Családi pótlék Németországban
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 55
12 éve 10 hónapja #11933
Írta: Perszike
Perszike
Perszike válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban
Szia Liv!
Remélem hamar munkába tud állni a párod,kívánok sok sikert!
Az én párom kb 1 éve tanulja a nyelvet,de iszonyat nehéz volt neki állást találni ,pedig már meg tudja értetni magát.A mai napig naponta az egész családot 1-2 órában tanítom és alakulnak azért érdekes,hogy mennyire másként beszélnek ahhoz képest,ahogy tanították a suliban,de szerencsére ragadós hamar meg lehet jegyezni.
Remélem hamar munkába tud állni a párod,kívánok sok sikert!
Az én párom kb 1 éve tanulja a nyelvet,de iszonyat nehéz volt neki állást találni ,pedig már meg tudja értetni magát.A mai napig naponta az egész családot 1-2 órában tanítom és alakulnak azért érdekes,hogy mennyire másként beszélnek ahhoz képest,ahogy tanították a suliban,de szerencsére ragadós hamar meg lehet jegyezni.
Perszike
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Liv
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 55
12 éve 10 hónapja #11934
Írta: Perszike
Perszike
Perszike válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban
Szia Gitta!
Köszi a sztorit So ahogy számolom fél év ..................őrület.
Köszi a sztorit So ahogy számolom fél év ..................őrület.
Perszike
- judit81
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #11943
Írta: judit81
judit81 válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban
Szia!
Nekem is ez a problémám a férjem több mint egy éve van kint kiküldetésben!Most próbálom intézni a családi pótlék különbözetet az egyik adótanácsadó azt mondja, hogy jár a másik pedig ,hogy nem!Ha előbbre jutsz akkor kérlek adj nekem tanácsot!
Nekem is ez a problémám a férjem több mint egy éve van kint kiküldetésben!Most próbálom intézni a családi pótlék különbözetet az egyik adótanácsadó azt mondja, hogy jár a másik pedig ,hogy nem!Ha előbbre jutsz akkor kérlek adj nekem tanácsot!
- Liv
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
12 éve 10 hónapja #11945
Írta: Liv
Liv válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban
Szia Perszike!
Hát remélem hamar talál, mert sokáig bátyámék nyakán sem tudunk élni. Szerintük tartomány függő a munkalehetőség, reméljük van benne igazság. Közben megnéztem a családit és a gyest, átutalták még harmadikán, bár nem értem , hogy miért arra a számlámra amire eddig sosem érkezett. Meglepett, de a lényeg, hogy most egy gonddal kevesebb, és visszaszívom azt, hogy szar az ügyintézés. Szerintem február környékén hívom a Magyar államkincstárt, hátha addigra megkapták az itteni igénylést. Mindenesetre mindent megírok itt. Nálunk ami gondot okozhat, az a munkanélküliség, mert házasok vagyunk és az egész család Németországban él.
Hát remélem hamar talál, mert sokáig bátyámék nyakán sem tudunk élni. Szerintük tartomány függő a munkalehetőség, reméljük van benne igazság. Közben megnéztem a családit és a gyest, átutalták még harmadikán, bár nem értem , hogy miért arra a számlámra amire eddig sosem érkezett. Meglepett, de a lényeg, hogy most egy gonddal kevesebb, és visszaszívom azt, hogy szar az ügyintézés. Szerintem február környékén hívom a Magyar államkincstárt, hátha addigra megkapták az itteni igénylést. Mindenesetre mindent megírok itt. Nálunk ami gondot okozhat, az a munkanélküliség, mert házasok vagyunk és az egész család Németországban él.
- ollti
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
12 éve 10 hónapja #11987
Írta: ollti
ollti válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban
Szia!!!
Jár a különbözet ha a férjednek van kint bejelentett állása,lakása és biztosítása...Mi megkaptuk de nagyon sok idő kellett hozzá( 1,5 év) Visszamenőleg 4 évig lehet igényelni a Familienkasse-nél...
Üdv
Jár a különbözet ha a férjednek van kint bejelentett állása,lakása és biztosítása...Mi megkaptuk de nagyon sok idő kellett hozzá( 1,5 év) Visszamenőleg 4 évig lehet igényelni a Familienkasse-nél...
Üdv
- Orshee
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0