Németországi munkát keresek
- Christin
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15184
Írta: Christin
Christin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Szabina!
Sikerült már valami munkát találnod?
Én is valami olyat keresek amihez nem kell minimum középfokú nyelvtudás.
Sikerült már valami munkát találnod?
Én is valami olyat keresek amihez nem kell minimum középfokú nyelvtudás.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 8 hónapja #15187
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Christin !
Ami azt jelenti, hogy rendkívüli felmondási indok a munkavállaló részéről, ha nem kap munkabért.
2.Per: Munkaügyi bíróság: nem pénz kérdése.
Az alapvető kérdések a fentiekkel kapcsolatban: miről szól a szerződése, és írt-e alá bérpapírt, ami szerint felvette amit nem.
Ha aláírt ilyesmit, veszett fejszének az ő nyele. A bizonyítási kényszer a munkaadón van. Ha papíron tudja bizonyítani, hogy fizetett, Te hiába állítod szóban az ellenkezőjét.
1. Mt. 141.§ . A munkavállalónak munkaviszonya alapján a munkáltatótól munkabér jár; az ettől eltérő megállapodás érvénytelen.Otthagyni nem tudja,mert a munkatörvénykönyve szerint azért mert nem kapsz fizetést,nem teheted meg,hogy nem veszed föl a munkát.Azt ajánlották,hogy pereljük őket,de kinek van pénze,illetve energiája rá,meg ideje,miután itthon egy ilyen per akár 2-4 évig is húzódik.
Ami azt jelenti, hogy rendkívüli felmondási indok a munkavállaló részéről, ha nem kap munkabért.
2.Per: Munkaügyi bíróság: nem pénz kérdése.
Az alapvető kérdések a fentiekkel kapcsolatban: miről szól a szerződése, és írt-e alá bérpapírt, ami szerint felvette amit nem.
Ha aláírt ilyesmit, veszett fejszének az ő nyele. A bizonyítási kényszer a munkaadón van. Ha papíron tudja bizonyítani, hogy fizetett, Te hiába állítod szóban az ellenkezőjét.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- eva1120
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 8 hónapja #15188
Írta: eva1120
eva1120 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Bocs,hogy beleszólok.De én is ilyen cipőben járok és sokszor írtam már ide és valahogy mindíg ide jukadnak ki.Hogy mi megváltást várunk tőlük és azt hiszik hogy az szeretnénk hogy mindent intézzenek el helyettünk.Pedig ez nem így van!!!Abban szerintem igazuk van hogy ha kevesebbet dolgozik akkor biztos elfogják küldeni ,de azzal sem lesztek elöbre.Nem igaz?Az én párom sokat dolgozott kint csak legtöbbször közvetítőn keresztül és az sem felhőtlen.Most megint ott tartunk hogy fél éve semmi pedig sok helyre beadta a jelentkezését.Ha gondolod azokat a honlapcímeket amiket itt ,magadnak azt érdemes lenne megnéznetek és próbálkozni hátha nektek bejön valami és ha találtok valamit akkor könnyebben léptek.Sok sikert nektek.Ha akarsz írny nyugodtan.
Bocs,hogy beleszólok.De én is ilyen cipőben járok és sokszor írtam már ide és valahogy mindíg ide jukadnak ki.Hogy mi megváltást várunk tőlük és azt hiszik hogy az szeretnénk hogy mindent intézzenek el helyettünk.Pedig ez nem így van!!!Abban szerintem igazuk van hogy ha kevesebbet dolgozik akkor biztos elfogják küldeni ,de azzal sem lesztek elöbre.Nem igaz?Az én párom sokat dolgozott kint csak legtöbbször közvetítőn keresztül és az sem felhőtlen.Most megint ott tartunk hogy fél éve semmi pedig sok helyre beadta a jelentkezését.Ha gondolod azokat a honlapcímeket amiket itt ,magadnak azt érdemes lenne megnéznetek és próbálkozni hátha nektek bejön valami és ha találtok valamit akkor könnyebben léptek.Sok sikert nektek.Ha akarsz írny nyugodtan.
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 8 hónapja #15189
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Valaszom rövid, de van veleje.
Persze, hogy keresnek villamosmernököket is. de felsöszintü nemet nyelvtudassal.
Maradj ott ahol vagy ,ha nem beszelsz felsöszinten nemetül, mert nalunk is dolgozik több villamosmernök, mint villanyszerelö es meg vannak elegedve azzal, hogy van munkajuk es meg a munka hasonlo körü is, mint amiböl diplomaztak.
