Ingyenélők Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 5 hónapja #32007
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Ingyenélők Németországban
Teljes mértékben egyetértek veled, csereüdültetés/cserediák programok volt a napokban a téma egy beszélgetésnél. Mindenki lesett amikor Törökországot javasoltam. Persze valójában mindegy csak menjen a gyerek minél többször, hosszabb időre és több helyre de Törökország szerintem alap.mahlzeit írta: Olyan szintu iskolat kaptam az emberi kapcsolatokrol, hogy azota is melyen szegyenlem magam milyen kepem volt elotte a torokokrol!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #32008
Írta: mahlzeit
Ha meg csereudultetes, fiatalon az maga lehet a paradicsom!
mahlzeit válaszolt a következő témában: Ingyenélők Németországban
Igen:) En meg nem nagyon lattam olyan embert akit ne erintett volna meg Torokorszag mikor ott jart. Nem egy ny-europai ismerosom van aki nem akar eljonni onnan:)Gergoo írta:
Teljes mértékben egyetértek veled, csereüdültetés/cserediák programok volt a napokban a téma egy beszélgetésnél. Mindenki lesett amikor Törökországot javasoltam. Persze valójában mindegy csak menjen a gyerek minél többször, hosszabb időre és több helyre de Törökország szerintem alap.mahlzeit írta: Olyan szintu iskolat kaptam az emberi kapcsolatokrol, hogy azota is melyen szegyenlem magam milyen kepem volt elotte a torokokrol!
Ha meg csereudultetes, fiatalon az maga lehet a paradicsom!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!