Mi hiányzik otthonról?
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Grungut írta: A leves főzéséhez sokáig kell keresgélnem igazi húsos csontot, de filézett pulykacomb sem nagyon van, Mindenhol csirke-pulykamellet lehet kapni, amit nem nagyon szeretünk mert száraz. A Realban szintén van zúza is, az ismerőseink teljesen idiótának néztek hogyan tudjuk azt megenni, aztán megkóstoltattam velük a zuzapörköltet. Mind a 10 ujjukat megnyalták utána
Ne haragudj ...........pedig biztos sértődés lesz belőle.........de Én itthon is röhögök a hasonló étkezési szokásokon.
A zúzát Én nem eszem el a házi kedvencek elöl, a pulyka comb meg úgy jó ha marokra tudod fogni. Amúgy meg csontozó kést lehet kb 2-4 euróért venni
Remélem a második félét nem ugyan abból a tányérból eszitek mint a levest........ (tényleg bocs, bocs,bocs ,de ezek szerintem nem problémák....szokjatok át, ha már átköltöztetek)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 69
Nekem olyan égetően nem hiányzik otthonról semmi, örülök, h nem ott vagyok!
Nem mondom, h nem lenne jó ha kapnék őrölt köményt, de olyan ritkán kell, h az egésszel is megoldható! Otthon Tchibo 3in1 kávét ittam, itt csak Nescafé és Jacobs van. Megiszom
Szóval, összességében amit veszítettem azzal, h itt vagyok én nem bánkódom! Nosztalgiával emlékezem az ott evett ételekre és ivott italokra... itt jól érzem magam
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 6
Meg amagyar sonka meg kolbasz...
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ma mi vettünk. Jól mondtam. Ott van ahol a zöld, meg a babok a Realban! Egyébként " Kichererbsen " néven is ismert, ha másképpen nem találod, akkor keressd így!!Grungut írta: ...a sárgaborsó (én még nem találtam),..
DCT
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 55
Túróvadászoknak is figyelmébe ajánlom az Optomot kb 30 dekás kiszerelésben (mint a juhtúró-formára lapított kerek) száraz,morzsolható,tökéletes.
Perszike
- ildikoka
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Már minden üzlet saját sütésű bagettjét, cibattáját, stb.kipróbáltam, de talán a Pennys az aminek a tésztája hasonlít a magyar kenyérhez. Amikor jövök vissza mindig hozok szeletelt kenyeret, amit lefagyasztok, és ha nagyon kenyeret ennék, előveszek néhány szeletet .