Milyen autót vegyek?
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
milyen autót vegyek
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Na, ez a megnyilvánulásod is ékes bizonyítéka annak, hogy Te sokszor nem tudod mihez és miért is szólsz hozzá. [/quote]zigeuner írta: Ez hobby, vagy anyagi okokból kényszerülsz ilyen szönyüségekre?[/color][/i][/b]
Nem egészen! Ne is haragudj de ez:
egyszerüen meghaladja a szellemi képességeimet, hogy 2012-ben miért kell valakinek ilyet csinálnia! Ezért a kérdésem HOBBY (akkor megértem) vagy anyagi kényszer. Nos ez utóbbi esetben alaposan elszamolhattad magad!IFA F9" de én már 1000-es Wartburg motort tettem bele szinkron váltóval. Így már repült a kicsike a 16-os cipellőkön.
Ilyen dolgokat az 1980-as évek elején, az NDK-sok szoktak csinálni, s mit ne mondjak, valóban anyagi kényszerböl! Ha viszont hobbyból, "össze jön e?, meg tudom e csinálni?" alapon, akkor viszont jó hecc lehetett! Nos ezért szóltam hozzá, hogy informálj bennünket!
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
DECOTEXT írta:
Na, ez a megnyilvánulásod is ékes bizonyítéka annak, hogy Te sokszor nem tudod mihez és miért is szólsz hozzá.zigeuner írta: Ez hobby, vagy anyagi okokból kényszerülsz ilyen szönyüségekre?[/color][/i][/b]
egyszerüen meghaladja a szellemi képességeimet, hogy 2012-ben miért kell valakinek ilyet csinálnia! Ezért a kérdésem HOBBY (akkor megértem) vagy anyagi kényszer. Nos ez utóbbi esetben alaposan elszamolhattad magad!IFA F9" de én már 1000-es Wartburg motort tettem bele szinkron váltóval. Így már repült a kicsike a 16-os cipellőkön.
Ilyen dolgokat az 1980-as évek elején, az NDK-sok szoktak csinálni, s mit ne mondjak, valóban anyagi kényszerböl! Ha viszont hobbyból, "össze jön e?, meg tudom e csinálni?" alapon, akkor viszont jó hecc lehetett! Nos ezért szóltam hozzá, hogy informálj bennünket!
[/quote]
Ezt most csak Te érted félre egyedül...vagy Mi nem értjük....
(Bitte! visszaolvasnál...?)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
DECOTEXT írta:
Na, ez a megnyilvánulásod is ékes bizonyítéka annak, hogy Te sokszor nem tudod mihez és miért is szólsz hozzá.zigeuner írta: Ez hobby, vagy anyagi okokból kényszerülsz ilyen szönyüségekre?[/color][/i][/b]
[/quote]
NA ezzel igazoltad Zigeuner megallapitast! Pottyet olvass vissza, mielott billentyuzetet ragadsz:)
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ez a ki milyen autot kedvel, elso vagy hatso kerek, kis nagy, benzin-dizel topic amugy mehetne vmi "Nemet kultura" topicba:) Ez errefele tenyleg fo kerdes es emberek tenyleg kepesek ezen hajba kapni, marmint a nemetek. Van 2 kollegam, aki nem hajlando csak "roncsokat" venni, mert amortizaljak az autokat. A masik kepes elmenni 15x kiprobalni egy autotipust, hogy biztosan az e a jo. Majd jon a kerdes, hogy lizingeljen vagy vegyen flotta kedvezmennyel uj autot. A legtobben uj autot preferalnak es az en kornyezetemben vagy VAG csoportos autot vagy Mercedest vesznek. De csak nemetet, mert tamogatjak a helyi ipart:) Egyedul az asszisztens csajszinak van Mazdaja. JA es csaladonkent min. 2 auto.Gergoo írta:
Szuper ötlet!mahlzeit írta: Mi lenne ha maradnank az autolopas temanal?
Ha mar off, akkor legyen kover lud:)
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145