Milyen autót vegyek?
- Eva10
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Audi A6 (C6) hossz: 4927mm szel: 1855mm
Toyota Avensis (3rd generation) hossz(kombi): 4765mm hossz: 4695mm szel: 1810mm
Az angol wikipedia szerint..
Akarhogy szamolom, de ez 16cm-el rovidebb kombi eseten, 23cmel a saloon verzional es 4.5cm-el keskenyebb.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Tusé!mahlzeit írta: Ugyan tok lenyegtelen, de eleg szammanias vagyok:)
Audi A6 (C6) hossz: 4927mm szel: 1855mmToyota Avensis (3rd generation) hossz(kombi): 4765mm hossz: 4695mm szel: 1810mmAz angol wikipedia szerint..Akarhogy szamolom, de ez 16cm-el rovidebb kombi eseten, 23cmel a saloon verzional es 4.5cm-el keskenyebb.
Most megfogtál, mentségemre annyit tudok felhozni, hogy olvastam valahol és elhittem.
Még: az A6-nal a front és a hátsó spoyler jobban kidudorodik a szélességi adatok meg majdnem stimmelnek! Amit ki akartam viszont domboritani a mérettel, hogy a belső tere közel azonos. (Utastér) Tehát nagyon kényelmes, nagy kocsi fizethető áron! Sajnos egy új A6-ot még nem érek el, mert nálunk nincs külön kassza, és ekkora inveszticiónál már kell a "főnökség *" beleegyezése is mert neki más tervei vannak!
*nejem
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Az utóbi két oldalt végigolvasva, csak ámulok és bámulok!
Akkor még is csak a német autó a szívünk vágya...mindenkié!
Szép napra ébredtem
Mahlzeit: az accord jó választás lesz (bár nem német)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Nos, nekem 8000 km az csak két utam haza. Évente 3x 4x is megyünk, plusz az egyéb éves kilóméter ami közel 25 ezer/év. Milyen használt kocsit ajánlasz amelyik birja a strapát, alacsony az üzemeltetési költsége, van elég hely benne, hogy megpakolhassam, biztonságos is, és nevetségesen olcsó vétlkor?!peteratde írta: Eddig 8000 km-t mentem az autóval, és 40 eurót költöttem rá az üzemanyagon kívül. A termosztátot kellett kicserélni, és mivel már megvételkor hibás volt netto nagyker árat kért érte, és ingyen beszerelte. Ha nagyon erőltettem volna, valszeg még a beszerzési árat is elengedte volna, de fontosabbnak tartottam a hosszútávú jó kapcsolatot, mint ezt a 40 eurót, ráadásul nevetségesen olcsó volt az autó.
Várom szives felsorolásodat, mert én a tipikus felhasználó vagyok:
DCT