EU nyugdíj
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
NO COMMENT!
Maradhatott volna mindenki a magánpénztáraknál.
Ui: nekem az az érzésem, hogy 2x akartak kaszirozni. 1x a magánpéztáraktól 1x meg az államtól! Erre jött a NYET és a vagy-vagy!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Ha magyarban meg kered, azok atküldik az anyagodat a nemet buzikhoz, akik
ha kapnal magyarban (ha ott elnel 300 €-t) akkor itt benyelik es elszamoljak
100 €-ban.
Most kerte meg egy kollega a nyugdijat magyarban es elem rakta ezt a getzi
elszamolast, amivel ott batynak ki a magyarok ,hogy hagyjak hogy a nemet
szamoljon, mert az amugy is atvagja a szürke hetköznapi dolgozot!!!
Haljon meg aki kitalalta ezt a szar EU baromsagot.
De mar haldoklik, mert tolokocsiban közlekedik.
Akarmelyik oldalon nezed, szopas az egesz
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Kurvára nem erröl szólt az egész.... Ha egyszer legalább azt rendesen elolvasnád, amit eléd tesznek.... A mnyp-tag kétfelé is fizetett nyugdíjjárulékot: 8%-ot a mnyp-nak, 1,5%-ot az államinak. Naná, hogy "kétszer akart kasszírozni". Már ha a nyugdíjat "kasszírozásnak" lehet nevezni....Ui: nekem az az érzésem, hogy 2x akartak kaszirozni. 1x a magánpéztáraktól 1x meg az államtól! Erre jött a NYET és a vagy-vagy!
Arra pedig, hogy miért választották olyan kevesen a mnyp-t, íme:
Na erre meg én mondom, hogy NO COMMENT." ..aki valamelyik magánnyugdíjpénztár tagja marad, elveszíti a jogosultságát az állami nyugdíjra, járulékot azonban változatlanul fizetnie kell. "
És hálás lennék, ha olyan dolgokról nem nyilatkoznál kioktatóan, cinikusan, amiröl jól láthatóan gözöd sincs...
Egyébként: PEACE.
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
gejza írta: Kurvára nem erröl szólt az egész.... Ha egyszer legalább azt rendesen elolvasnád, amit eléd tesznek.... A mnyp-tag kétfelé is fizetett nyugdíjjárulékot: 8%-ot a mnyp-nak, 1,5%-ot az államinak. Naná, hogy "kétszer akart kasszírozni". Már ha a nyugdíjat "kasszírozásnak" lehet nevezni....
Arra pedig, hogy miért választották olyan kevesen a mnyp-t, íme:Na erre meg én mondom, hogy NO COMMENT.És hálás lennék, ha olyan dolgokról nem nyilatkoznál kioktatóan, cinikusan, amiröl jól láthatóan gözöd sincs...Egyébként: PEACE." ..aki valamelyik magánnyugdíjpénztár tagja marad, elveszíti a jogosultságát az állami nyugdíjra, járulékot azonban változatlanul fizetnie kell. "
Nem győztél meg! Bármerre is olvasgatok kezdettől fogva kilógott a szög a zsákból! Ezt lehetett gyanítani! Továbbra is tartom a véleményem mert a csekély befizetésekből azért nem jár semmi mert elviszi az infláció! INFO Egyébként ha egy kicsit informálnád magad akkor Te is tudnád, hogy a TB egy nagy humbug mert egyben betegbiztosítás is tartalmaz. Miért maradjon akkor azoknak akik küllöncködtek! Én azon a véleményen vagyok továbbra is, hogy aki az államban megbízik az megérdemli a helyzetét! Ismétlem, a legjobb ha gondokodunk magunkról!
DCT
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
Utólag hiába magyarázod! Gyanús volt, és valóban az is lett. Szépen megszívták azok akik hittek a dologban! Tudod azért merem ezt így kimondani, mert én is szívtam már meg, mert valami csodás dolgot tálaltak. Ilyen Mo. a devizahitel és a magán biztosítás is. Egyébként még sok hasonló van, mert amig otthon nem lesz valódi demokrácia és minden diktatórikus sinen megy, addig SEMMIBEN nem szabad megbízni! Ha kérdeznek akkor se higyjél el semmit! Minden államosítanak ismét. Folyamatos a piac tönkretétele! Most pl. a rezsicsökkentés a mézesmadzag! Majd szólok amikor emiatt szívás lesz, de addig csak örüljenek a dolognak.....
A külföldi bankok egy része már pakol.....
DCT
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
"Miért maradjon akkor azoknak akik küllöncködtek!"
Már megint csak puffogsz a levegöbe: említettem és idéztem is vala, hogy a magánpénztári tagok legnagyobb részének a belépés kötelezö volt, akkor te milyen különcködésröl beszélsz??
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....