Albérlet, lakhatás

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 8 hónapja #16150 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Ez lemaradt a végéről:

Ez a falikazánnál van, de van másmilyen fali (központi kütyü is!

DCT
Mellékletek:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja #16158 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia Decotext!
Nalam 2 szobaban is van olyan a radiatoron, hogy be lehet allitani rajta a höfokot, vagy pedig, hogy mikor hany fok legyen. De en csak addig jutottam, hogy most a höfokot beallitottam. Ez a kütyü ahelyett a tekerö helyett van, amit irtal, es ami a többi radiatoron van. A merö mas, ahhoz nem tudok hozzanyulni, nem is akarok, az is van a radiatorokon. Nalam mashogy nez ugyan ki, de gondolom, ez mindegy.
Csak nem ertek ezekhez a kütyükhöz, igy aztan tegnap ugy felfütöttem a szobamat...
szia:Eva

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 8 hónapja #16209 Írta: DECOTEXT

Eva10 írta: Szia Decotext!Nalam 2 szobaban is van olyan a radiatoron, hogy be lehet allitani rajta a höfokot, vagy pedig, hogy mikor hany fok legyen. De en csak addig jutottam, hogy most a höfokot beallitottam. Ez a kütyü ahelyett a tekerö helyett van, amit irtal, es ami a többi radiatoron van. A merö mas, ahhoz nem tudok hozzanyulni, nem is akarok, az is van a radiatorokon. Nalam mashogy nez ugyan ki, de gondolom, ez mindegy.Csak nem ertek ezekhez a kütyükhöz, igy aztan tegnap ugy felfütöttem a szobamat...szia:Eva

Kedves Éva!
Csak akkor tudok érdemlegesen hozzászolni, ha lefotózod és vagy ide beteszed, vagy a mailcimemre elküldöd a képet! Fényképezd le a radiátort megfelelő távolságról és küld el a képet!
A másmilyen mérő az sokféle lehet, az analógban egy lassan párolgó olaj van (hasonlit a hőmérőhoz, de nem főmérsékletet mutat!) Ilyesmi e:
Tettem egy kis nagyitást bele. Két része van, jobbra és balra! Ezeken az értéket szemre olvassák le, évente egyszer. Az előzőévi és az új leolvasási érték különbsége a fogyasztás..

Fontos: ha most költöztél be az lákásba, olvastassd le, mert különben Te fizeted az előző bérlő fogysztásást is, mert nem lehet az új leolvasáskor (évvégén) megállapitani, hogy mikor kezted Te a fogyasztást!
(Lehet, hogy az előző lakos 30 fokba ücsörgött, Te meg a 20-at szereted....)

Elég ha magad leolvasod az értéket és bemész vele a szolgáltatóhoz amit bejegyeznek! Fontos még hogy felird melyik helységben melyik érték volt mert a radiátorok különböznek! (Nálunk is igy volt amikor ide költöztünk! Igaz én le is fényképeztem még a beköltözés napján, dátummal és időponttal! Igy egyértelmű volt minden!

DCT
Mellékletek:

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja #16222 Írta: Eva10

Szia Decotext!
Köszönöm.

Ez van a radiatorokon, leolvastak a beköltözeskor.

Ez meg csak kettön, ezt lehetne beallitani, ha tudnam.
Most csak a fix hömersekletet probalom rajta beallitani, de nem mindig stimmel.
szia:
Eva
Mellékletek:

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 8 hónapja #16224 Írta: DECOTEXT

Eva10 írta: Ez meg csak kettön, ezt lehetne beallitani, ha tudnam.
Most csak a fix hömersekletet probalom rajta beallitani, de nem mindig stimmel.
szia:Eva

A két kép azonos. Ehez itt egy programmozási utasitás: LINK Ez egy PDF. A kétlapos iromány elsö oldalán jobbra van egy majdnem ilyen. A tipus ugyan nem azonos, (HR40) de a programmozása az igen (három gomb: balra "auto/manuel, középen nappal/éjjel, s jobbra programozás. Olvasd el alaposan! Szerintem nyomtasd ki, úgy jobban áttekinthetöbb! A második oldal baloldalán folytatódik! Lépésröl lépésre csináld! A szerelési utasitással ne foglalkozz! Ügyelj arra, hogy elem kell bele!!
PS: szerintem ha a "manuális" gombot megnyomod akkor az elején forgatható nagy kerékkel magad is állithatod : ott ahol a piros és a kék kis háromszög van!

DCT

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja #16259 Írta: Eva10

Szia Decotext!
Köszönöm, megnezem.
Bocs -en a masik felet is el akartam küldeni, de ez lett belöle. Szoval a masik hasonlo ahhoz, amit te küldtel.
Megnezem a programozast. Manualisan megy, csak automatan nem.
szia:
Eva