Mi hiányzik otthonról?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Attila_BRD írta: Utolsok voltak: Hurkakonzerv és szerencsi csoki.
Miután ezeket is sikerült kiirtani, oly mindegy hogy hol megyek a Pennybe meg LIDL-be.
Europát sikerült teljesen egységesiteni ezzel tönkretenni.
Ha Európa változik akkor neked is változnod kell! Szerintem jó hogy bármit bárhol megkapok és nem kell Goranije hűtőért kimenni Yugóba. Hamar elfelejtetted a hiánygazdaság hátárnyait! Volt amikor évtizedet vártál a ladádra....ma azt és akkor veszel amikor akarsz! Egy óra múlva mehetsz ahaz a merciddel, s még csak fizetned sem kell (azonnal).....Át kell szokni a régi dolgokról az újakra! Egyébként pont, hurka az, amit lehet itt a Realban kapni. (de már mi nem esszük).Vérest és másjat sem! A Szerencsi csokiban meg hálni járt a kakaó! Nekem, a nem szerncsi, régi sportszelet is izlett, mert az volt amit meg tudtam venni! (Még kapható otthon!) Ma Lindt-et veszek, s nem mond, hogy nem jó, mert "berosálok"!
Te Attács, vegyél unicumot! Az nem változott, finom, és még mindig van!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 24
Kedves Júlianna!
Mielött belefognál a házi túrógyártásba, nézd meg, ha van a környéketeken orosz bolt - nálunk Cloppenburgban Globo Markt a neve a túrót -tvorog oroszul- és van 30% illetve 20% zsirtartalmú változat belöle. Úgy gondolom tetszeni fog!
Szép estét!
- Nedit75
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
- Grungut
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
A leves főzéséhez sokáig kell keresgélnem igazi húsos csontot, de filézett pulykacomb sem nagyon van, Mindenhol csirke-pulykamellet lehet kapni, amit nem nagyon szeretünk mert száraz. A Realban szintén van zúza is, az ismerőseink teljesen idiótának néztek hogyan tudjuk azt megenni, aztán megkóstoltattam velük a zuzapörköltet. Mind a 10 ujjukat megnyalták utána
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Az itt is ugyan olyan és a zöld mellett van a Realban:Grungut írta: ... a sárgaborsó (én még nem találtam),...
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Nedit75 írta: Ami nekem hiányzik az a süthető vágható lekvár........... Otthon a Lidlben is lehetett kapni meg a coopokban is több ízben barack, meggy, birs.....Ha rákérdezek -bradfertig marmelade- csak csodálkozva néznek rám.....Valakinek valami tippje? Köszi!
Próbáld meg úgy hogy "gebackene Marmelade". Bár lehet, hogy nem jó az ötlet. Viszont az itthon kapható lekvárok nagy része ami sütésálló....hogy is mondjam....rokonságban van a műanyag esőkabáttal vagy a nejlon harisnyával
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "