Vállalkozás Németországban
- Krajcar
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Tobb mint 3 honap alatt rengeteg "kozvetitovel" volt szerencsem kapcsolatba kerulni es szerintem csodak nincsenek. Aki valoban ki tud kozvetiteni teged az nem igy csinalja. Persze tevedhetek. Valaki ajanlotta itt a forumon, hogy keress ra az illetore (telefonszamara) a keresokben.Ez így nekem azért megfelelőnek hangzik a többihez képest, amiket itt olvastam vagy hallottam már sajnos, hogy hogy jártak a többiek! Kérnék egy kis tanácsot, vagy tapasztalatot vagy bármi féle hozzászólást, hogy hogyan döntsek az ügyben!
Ha nincs ra talalat az is gyanus! Kerj referenciat tole!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 6
- Petya
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Amiert megfelelonek hangzik annak az az oka, hogy igeretek. Amiket viszont akar itt is olvashattal azok mar fejlemenyek, vegkifejletek.Ez így nekem azért megfelelőnek hangzik a többihez képest, amiket itt olvastam vagy hallottam már sajnos, hogy hogy jártak a többiek! Kérnék egy kis tanácsot, vagy tapasztalatot vagy bármi féle hozzászólást, hogy hogyan döntsek az ügyben!
En is csak hasonlot tanacsolnek, ovatosan!
- Ancsi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Krajcar
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Ha sokan kezdtek mar sikeresen altala akkor az jo referencia, ebben az esetben engem is erdekel, kerlek kuld el privatban az elerhetoseget.Voltunk a lakásán személyes elbeszélgetésen is, és azért írtam hogy megbízhatónak látom az illetőt, persze ezt nekem kell eldönteni, csak hát több szem többet lát! Sokan voltak már nála, akik így kezdték, idősebb és fiatalabb egyaránt! Amit mondott hogy kevés az akinek nem büdös a munka, ezt szó szerint mondta, a legtöbb probléma a férfi munkaerővel van, a nőkkel nincs gond, de viszont azok kevesebben is vannak itt kint, ebben a formában! Nekem csak a munkaközvetítésben fog segíteni és a hivatalos intézésekben, mert lakásom és egyéb dolgaim már vannak! Mit veszíthetek? 200 euro-t?! Mert ha van meghatalmazás, akkor ő is veszít, ha nem tartja magát a leírtakhoz stb!
- Athena
- Látogató
Mit értesz az alatt, hogy cégalapítással foglalkozol? Hasznos tippeket adsz, esetleg segítesz a bürokratív ügyek intézésében (Gewerbeanmeldung, Finanzamt, Meldebehörde, stb...)?