Albérlet, lakhatás
- Bndsz
- Látogató
A találatok nagy része ingatlanos oldal, ott beállíthatod a keresést pontosabban.
Sok sikert!
Bndsz
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Bndsz! Elkerülte a szives figyelmedet, hogy ezt én egy egyedül indulónak írtam! S azt sem vetted figyelembe, hogy az adott személynek már van munkahelye ahova be tud jelentkezni! (Van tehát bevétele!) Gyakorlatilag Ti egy pontot se, tartottatok be.Bndsz írta: Csak a tájékozódás miatt. [/color]
Az meg kézenfekvő, hogy ha nincs rendszeres bevételed (munkád) akkor előbb utóbb elfogy a pénzed és nem tudsz fizetni! Ha sokan vagytok akkor nagyobb lakás kell! Mi a gond? Az meg valóban nem érdekel senkit, hogy Ti mekkora lakásban laktatok "gond nélkül" Mo.-on! Ez itt a BRD!
DCT
- niicole_92
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
http://www.wohnheim-stuttgart-degerloch.de/
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
niicole_92 írta: találtam egy oldalt, ahol egész jó áron lehet szobát bérelni, de nemtudom hogy átverés-e vagy nem kár, hogy képeket nem tettek fel, hogy kb. h néz ki. Én és az unokanővérem mennék. Jó német nyelvtudásom van, sokat chatelek németekkel, az érettségim is 72%os lett. tudna valaki erről mondani valamit?
Miért lenne átverés! Addig amíg látatlanban nem fizetsz valamit előre, nem tudnak átverni! Irj nekik vagy menjetek ki és nézzétek meg: wohnheim.stuttgart.degerlochETgmail.com
Azt azért vedd figyelembe, hogy mit írnak! "Pro Bett und Tag ab € 7,50 zuz. Mwst." Ebbe semmi átverés nincs! Azt írják, hogy ágyanként 7,5€ és nettó! (Biztos, hogy minimum öten lesztek egy szobában!)
FIGYELMESEN OLVASNI ÉS ÉRTENI!
Ruhige Lage
Nähe Messe, Flughafen, Daimler, Stuttgart Hauptbahnhof
37 Betten, 1 bis 5-Bett-Zimmer
Gemeinschafts-Duschen, - WC, -Küchen
Kühlschränke im Zimmer
Neu möbliert und renoviert
Satelliten-TV in allen Zimmern (Hotbird, Astra, Türksat, Eutelsat)
TV und Receiver müssen mitgebracht werden
Frische Bettwäsche bei Ankunft, Wechsel 14-tägig
Frisch gewaschenes Bettzeug bei Ankunft
Tägliche Reinigung von Küchen, Duschen und WC´s
Waschmaschinen und Trockner stehen zur Verfügung
Einkaufsmöglichkeiten in nächster Umgebung
Parkmöglichkeiten am Haus
DCT
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
A célhely megvan ahová költöznénk, először megint én megyek előre, 1-2 hónap után a férjem és a lányom.
ERDING- ben keresnék lakást!
Ajánljatok légyszi helyi újság elérhetőséget, vagy hogy hol keressek. Ezen a fórumon lévő oldalakat megnéztem, Googleeba kerestem. Attól tartok, hogy ha már dolgozom kevesebb időm lesz, és nem Erdingben lesz a szállásom amikor kimegyek!
Köszönöm!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
ITT << nézd. Én kapásból 22 kétszobás és 33 háromszobás lakást találtam!Szugya írta: Sziasztok!A célhely megvan ahová költöznénk, először megint én megyek előre, 1-2 hónap után a férjem és a lányom.ERDING- ben keresnék lakást!
Ajánljatok légyszi helyi újság elérhetőséget, vagy hogy hol keressek. Ezen a fórumon lévő oldalakat megnéztem, Googleeba kerestem. Attól tartok, hogy ha már dolgozom kevesebb időm lesz, és nem Erdingben lesz a szállásom amikor kimegyek!Köszönöm!
DCT