Biztosítás igazolása
- Csibijuza
- Nem elérhető
- Junior Member
- Juszt se adom fel! :)
- Köszönetek: 4
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Csibijuza írta: Énnekem nem lehet luk közte, mert a pár napokat, heteket,amit itt nem voltam biztosítva, otthon befizettem,mert olcsóbb. Luk nincs, azt tuti
Írtam már korábban mint az egyik lehetséges ok, hogy a kijelentkezés után befizetésed volt! Szóval ezért van! Megfejtettük (megfejtettem) lépjünk már túl a témán mert úgyis elkezdted ezt a "kirabolnak" puffogást amikor most már egyértelmű, hogy magadnak köszönheted az egészet!!!
- Csibijuza
- Nem elérhető
- Junior Member
Komolyan mondom, már megint letorkollva érzem magam a hsz-ed miatt.
S nehogy félreértsd: a tipp jó, h csináljak ügyfélkaput, csak a tálalás nem tetszik.
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
- Csibijuza
- Nem elérhető
- Junior Member
CSak ha sehol se fizetsz,akkor meg még jobban megszívod. Itt drága ott meg így szívsz. Na, ennyi, Sherlock.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Jol ertem, hogy a nemet EÜ biztositasi papirodat a magyar TB kijelentkezeshez a NAVhoz kuldted? VAgy mar csak most kuldted nekik mikor be akarnak hajtani? Mert ha az elso eset az nem jo. TB formon, a TB-nek kell kuldeni a kijelentkezest. NAV-nak semmit! (Addig nem mig nem akarnak behajtani valamit)Csibijuza írta: Pisti, de ha erről a kutya se szól? Érted...... Tb-m egy volt, mindig ugyanoda kértem a biztosítást, tőlük jött is igazolás, h mikortól vagyok náluk stb. Ezt elküldtem a NAV-nak.
Munkaadóm volt több is, s azoknak a dokumentumait az ALGI kérésnél az AA zsebrevágta. Pár helyről van nekem ugyan másolatom, de nem mindtől. A mostani cégnél meg épp egy hete kezdtem. A lakcímbejelentő minek nekik? Énnekem nem lehet luk közte, mert a pár napokat, heteket,amit itt nem voltam biztosítva, otthon befizettem,mert olcsóbb. Luk nincs, azt tuti
Masreszrol ahogy Gergoo is irta, ha itt elkezdted fizetni es kozben volt lyuk, azaz itt nem dolgoztal, nem fizetheted a magyar TB-t! CSak mert az olcsobb. Mindig ott fizeted ahol rezidens vagy. HA itt elsz, akkor nincs valasztas. HA elkezdted fizetni a magyart kozben akkor az gaz. Mert igy kimagyarazod a magyar TB-t, hogy itt eltel. de akkor meg jonnek a nemetek es nem havi par ezer Ft..
De lehet felreertettem amit irsz..
Mindenesetre nezd azert meg a datumokat mikor jelentkeztel ki a magyarbol, milyen formanyomtatvanyon es utana hova mennyit fizettel.