Népszámlálás

Több
13 éve 1 hónapja #7736 Írta: btgyrgytms
Népszámlálás téma létrehozva btgyrgytms által

Én úgy vagyok kitöltöm, de nem a valós tények alapján. Mivel tartok attól, hogy az adatok vissza kereshetők -tudniillik Magyarországon vagyunk.Hiába szól a törvény másként( a törvény annyit ér amennyit betartanak belőle.
Én nagyon jól emlékszem a 2001-es népszámlálásra, én is számláló voltam.
Amikor egy jól látható kisebbséghez tartozó azt mondta: lehet, hogy az anyám és az apám más fajta.... , én magyar vagyok.TOM

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7737 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Népszámlálás

btgyrgytms írta: Én úgy vagyok kitöltöm, de nem a valós tények alapján.

Na, ezért gondolkodom én már hónapok óta a szavazás modulon. Mert az így adott válaszok, ennyit is érnek. Semmit. Ez az adataim védelme már kezdi kiütni nálam a biztosítékot, egyszerűen nevetséges ami adatvédelmi jogok illetik Magyarországon már az átlagembert. Jövőre pl. nekünk már nem is tudom mennyiért és hol regisztrálni kéne mert személyes adat lesz az e-mailcím. Tehát ha Pistike regisztrál az oldalon
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3 hónappal később 99,9% törölt, ingyenes e-mailcímmel akkor már mindenkinek tudnia kell az én adatkezelői számommal együtt a valódi nevemet, címemet és még ki tudja mit.
Na, most jelzem, hogy: SOHA!!! Nagyon el van tévedve mindenki, komolytalan és egy vicc az egész.

Több
13 éve 1 hónapja #7738 Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: Népszámlálás

Az e-mail címet azt lehet fiktív néven is készíteni.
A népszámlálásnál azt a maszlagot etetik az emberekkel, hogy statisztikai célokat szolgál de ez mese. Hiszen a "történelmi" egyházak erre való hivatkozással kérik az állami támogatást majd az államtól.Ha valaki nem nyilatkozik akkor az BÍRSÁG-ra számíthat, amit tuti, hogy nem engednek el.
Sok szenzitív adat van a kérdés listában, ami szerintem mindenkinek a magán ügye. Milyen fogyatékossága van, milyen képzettsége van, vallási hova tartozása.
Különben is a 2004.évi közigazgatási törvény szerint a hivatal csak olyan adatot kérhet az állampolgártól ami nem áll rendelkezésére és a törvényesen megtudják indokolni az okát.
Volt olyan magyar párt aki a 2020-as Olympiai kampányt folytatott s kérte a támogatók e-mail címét, feltételezve azt, hogy ezek az emberek a párt szimpatizánsai is.Tom

Több
13 éve 1 hónapja #7747 Írta: Gergoo

Pedig a népszámlálási adatok igenis jó statisztikai adatokat szolgálnának. Az egy más kérdés, hogy mivel ezek publikusak lesznek felvethetnek egy-két érdekes dolgot, pl. amit említettél az egyházakkal kapcsolatban. Az érzékeny kérdésekre nem kell válaszolni de megmondom őszintén ha valaki úgy érzi, hogy pl. a fogyatékossága magánügy akkor ne legyen akkor se nagy a szája amikor pl. nem tud kerekesszékkel megközelíteni egy hivatalt. Magánügy, oldja meg akkor a bejutást.

Több
13 éve 1 hónapja #7748 Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: Népszámlálás

Az a baj, hogy a kerekesszékkel kapcsolatos kötelezettségeket mindig kitolják. Mindig a pénzhiányra hivatkoznak. Egyébként , hogy ki fogyatékos az érdekes kérdés. Mindenki aki valamely segéd eszközt vesz igénybe az fogyatékos( szemüveg,bot, járó keret, kerekes szék, protézis).TOM

Több
13 éve 1 hónapja #7749 Írta: Gergoo

Tudod mit? Én is kitolnám. Pláne ha kb. még millió dologra lehetne fordítani pénzt. Én is tologatnám ha hivatalosan 117 embernek kéne megoldani milliárdokért de abból mondjuk 5000 árvízkárosultat is támogathatnék. Ha viszont azt látnám, hogy a népszámlálási adatok alapján 100000 embernek nincs semilyen szakmája, lehet arra fordítanék arányosan többet.