Németországba gyerekekkel
- htimea
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 108
12 éve 6 hónapja #18413
Írta: htimea
htimea válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
Kedves Kata,
az teljesen normális,hogy izgulsz. Három gyerekkel sem egyszerű,de egyedül sem az.
Mégis sokan megoldották már.
Ráadásul ráragad a gyerekekre is a te hangulatod.
Fektesd most az energiáidat abba,hogy a tőled telhető legalaposabb módon felkészülsz,úgyis lesznek kiszámíthatatlan dolgok.
Fogj egy papírt,ceruzát és olvasd végig a topikokat, jegyzetelj.
Meglátod,egyre világosabb lesz minden és ráadásul már tudsz majd konkrétan kérdezni.
Támogatunk lelkileg is,de azt gondolom,most többre mész konkrét tippekkel.
az teljesen normális,hogy izgulsz. Három gyerekkel sem egyszerű,de egyedül sem az.
Mégis sokan megoldották már.
Ráadásul ráragad a gyerekekre is a te hangulatod.
Fektesd most az energiáidat abba,hogy a tőled telhető legalaposabb módon felkészülsz,úgyis lesznek kiszámíthatatlan dolgok.
Fogj egy papírt,ceruzát és olvasd végig a topikokat, jegyzetelj.
Meglátod,egyre világosabb lesz minden és ráadásul már tudsz majd konkrétan kérdezni.
Támogatunk lelkileg is,de azt gondolom,most többre mész konkrét tippekkel.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mona77
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 5
12 éve 6 hónapja #18421
Írta: Mona77
Mona77 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
Szia!
Mi is hasonlo cipoben jarunk, nyaron megyunk , 3 gyerekkel es szinten BW tartomanyba. Jomagam is nagyon izgulok, igy csak kitartast tudok kivani.
Mi is hasonlo cipoben jarunk, nyaron megyunk , 3 gyerekkel es szinten BW tartomanyba. Jomagam is nagyon izgulok, igy csak kitartast tudok kivani.
- bocika
- Látogató
12 éve 6 hónapja #18428
Írta: bocika
bocika válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
szia !jó magam is menőbe vagyok két lányommal németországba delmenhorstba.hát nekem is kusza még minden és tartok is kicsit tőle.remélem találok magyarokat akik ott élnek?!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 6 hónapja #18430
Írta: DECOTEXT
Igy nem lehet..... Minél hosszabban él egy magyar kint, annál izoláltabb lesz! Irígykedik azokra a magyarokra akinek jobban megy, s megveti azokat akik nem vitték semmire! A közelünkben 2 magyar család is! Meghivtam őket, de soha nem jöttek. Még csak telefonon sem mondták le....Azóta beutazzuk a világot, magyarok nélkül! Sokka jobb ez! Thaiföldön legalább barátságos a nép!!!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
23. éve vagyunk itt! Semmilyen magyar kapcsolatunk nincs, csak itt a fórumon. Van a közelben egy magyar étterem, oda elmentünk 2x. Először szuper volt. Másodszor olyan cigánypecsenyét hoztak ki, ami lecsós volt a tetején, alatta, két, kis, először megfőzött (!!), hús volt, s félig nyers krumplival! Reklamáltam, hogy ennek semmi köze a cigánypecsenyéhez!. A magyar (!) főnök azt mondta, hogy ez pedig az.....és ő jónak tartja! Akkor voltunk utoljára ott! Egye a moslékot egyedül!bocika írta: szia !jó magam is menőbe vagyok két lányommal németországba delmenhorstba.hát nekem is kusza még minden és tartok is kicsit tőle.remélem találok magyarokat akik ott élnek?!
Igy nem lehet..... Minél hosszabban él egy magyar kint, annál izoláltabb lesz! Irígykedik azokra a magyarokra akinek jobban megy, s megveti azokat akik nem vitték semmire! A közelünkben 2 magyar család is! Meghivtam őket, de soha nem jöttek. Még csak telefonon sem mondták le....Azóta beutazzuk a világot, magyarok nélkül! Sokka jobb ez! Thaiföldön legalább barátságos a nép!!!
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkata
- Eva10
- Látogató
12 éve 6 hónapja #18436
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
Sziasztok!
Decotext nem ertek egyet veled - illetve talan reszben.
En ugy gondolom, az emberek itt is ugyanolyanok, mint otthon. Otthon is megvalogatod a barataidat, es itt is - csak itt kevesebb a magyar. Persze, hogy nem kell mindenkivel joban lenni - ezt en is nagyon hamar megtapasztaltam. De ha lehet, mi is segitünk - de megvalogatjuk, kinek, es mennyit.
De ahogy itt vagyok, egyre több olyan magyarral talalkozom, akivel erdemes tartatni a baratsagot, a többiek meg lemorzsolodnak....en sem keresem öket. Es sok az olyan, aki ide hazasodott, most pl. a konyhamat egy nemet ember csinalta, akinek a felesege magyar. Ja, es a ferfi igen jol beszel nemetül - es szuper a konyha.
Erfurt mellett nem messze egy magyar etterem is van. Szerencsesebb, mert itt a szakacs magyar. Es olyan hurkat csinal, amilyet a nagyanyam csinalt - es a többi etel is szuper!
Decotext ha erre jarsz, es egyeztetünk, szivesen meghivlak oda csaladostul: ilyet ritkan lehet enni! Es mindent csomagol is, nekem is van meg hurka a melyhütömben.
www.gaststaette-geratal.de/
sziasztok:
Eva
Decotext nem ertek egyet veled - illetve talan reszben.
En ugy gondolom, az emberek itt is ugyanolyanok, mint otthon. Otthon is megvalogatod a barataidat, es itt is - csak itt kevesebb a magyar. Persze, hogy nem kell mindenkivel joban lenni - ezt en is nagyon hamar megtapasztaltam. De ha lehet, mi is segitünk - de megvalogatjuk, kinek, es mennyit.
De ahogy itt vagyok, egyre több olyan magyarral talalkozom, akivel erdemes tartatni a baratsagot, a többiek meg lemorzsolodnak....en sem keresem öket. Es sok az olyan, aki ide hazasodott, most pl. a konyhamat egy nemet ember csinalta, akinek a felesege magyar. Ja, es a ferfi igen jol beszel nemetül - es szuper a konyha.
Erfurt mellett nem messze egy magyar etterem is van. Szerencsesebb, mert itt a szakacs magyar. Es olyan hurkat csinal, amilyet a nagyanyam csinalt - es a többi etel is szuper!
Decotext ha erre jarsz, es egyeztetünk, szivesen meghivlak oda csaladostul: ilyet ritkan lehet enni! Es mindent csomagol is, nekem is van meg hurka a melyhütömben.
www.gaststaette-geratal.de/
sziasztok:
Eva
- Kata
- Látogató
12 éve 6 hónapja #18625
Írta: Kata
Kata válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
köszönöm a támogatást
inkább az izgulást látják rajtam nekik nagyon mehetnékük van nekem is de elkell intézni egy csomo dolgot és igen nem egyszerü egyedül melo mellet ezzel foglalkozni, de megoldom már szeretnék tulleni az elején és szeretnék már kint lenni egyre rosszab a hejzet ebben az országban sajnos
inkább az izgulást látják rajtam nekik nagyon mehetnékük van nekem is de elkell intézni egy csomo dolgot és igen nem egyszerü egyedül melo mellet ezzel foglalkozni, de megoldom már szeretnék tulleni az elején és szeretnék már kint lenni egyre rosszab a hejzet ebben az országban sajnos