Magán betegbiztosítás
- csdani72
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
13 éve 11 hónapja #2317
Írta: csdani72
csdani72 válaszolt a következő témában: Magán betegbiztosítás
Szia Helga,
köszönöm a hozzászólásodat,valószínűleg akkor nekem rossz
infót adtak mert azt mondták hogy ez privát biztosító.
köszönöm a hozzászólásodat,valószínűleg akkor nekem rossz
infót adtak mert azt mondták hogy ez privát biztosító.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ollti
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
13 éve 11 hónapja #2330
Írta: ollti
ollti válaszolt a következő témában: Magán betegbiztosítás
Szia Pepe!
Mi is gyerekkel vagyunk itt.Nekünk van egy biztosítós ismerősünk ő köt betegbiztosítást és balaesetbiztosítást is,gyerekre is felnőttre is!Itt él már sok-sok éve de magyar....ha érdekel megadom a számát
Mi is gyerekkel vagyunk itt.Nekünk van egy biztosítós ismerősünk ő köt betegbiztosítást és balaesetbiztosítást is,gyerekre is felnőttre is!Itt él már sok-sok éve de magyar....ha érdekel megadom a számát
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kingi
- pepe
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 11 hónapja #2331
Írta: pepe
pepe válaszolt a következő témában: Magán betegbiztosítás
Szia Ollti!
Igen érdekel!Akkor megköszönném,ha elküldenéd a számát!Amugy hol lakik?Bár szerintem ez lényegtelen,mert telefonon és interneten ma már mindent el lehet intézni!
Előre is köszönöm!
Peti
Igen érdekel!Akkor megköszönném,ha elküldenéd a számát!Amugy hol lakik?Bár szerintem ez lényegtelen,mert telefonon és interneten ma már mindent el lehet intézni!
Előre is köszönöm!
Peti
- ollti
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
13 éve 11 hónapja #2333
Írta: ollti
ollti válaszolt a következő témában: Magán betegbiztosítás
Szia pepe!
Elküldtem magánüzibe a számot!Remélem megkaptad!
Sok szerencsét!Üdv
Elküldtem magánüzibe a számot!Remélem megkaptad!
Sok szerencsét!Üdv
- elapadrina
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 11 hónapja - 13 éve 11 hónapja #2424
Írta: elapadrina
elapadrina válaszolt a következő témában: Magán betegbiztosítás
Szia Peti,
nem tudom, hogy már sikerült valamit találnod, de én is Németországban lakom (Münchenben) és ismerek független tanácsadókat akik külföldieknek segítenek Németországban, mindenben, ami biztosításokat illet és nem használják ki a tudatlanságodat mint külföldi. A csapatban sok a külfüldi és nagyon kedvesek; egy magyar csaj is dolgozik ott, ha jól tudom a neve Erika, úgy hogy magyarul is írhatsz nekik, megértík és magyarúl válaszolnak.
Tényleg nagyon kompetensek és segítőkészek és nem kérnek pénzt a segítségükért! Erika elérhetőségét magánüzenetben meg tudpm adni ha érdekel. Sok sikert!
Ela
nem tudom, hogy már sikerült valamit találnod, de én is Németországban lakom (Münchenben) és ismerek független tanácsadókat akik külföldieknek segítenek Németországban, mindenben, ami biztosításokat illet és nem használják ki a tudatlanságodat mint külföldi. A csapatban sok a külfüldi és nagyon kedvesek; egy magyar csaj is dolgozik ott, ha jól tudom a neve Erika, úgy hogy magyarul is írhatsz nekik, megértík és magyarúl válaszolnak.
Tényleg nagyon kompetensek és segítőkészek és nem kérnek pénzt a segítségükért! Erika elérhetőségét magánüzenetben meg tudpm adni ha érdekel. Sok sikert!
Ela
- helga1000
- Látogató
13 éve 11 hónapja #2426
Írta: helga1000
helga1000 válaszolt a következő témában: Magán betegbiztosítás
Kedves Ela!
Lehet, hogy nagyon kedvesek és kompetensek ebben a csapatban. De azért ne essünk bele abba a hibába, hogy elhiggyük ingyen dolgoznak... Egy privát biztosítás megkötésekor kb. 6-8 havi díjat kasszíroznak az üzletkötök, hogy tanácsadás közben... khm... lehet nem mindig mondanak igazat, arra számítani lehet. Csak a rend kedvéért mondom, hogy ne rózsaszín szemüvegen keresztül, hanem objektíven nézzük a témát.
Lehet, hogy nagyon kedvesek és kompetensek ebben a csapatban. De azért ne essünk bele abba a hibába, hogy elhiggyük ingyen dolgoznak... Egy privát biztosítás megkötésekor kb. 6-8 havi díjat kasszíroznak az üzletkötök, hogy tanácsadás közben... khm... lehet nem mindig mondanak igazat, arra számítani lehet. Csak a rend kedvéért mondom, hogy ne rózsaszín szemüvegen keresztül, hanem objektíven nézzük a témát.