Háziállat Németországban
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 4 hónapja #7357
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Háziállat Németországban
Kőszőnőm a választ neked. Na fujjj akkor csütőrtőkőn ez vár rám
8 -ra kell vinni és délután hozni el. Nem értem mi a fenéért,de biztos hogy még jobban a zsebbe nyulj.
Én már otthon kasztráltattam egy cicát, és 5 perc alatt megcsinálták, és vihettem haza ,aztán kicsit vigyázzni kellett rá, mert szédelgett az altatástol ennyi,és fizettem érte 6,500-ft-ot
Most meg fizethetek ki egész napot érte
8 -ra kell vinni és délután hozni el. Nem értem mi a fenéért,de biztos hogy még jobban a zsebbe nyulj.
Én már otthon kasztráltattam egy cicát, és 5 perc alatt megcsinálták, és vihettem haza ,aztán kicsit vigyázzni kellett rá, mert szédelgett az altatástol ennyi,és fizettem érte 6,500-ft-ot
Most meg fizethetek ki egész napot érte
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
13 éve 4 hónapja #7362
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Háziállat Németországban
Szia Terezia,
Nem ertek a cicakhoz, de a mi kutyankat fogjak kasztralni nemsokara. Biztos draga lesz, de nem kell egesz nap ott maradni, csak par orat.
Ugy beszeltük meg, hogy penteken delutan csinaljak, es egesz hetvegen vigyazni kell ra otthon.
szia:
Eva
Nem ertek a cicakhoz, de a mi kutyankat fogjak kasztralni nemsokara. Biztos draga lesz, de nem kell egesz nap ott maradni, csak par orat.
Ugy beszeltük meg, hogy penteken delutan csinaljak, es egesz hetvegen vigyazni kell ra otthon.
szia:
Eva
- btgyrgytms
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 4 hónapja #7376
Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: Háziállat Németországban
Ha ezeket a beavatkozásokat odahaza csináltatnátok meg nem volna olcsóbb?
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #7378
Szio Éva
Hát én sem értem miért kell egész nap ottmaradnia, és én szeretném ápolni szegényt,
Előző sziámi cicámmal is ugy volt, hogy megmütőtték aztán haza, de ez otthon volt,nem nagy mütét, és még vér is alig,pár csepp.Igaz ez magyarországon volt.
Na mindegy csütőrtőkőn megtudom miért is kell egész nap ottmaradnia szegénykémnek.
Hát én sem értem miért kell egész nap ottmaradnia, és én szeretném ápolni szegényt,
Előző sziámi cicámmal is ugy volt, hogy megmütőtték aztán haza, de ez otthon volt,nem nagy mütét, és még vér is alig,pár csepp.Igaz ez magyarországon volt.
Na mindegy csütőrtőkőn megtudom miért is kell egész nap ottmaradnia szegénykémnek.
- Eva10
- Látogató
13 éve 4 hónapja #7380
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Háziállat Németországban
Szia Terezia,
A mi kutyank fiu, gondolom, egyszerübb kasztralni. Ha a cicatok lany, az nagyiobb mütet, de ha fiu, akkor en sem ertem.
szia:
Eva
A mi kutyank fiu, gondolom, egyszerübb kasztralni. Ha a cicatok lany, az nagyiobb mütet, de ha fiu, akkor en sem ertem.
szia:
Eva
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #7385
Szi Éva
Pedig fiu, Káter. És én sem értem, de majd csütőrtőkőn
Szia
Pedig fiu, Káter. És én sem értem, de majd csütőrtőkőn
Szia