Németországi munkát keresek
- lkbaksa
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 8 hónapja #15229
Írta: lkbaksa
lkbaksa válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Tudnál nekem segiteni a pontos cimekkel,én szoc-gondozo vagyok,de mivel csak nagyon alapfokon beszélek németül,ezért próbálok más munkát keresni,amig kicsit jobban nem megy a beszéd.Gondoltam a szobalány vagy takaritó munkára.
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zabosfu
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 8 hónapja #15230
Írta: zabosfu
zabosfu válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
köszönöm a választ igérem megbarátkozom az "ly" betűvel
-akkor marad az idénymunka feketén semiképp nem akarunk dolgozni
-az édénymunkáknál hogy van a fizetés (naponta teljesítményre stb) és a bejelentés hogy működik a munkáltató jelent be vagy nekünk is intézni kell valamit?
-átlagfizetés mennyi szokott lenni?(idénynél)
- szállást ott ők adják vagy be kell járni ?
bocs hogy ilyen sok összevissza kérdésem van de minden információmorzsa érdekel
-akkor marad az idénymunka feketén semiképp nem akarunk dolgozni
-az édénymunkáknál hogy van a fizetés (naponta teljesítményre stb) és a bejelentés hogy működik a munkáltató jelent be vagy nekünk is intézni kell valamit?
-átlagfizetés mennyi szokott lenni?(idénynél)
- szállást ott ők adják vagy be kell járni ?
bocs hogy ilyen sok összevissza kérdésem van de minden információmorzsa érdekel
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 8 hónapja #15233
Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Miklós!
Köszönöm, elolvastam.Kemény dolog az biztos. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem félelem. Remélem minden ok. lesz:)
Köszönöm, elolvastam.Kemény dolog az biztos. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem félelem. Remélem minden ok. lesz:)
- Christin
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 8 hónapja #15234
Írta: Christin
Christin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Prosperus!
Férjem nem iszik,és nem is azért akar kimenni,mert kuplerájba akar járni.
Dolgozni szeretne,mint ahogy az elmúlt 22 éveben tette.Összesen 3 munkahelyen dolgozott(ezt mind a szakmájában),az első azért szűnt meg,mert a főnöke elment nyugdíjba és megszüntette a céget,a második helyre a főnöké ajánlotta be,és a harmadik is ugyanaz volt mint a második,csak a név változott közbe.Nem lusta ember, ezt minden túlzás nélkül,mondom de 10 embert kidolgozik.Viszont ez igaz,hogy a szállás kell neki,mert azt nem biztos,hogy megtudná oldani,ezért is keresünk olyan céget, ahol a szállást biztosítják.Bármikor megállja a helyét mind szakmailag,mind emberileg,ebben biztos vagyok.
Dolgozni szeretne,tehát tud is nyújtani,és nem csak elvár.
"Remelem tudtam segíteni?"
Olyan céget nem tudnál ajánlani,vagy olyan honlapot,ahol ilyen szakmában keresnek hosszútávra korrekt szerződéssel embereket?
Jelzem,nem protekciót,csak információt kérek,vagy keresek.
Férjem nem iszik,és nem is azért akar kimenni,mert kuplerájba akar járni.
Dolgozni szeretne,mint ahogy az elmúlt 22 éveben tette.Összesen 3 munkahelyen dolgozott(ezt mind a szakmájában),az első azért szűnt meg,mert a főnöke elment nyugdíjba és megszüntette a céget,a második helyre a főnöké ajánlotta be,és a harmadik is ugyanaz volt mint a második,csak a név változott közbe.Nem lusta ember, ezt minden túlzás nélkül,mondom de 10 embert kidolgozik.Viszont ez igaz,hogy a szállás kell neki,mert azt nem biztos,hogy megtudná oldani,ezért is keresünk olyan céget, ahol a szállást biztosítják.Bármikor megállja a helyét mind szakmailag,mind emberileg,ebben biztos vagyok.
Dolgozni szeretne,tehát tud is nyújtani,és nem csak elvár.
"Remelem tudtam segíteni?"
Olyan céget nem tudnál ajánlani,vagy olyan honlapot,ahol ilyen szakmában keresnek hosszútávra korrekt szerződéssel embereket?
Jelzem,nem protekciót,csak információt kérek,vagy keresek.
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 8 hónapja #15235
Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Én osztrák címeket tudok. Az ams és az eures szerintem a legjobb. De a helyedben én nagyon rá állnék a németre mert szerintem a szociális gondozó egy életképes szakma kinnt. Bár nem szeretnék tanácsokat osztani mert tényleg kezdő vagyok:)
Én osztrák címeket tudok. Az ams és az eures szerintem a legjobb. De a helyedben én nagyon rá állnék a németre mert szerintem a szociális gondozó egy életképes szakma kinnt. Bár nem szeretnék tanácsokat osztani mert tényleg kezdő vagyok:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: lkbaksa
- Christin
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 8 hónapja #15236
Írta: Christin
Christin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ebben igazad van.Itthon nincsen lehetőség.
Sajnos.És ahogy elnézem,nem is nagyon lesz.Nálunk is valakinek mennie kell.Bár én nagyon félek tőle,hogy nőként egyedül neki indulok.De muszáj megpróbálni,legfeljebb ha nem jön össze akkor is eltudom mondani,hogy megpróbáltam,minthogy itthon ülök és arra várok,hátha hirtelen meglesz az az egymillió munkahely:)
Sajnos.És ahogy elnézem,nem is nagyon lesz.Nálunk is valakinek mennie kell.Bár én nagyon félek tőle,hogy nőként egyedül neki indulok.De muszáj megpróbálni,legfeljebb ha nem jön össze akkor is eltudom mondani,hogy megpróbáltam,minthogy itthon ülök és arra várok,hátha hirtelen meglesz az az egymillió munkahely:)