Nem is akar a magyar dolgozni
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 52
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Idestova több mint 20 (HÚSZ) évük volt beletanulni a nyugati rendszerbe, hogy megtanuljanak így dolgozni ahogy nekünk kell, s én pl. hihetelennek tartom, hogy ennyi naiv ember van még mindig Mo.-on! S azért is hihetetlen, mert a volt keleti blokkban mi voltunk azok akik már a 70-es években mehettünk nyugtra körülnézni, igy nem volt zsákbamacska semmi! Prosperus valósínű azért próbálkozik újra és újra, mert ő sem hisz a szemének! Sajnos legtöbbször csalódik! ( A tokosokat beledobták a mélyvízbe, "ússzatok vagy fulladjatok"..., nekünk magyaroknak volt bőven időnk lassan beleszokni s mégsem....).mahlzeit írta: Miota te kimentel nagyon megvaltozott Mo. Valoszinuleg azert erted, ertitek, ertjuk egymast sok esetben felre:) En valoszinuleg a helyedben inkabb elveznem azt a nyugalmat ami BRD-ben van, amit felepitettel magadnak, mintsem ilyen problemakkal foglalkozzak..
Nekem rendszeresen vágják a fejemhez otthon, hogy : "könnyű neked, mert kint vagy".... de ha "gyere Te is" a válaszom, akkor csak a kibúvók jönnek: itt a kéró, meg a haverok, most pont nem jó, nincs aki öntözze a virágokat, a kutyám beteg, vagy akármi!!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Persze, hogy van! Jobb esetben lemondják de az sem ritka, hogy egyszerűen kikapcsolják a telefonjukat!Emilio33 írta: ilyen tényleg van, hogy utolsó nap mondják le a fix melót tömegesen? Ennek különben mi lehet az oka?
A legfőbb ok egyértelmű (szerintem) valójában megfelel nekik ami otthon van de jó volt gondolatban eljátszadozni nettó 2-3000 eurós fizetésekkel
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 24
Én kb. ez év februárjában regisztráltam az oldalra, s már akkor is ugyanez volt a problémád, vagyis, hogy a magyar munkavállaló ilyen meg olyan, egyszóval nem lehet rá számitani. Irod, hogy ugyanannyi bért kapnak, mint a németek. Akkor minek ezt a sok gondot, amit okoznak felvállalni, minek eröltetni?
További jó prosperálást!
- Rian
- Látogató
Én nem tudom,tudhattam ezeket a megdöbbentő számokat,csak a környezetemből kapok információkat,az pont az a réteg aki nagyon is akar dogozni és nem álmodoznak 2-3000 es fizúról hanem a biztonság,a realitás és a korrektség a fontos.Viszont olyan is van nem is kevés aki ha meghallja hogy magyar a főnök már dobja is el a telefonját.Mert vica -verza sajnos a másik oldalról is lehet mesélni nem túl kellemes dolgokat.persze tisztelet a kivételnek!
Az igazság odaát van:-)))
- Rian
- Látogató
Nagyon megértem a felháborodásod,ehhez nehéz mit mondani,csodálom a kitartásod,hogy még mindig Magyart szeretnél foglalkoztatni,holott annyi baj van velünk!Bár hogy öszinte legyek ezt a szállás dolgot nem igazán értem,még kb 3 hete azt írtad,hogy a saját házaitokban szállásolod el a dolgozókat?Idézem:"Nalunk a dolgozok a sajat hazainkban , 2 agyas, konyhas, fürdöszobas
mosogep, komfortos szobakban laknak, TV-vel es ingyenes Internetanschlussal!!"
Ha jól értem jobban jársz ha Német munkásokat veszel fel?Akkor miért okozol ennyi bosszúságot magadnak?Bocsi de nem értem? ))