Nem is akar a magyar dolgozni
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ez egy tarsalgo topik, okos tanacsok (millioszamra) egyeb topikokban vannak. Szolj azokban hozza, hatha ott okosabbat sikerul!pingpong53 írta: SOK A BAJ A MAGYARRAL
Kedves Fórumozók!
Ha annyi a baj a magyarral, amennyi szerintetek, akkor miért veszitek a fáradtságot és idöt nem kimélve adtok folyamatosan okos tanácsokat?
Szép vasárnapot kedves magyarok!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ja, ez végtelenül egyszerű! Van ám azért sok olyan aki komolyan gondolja a kijövetelt, nem szakma és nyelvtudás nélkül álmodozik 4000 euró nettóról és elfogadja és becsülettel végzi a munkáját! Ezeknek esetleg tudunk segiteni! S tudod, ha csak 1 már hasznát vette a dolgoknak, amit itt olvasott, már megérte a sok duma!pingpong53 írta: Ha annyi a baj a magyarral, amennyi szerintetek, akkor miért veszitek a fáradtságot és idöt nem kimélve adtok folyamatosan okos tanácsokat!
DCT
- Rian
- Látogató
Biztos,van olyan Magyar aki nem érdemli meg,hogy lehetőséget kapjon,de nem kéne általánosítani! Nagyon sokan megállják a helyüket és jó munkát végeznek! A férjem főnöke például hallani sem akar Lengyelről vagy más nemzetiségű dolgozóról csak Magyart foglalkoztat,mert már megégette magát másokkal.Sajnos ,hogy vannak léhűtő emberek,de legyünk őszinték,mindenhol van !Nem kéne a Magyarokat beskatulyázni és csak ezt hangoztatni,mert néha az az érzésem támad amikor olvasom a hozzászólalásokat,mintha nem Magyarok írnának.Ez szomorú! Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Igen? Valóban? Egyoldalúan? Hát, nem tudom! Még itt a fórumon is többségben vannak a megbízhatatlan munkaadó sztorik, szerintem elfér a balance!Rian írta: Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!
Nem helyes ítélkeznit nem értem. Majd ha Te is 1000 jelentkezőből, jó ha egy kezeden meg tudod számolni hány is veszi fel valójában és idejében a munkát, mennyiről nem derül ki ezek után, hogy fingja nincs is a szakmájához vagy csak egyszerűen képtelen felvenni a tempót... na majd akkor nézd mennyi időt tötltöttél a többi 995 emberrel, hívtad telefonon, e-mail-eztél (mert kérdés az mindig van ) Na majd akkor (úgy néhány ezer eurónyi munkát beleölve a nagy büdös semmibe akkor ne ítélkezzél! Kíváncsi lennék erre!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
En tovabbra sem ertem akkor, hogy minek oltok energiat magyar munkaero keresesbe? Lehet tul globalistan gondolkozom, de ha nem jon ki a business case, akkor tovabb kell lepni es mas megoldast keresni..Gergoo írta:
Igen? Valóban? Egyoldalúan? Hát, nem tudom! Még itt a fórumon is többségben vannak a megbízhatatlan munkaadó sztorik, szerintem elfér a balance!Rian írta: Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!
Nem helyes ítélkeznit nem értem. Majd ha Te is 1000 jelentkezőből, jó ha egy kezeden meg tudod számolni hány is veszi fel valójában és idejében a munkát, mennyiről nem derül ki ezek után, hogy fingja nincs is a szakmájához vagy csak egyszerűen képtelen felvenni a tempót... na majd akkor nézd mennyi időt tötltöttél a többi 995 emberrel, hívtad telefonon, e-mail-eztél (mert kérdés az mindig van ) Na majd akkor (úgy néhány ezer eurónyi munkát beleölve a nagy büdös semmibe akkor ne ítélkezzél! Kíváncsi lennék erre!
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Ha megbököd a Linken a hazam, helyem, otthonom,...........
lathato, hogy Frankfurt am Main.
A masik, hogy miota 2 Frankfurtunk lett a Ffm. lett Frankfurt a
masik maradt Frankfurt am Oder.................
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!