Vállalkozás Németországban
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- blackdog
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Szoval, hogyan is kell ugy inditani a maganvallalkozast, hogy ne kelljen adot fizetni?
- Charlie
- Nem elérhető
- Junior Member
- leichte Aufgabe
- Köszönetek: 17
Hasonlóképpen mint otthon, sok költségleirással. A héten érkeztem meg Berlinbe és már megvan a vállalkozóim (20EUR), adókártyám (ez ingyen volt) és be is jelentettem a lakcímem (6EUR). Az egészet elintéztem 2 nap alatt. Mivel nincs diplomám én nem is akartam a munkavállalási engedéllyel vacakolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Szerencse, hogy visszaneztem.
Szoval, hogyan is kell ugy inditani a maganvallalkozast, hogy ne kelljen adot fizetni?
- blackdog
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Jol hangzik, csak vigyazni kell a kiallitott szamlakkal, nem reg szo volt rola csak admin elkavarta azt a hozzaszolast.blackdog írta::
Hasonlóképpen mint otthon, sok költségleirással. A héten érkeztem meg Berlinbe és már megvan a vállalkozóim (20EUR), adókártyám (ez ingyen volt) és be is jelentettem a lakcímem (6EUR). Az egészet elintéztem 2 nap alatt. Mivel nincs diplomám én nem is akartam a munkavállalási engedéllyel vacakolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Szerencse, hogy visszaneztem.
- Charlie
- Nem elérhető
- Junior Member
- leichte Aufgabe
- Köszönetek: 17
Mire kell vigyázni? Miről maradtam le?Jol hangzik, csak vigyazni kell a kiallitott szamlakkal, nem reg szo volt rola csak admin elkavarta azt a hozzaszolast.
- duduska41
- Látogató