Mi hiányzik otthonról?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Hozzászólások: 5301
- Köszönetek: 1407
Igen. Az itteni tejfölök halmazállapota nem olyan mint az otthoninak vagy mint mondjuk a joghurtnak, hanem sűrűbb. (Kevésbbé folyékony!) Ezért egy kicsit (!) felhigítom 2,8-as tejjel, hogy önthető legyen, mert mi nem szeretjük ha a rakottkrumli száraz. Ráöntjük (jól belocsoljuk akár 2 pohárnyit is), aztán kevés prézli rá s mars a sütőbe! Mire kész szép barnás felül, de belül nem szárad ki, szóval kicsit "lucskos" a tejföltől!Perszike írta: Ezt nem értem igazán a tejfölt hígítod meg tejjel és így megy a rakottkrumpli tetejére?
Próbáld ki, nem bánod meg!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
- Hozzászólások: 135
- Köszönetek: 55
Én prézli helyett van mikor pirospaprikát szórok a tejfölre,hmmm az is isteni.
Nekem az itteni tejfölök nagyon hígak,ezért használom ugye a Smandot és jövő héten felkutatom Gergoo által ajánlottat is.Múlt héten a kefírrel szívtam meg jó kis prószát akartam sütni,de szó szerint önteni lehetett a kefírt,lehet legközelebb keverem ki Samnddal?!
Perszike
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Hozzászólások: 5301
- Köszönetek: 1407
Egy tény! Ha pontosan azokat teszed bele a kajába, amit szoktál vagy ragaszkorsz egy régebbi szakácskönyvhöz (nekünk van még 1950-es kiadású is) akkor sem lesz olyan mintha otthon Mo.-on csináltad volna, mert az hozzávalók másmilyenek. Ott van az egyszerű disznózsir! Mi otthon, legtöbbször faluról hoztuk (bödönben), disznóvágásból. Itt meg sem közelíti a minősége azt! Ezért kénytelenek voltunk a recepteket "modifikálni" az az átkreálni, változtatni! Nos, pont tegnap volt paprikáskrumpli.(Még van belőle!) Nagyon szuper lett, anélkül is, hogy bármi hazai lett volna benne, csak a komponenseket más arányban kell összeválogtani!Perszike írta: Köszi a tippet ,kipróbálom Én prézli helyett van mikor pirospaprikát szórok a tejfölre,hmmm az is isteni.Nekem az itteni tejfölök nagyon hígak,ezért használom ugye a Smandot és jövő héten felkutatom Gergoo által ajánlottat is.Múlt héten a kefírrel szívtam meg jó kis prószát akartam sütni,de szó szerint önteni lehetett a kefírt,lehet legközelebb keverem ki Samnddal?!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
- Hozzászólások: 135
- Köszönetek: 55
3 hónap alatt nem sikerült olyant főznöm mint Magyarországon de jó hír,hogy zöme itt finomabb lett pl. még mindig odáig vagyok a bab és lencse-konzervektől,ami eleve ízesítve vannak jó nagy konzerv-->kevesebb mint 70 cent nem beszélve arról,hogy nem kell órákig főzni.
Perszike
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Hozzászólások: 620
- Köszönetek: 204
Miután ezeket is sikerült kiirtani, oly mindegy hogy hol megyek a Pennybe meg LIDL-be.
Europát sikerült teljesen egységesiteni ezzel tönkretenni.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
Nagyon finom!
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!