektek
UI: bérlakásokat bárhol lehet szerezni, csak pénz kérdése! Nagyobb városokban drága, falun olcsóbb! Keleten (különösen északkeleten) válogathatsz, Münchenben, Hamburgban vadásznod kell, s nehéz, ráadásul drága! Itt a BRD-ben nem ritka, hogy 100 km-ről is ingáznak naponta. A cégünknél egy kolega 113 km-röl jár minden nap.... Így a falusi olcsóbb kéró nem gond!
DCT
- sanita0
- Látogató
ez egy kis település ami egy nagy idegenforgalmi látványosságból él. Rust-ról van szó és az Európaparkról.
A legjobb Rustban lenne, de azt mondták hogy esélytelen. A környező települések nincsenek messze, szóval azt is bevállalnám. A személyzeti szállás meg a Parkhoz tartozik tehát ha nem dolgozó az ember, nem kap ott szállási lehetőséget.
Megmondom őszintén, hogy nekem a pénz jelen pillanatban nem akadály, bármikor ki tudom fizetni a kaukciókat stb. Spóroltam rendesen az útra
Én olyan közép fok felé kacsintgatok, kedves párom inkább angolban jeleskedik, de sokáig suliba tanult németet. Ezért gondoltam hogy jó lenne ha velem jönne, kint jobban lehet nyelvet tanulni. másfél szobás lakással is megelégednénk.
ez a bárhol lehet szerezni bérlakást csak pénz kérdése érdekelne
bár természetesen minél olcsóbb megoldásra is szeretnék törekedni ne már a fizum a lakbérre menjen el
Nagyon köszi, remélem ennyi info elég
- miglice
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1