Nem is akar a magyar dolgozni

Több
12 éve 2 hónapja #24594 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

pingpong53 írta: SOK A BAJ A MAGYARRAL

Kedves Fórumozók!
Ha annyi a baj a magyarral, amennyi szerintetek, akkor miért veszitek a fáradtságot és idöt nem kimélve adtok folyamatosan okos tanácsokat? :angry: :( :pinch: B) :side: :whistle:
Szép vasárnapot kedves magyarok!

Ez egy tarsalgo topik, okos tanacsok (millioszamra) egyeb topikokban vannak. Szolj azokban hozza, hatha ott okosabbat sikerul! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pingpong53

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 2 hónapja #24595 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

pingpong53 írta: Ha annyi a baj a magyarral, amennyi szerintetek, akkor miért veszitek a fáradtságot és idöt nem kimélve adtok folyamatosan okos tanácsokat!

Ja, ez végtelenül egyszerű! Van ám azért sok olyan aki komolyan gondolja a kijövetelt, nem szakma és nyelvtudás nélkül álmodozik 4000 euró nettóról és elfogadja és becsülettel végzi a munkáját! Ezeknek esetleg tudunk segiteni! S tudod, ha csak 1 már hasznát vette a dolgoknak, amit itt olvasott, már megérte a sok duma!
:P

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisjoe, nagyberci

• Rian
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 2 hónapja #24600 Írta: Rian
Rian válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Sziasztok!
Biztos,van olyan Magyar aki nem érdemli meg,hogy lehetőséget kapjon,de nem kéne általánosítani! Nagyon sokan megállják a helyüket és jó munkát végeznek! A férjem főnöke például hallani sem akar Lengyelről vagy más nemzetiségű dolgozóról csak Magyart foglalkoztat,mert már megégette magát másokkal.Sajnos ,hogy vannak léhűtő emberek,de legyünk őszinték,mindenhol van !Nem kéne a Magyarokat beskatulyázni és csak ezt hangoztatni,mert néha az az érzésem támad amikor olvasom a hozzászólalásokat,mintha nem Magyarok írnának.Ez szomorú! Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!

Több
12 éve 2 hónapja #24601 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Rian írta: Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!

Igen? Valóban? Egyoldalúan? Hát, nem tudom! Még itt a fórumon is többségben vannak a megbízhatatlan munkaadó sztorik, szerintem elfér a balance! ;)
Nem helyes ítélkeznit nem értem. Majd ha Te is 1000 jelentkezőből, jó ha egy kezeden meg tudod számolni hány is veszi fel valójában és idejében a munkát, mennyiről nem derül ki ezek után, hogy fingja nincs is a szakmájához vagy csak egyszerűen képtelen felvenni a tempót... na majd akkor nézd mennyi időt tötltöttél a többi 995 emberrel, hívtad telefonon, e-mail-eztél (mert kérdés az mindig van :laugh: ) Na majd akkor (úgy néhány ezer eurónyi munkát beleölve a nagy büdös semmibe akkor ne ítélkezzél! Kíváncsi lennék erre! :laugh:

Több
12 éve 2 hónapja #24603 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Gergoo írta:

Rian írta: Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!

Igen? Valóban? Egyoldalúan? Hát, nem tudom! Még itt a fórumon is többségben vannak a megbízhatatlan munkaadó sztorik, szerintem elfér a balance! ;)
Nem helyes ítélkeznit nem értem. Majd ha Te is 1000 jelentkezőből, jó ha egy kezeden meg tudod számolni hány is veszi fel valójában és idejében a munkát, mennyiről nem derül ki ezek után, hogy fingja nincs is a szakmájához vagy csak egyszerűen képtelen felvenni a tempót... na majd akkor nézd mennyi időt tötltöttél a többi 995 emberrel, hívtad telefonon, e-mail-eztél (mert kérdés az mindig van :laugh: ) Na majd akkor (úgy néhány ezer eurónyi munkát beleölve a nagy büdös semmibe akkor ne ítélkezzél! Kíváncsi lennék erre! :laugh:

En tovabbra sem ertem akkor, hogy minek oltok energiat magyar munkaero keresesbe?:) Lehet tul globalistan gondolkozom, de ha nem jon ki a business case, akkor tovabb kell lepni es mas megoldast keresni..

• prosperus
  • prosperus profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 2 hónapja #24604 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Különben minden rendben DecoUram?
Ha megbököd a Linken a hazam, helyem, otthonom,...........
lathato, hogy Frankfurt am Main.
A masik, hogy miota 2 Frankfurtunk lett a Ffm. lett Frankfurt a
masik maradt Frankfurt am Oder.................

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!