Családi pótlék Németországban

Több
12 éve 10 hónapja #12498 Írta: Gitta80
Gitta80 válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban

Èn csak megírtam, hogy mikortól és meddig mennyit kaptam! Nem küldtem igazolást! Mert amikor lemondod otthon, ök átadják nekik a papírokat abból kiederül. Így én a határozatot amit otthonról kaptam nem küldtem sehova tovább. A "meddig" az az a hónap elsö napja amikor te lemondtad otthon!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #12501 Írta: Gitta80

Èn úgy tudom, hogy ha Német cégnél vagy bejelentve, akkor a különbözet jár ha a apuci vagy anyuci otthon van velekük saját országában. Viszont az fontos, hogy nekem pl. a nagymamánál volt 3 hetet (ennyivel késöbb jelentkezett be itt) és erröl már a 2. levelet kell írnom, hogy igazoljam hol volt a gyerek kivel milyen rokonsági kapcsolatban stb... Nem tudom biztosan de azt tudom hogy velem most ezért leveleznek!

Több
12 éve 10 hónapja #12502 Írta: Liv
Liv válaszolt a következő témában: Családi pótlék Németországban

Tehát nem küldted el a lemondó nyilatkozatot sem, csak beírtad,. hogy mettől meddig kaptad és elküldte a megadott címre? Akit kértem, hogy fordítsa le nekem, azt mondja, hogy elméletileg hiányosan adtam be a kérelmet (1.old), küldjem el egy meghatározott időn belül, hiányzik a lemondó nyilatkozat, valamint az, hogy eddig honnan kaptam és mettől meddig, de mindkét papír nálam van, csak magyarul. Fogalmam nincs, hogy melyik rubrikát jelöljem be, mert 5 lehetőséget kínál fel, az egyik biztosan a mellékletek csatolásának a lehetősége, a többihez nem tudom mit kell írni. Bocsi, de hát nem tudok németül:)

Több
12 éve 10 hónapja #12505 Írta: Gitta80

3.-ban válaszolsz a kérdésre: Antwort auf Ihre Frage(n)
Anlage ezt be x-eled ha küldesz csatolva pl. fénymásolatot.

Be x -eled a 3. -at honnan mettöl-meddig mennyit. (hallka jegyzem meg ezt már a kérelembe is be kellett írni )

Az utolsót is be x-eled és akkor mellé teszed a határozatot amit otthonról kaptál, jobban modva a fénymásolatát! (ezt nem értem ha az E411-est megküldték neki akkor ez 1minek?)

Több
12 éve 10 hónapja #12513 Írta: Liv

Akkor be X-eltem a 3. Antwort auf Ihre Frage(n). : Ide beírom: Magyar Államkincstár Közép- magyarországi Regionális Igazgatóság , 2009.03.01-2012.01.01. Majd be x-elem: Anlagen: és elküldöm a magyarban kapott lemondó nyilatkozatot a csp. megszűnéséről, fénymásolva. Ennyi? Bocsi, de biztosra akartam menni:) a többivel ne foglalkozzak? Ha ez így jó, akkor holnap postázom:)Nagyon köszönöm segítséged.

Több
12 éve 10 hónapja #12515 Írta: Liv

Az összeg lemarad:) Ft. 12.200.- HU, így, vagy valami ötlet, hogy ne hogy Euro-ba higgyék mert szívinfarktus kapnak:), pedig de jó lenne:):):):)