Albérlet, lakhatás
- MataHarr1
- Látogató
Bajororszagban melyik varost ajanlanad ami joval olcsobb mint munchen ? Es igaz amit irtal a munkanelkulisegrol es az eletszinvonalrol valamit viszonylag egyszeru lakast talalni ...
Koszi !
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rian
- Látogató
Tudna valaki segíteni,hogy karlsruhéban kb milyen árakon lehet 2 szobás lakást bérelni ?A férjem ott dolgozik,s berakták egy munkás szállásra havi 270 euróért negyed magával,ami elég durva mert még mosni se tudnak,és alig férnek el.
Köszi előre is !
Üdv! Rian
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Újságok, közvetítők, internet! Lépéskényszerben vagytok, nincs alternativa! Valószínű hogy csak drága lakás lesz vagy vidékre kell menni 50-100 km-ről bejárni mint sok ezer munkavállaló!hugi írta: Sajnos a mai nap bejelentették,hogy Ancsa nem maradhat ott!A cél amúgy is az volt,hogy el mennek egy másik lakásban ketten, de míg nem találnak addig össze húzták volna magukat a többiek társaságában!Így most nagyon gyorsan cselekedniük kell, de nincs kint segítségük!
Szerintem sokáig vártak a kereséssel! Münchenben azonnal el kell az első lehetőséget fogadni, s csak utána vállogatni! Most a hazamenetel áll így a küszöbön, de meg kell mondanom, hogy a munkadónak igaza van! Nem családi szállás ez hanem munkásszállás egy lakásban! Már az is engedmény hogy ideig óráig belementek a dologba! Itt semmi helye a családtagoknak, legfeljebb látogatóban!!
Kérdésem: Ancsa miért ment ki, ha nincs munkája, vagy ő is dolgozik?
DCT
- hugi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Köszönöm a hozzá szólást!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
1 - Értem, de mi volt a terv? Az nem elég, hogy mert "otthon sem volt munkahelye", van jó szakmája? Tud jól németül? Volt megfelelő indulótőke? A cég amelyiknek "nem volt kifogása" írásban tudta ezt nekik, vagy csak úgy megigérték szóban....?hugi írta: 1 - Mivel a cégnek nem volt semmi ellenvetése ezzel a dologgal kapcsolatban úgy gondolták, Ancsa is ki megy és keresnek minél előbb szállást!Itthon munkahelye nincs, ennek reményében ment ki ő is!
2 - Felkészült mindenre és keresgélnek is! Viszont most a cég hirtelen más véleménnyel van ezzel kapcsolatban! Hidd el ők is azon vannak,hogy egy külön lakást találjanak maguknak! Ennek reményében regisztráltam én is,hogy segítséget kérjek! Köszönöm a hozzá szólást!
2 - "Keresgéltek"? Ugye tréfálsz?! Egy napon belül találok bérlakást München környékén! Szerintem válogattak, és nem volt meg írásban az, hogy Ancsa ott lakhat X ideig!
LINK <<< Én most azonnal 132 bérlakást találtam, mi van ha tényleg kersek?? Most München és környékén 2639 kiadó kéró van ezen a linken! S ez csak egy a sokközül!
Mindent írásban kérni! Soha semmit nem szabad elhinni szóban vagy telefonon! Ha valamit irásba adnak azt 10x elolvasni mielőtt aláírod! S bármit is kapsz írásban azt nem szabad azonnal aláírni, (haza vinni és nyugodtan áttanulmányozni! Ha viszont "feltétlenül, most kell, azonnal...", akkor azt nem szabad aláírni! Abban mindig van valami gixer!
DCT
- hugi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0