Az elejen nem lenne könnyü, mert nalunk is az elejen probaltak a mernök urak a villanyszerelöket oktatni es a vegen kiderült, hogy a mernök uraknak kellett a szakmunkasoktol tanulni!
Persze, hogy keresnek villamosmernököket is. de felsöszintü nemet nyelvtudassal.
Maradj ott ahol vagy ,ha nem beszelsz felsöszinten nemetül, mert nalunk is dolgozik több villamosmernök, mint villanyszerelö es meg vannak elegedve azzal, hogy van munkajuk es meg a munka hasonlo körü is, mint amiböl diplomaztak.
Az elejen nem lenne könnyü, mert nalunk is az elejen probaltak a mernök urak a villanyszerelöket oktatni es a vegen kiderült, hogy a mernök uraknak kellett a szakmunkasoktol tanulni!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 8 hónapja #15190
Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Attya meg a bakfity!!!!!!
A nagy urad 39 eves, majdnem gyerek, hat razza össze magat es keressen maganak akkor külföldön egyedül munkat. Rengeteg olyan oldal van ,ahol nem csak a simlis levevös "munkaközvetitök" hirdetnek.
Nalunk is dolgoznak több fütes,-Sanitär,-legtechnikas brigadok es 6 emberböl egy az aki nemetül beszel!
A nagy urad 39 eves, majdnem gyerek, hat razza össze magat es keressen maganak akkor külföldön egyedül munkat. Rengeteg olyan oldal van ,ahol nem csak a simlis levevös "munkaközvetitök" hirdetnek.
Nalunk is dolgoznak több fütes,-Sanitär,-legtechnikas brigadok es 6 emberböl egy az aki nemetül beszel!
- Christin
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 8 hónapja #15191
Írta: Christin
Christin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Teljesen igazad van.Úgy lehurrogják itt az embert,mintha azt mondtam volna,hogy azonnal valaki intézkedjen helyettünk.Aztán mehetünk pereskedni is,amikor szépen csődbe megy a cég aztán már nem lesz senkin sem behajtani az elmaradt fizetéseket.
Ez meg hogy:
-"jaj annyi mindent el kell intézni mi lesz"???
Nem tudom mi lenne?
Ez lesz intézve azt kész.És azt meg ne akarja már nekem senki sem bemesélni,hogy mindenki aki kint dolgozik azt több százezer ft-al ment ki,meg minimum középfokú nyelvtudással,mert nem hiszem,hogy a sok száz vagy ezer román,meg szlovák szakmunkás,meg segédmunkás,így indult neki.
-"Nincs kezdőtőkéd??El se indulj!!!"
Hát persze,az itthoni fizetésekből több százezret félre lehet tenni,és mindenki annyival megy ki .kicsit sok a rosszindulatú hsz,csak azt nem értem miért?
Itt ahelyett,hogy segítenének egymásnak inkább úgy lehurrogják a másikat,hogy csak na.......
Csak azt nem értem ezzel nekik több lesz?
És itt nem az építő kritikákra gondolok,hanem a sok rosszindulatú hsz-ra.
Teljesen igazad van.Úgy lehurrogják itt az embert,mintha azt mondtam volna,hogy azonnal valaki intézkedjen helyettünk.Aztán mehetünk pereskedni is,amikor szépen csődbe megy a cég aztán már nem lesz senkin sem behajtani az elmaradt fizetéseket.
Ez meg hogy:
-"jaj annyi mindent el kell intézni mi lesz"???
Nem tudom mi lenne?
Ez lesz intézve azt kész.És azt meg ne akarja már nekem senki sem bemesélni,hogy mindenki aki kint dolgozik azt több százezer ft-al ment ki,meg minimum középfokú nyelvtudással,mert nem hiszem,hogy a sok száz vagy ezer román,meg szlovák szakmunkás,meg segédmunkás,így indult neki.
-"Nincs kezdőtőkéd??El se indulj!!!"
Hát persze,az itthoni fizetésekből több százezret félre lehet tenni,és mindenki annyival megy ki .kicsit sok a rosszindulatú hsz,csak azt nem értem miért?
Itt ahelyett,hogy segítenének egymásnak inkább úgy lehurrogják a másikat,hogy csak na.......
Csak azt nem értem ezzel nekik több lesz?
És itt nem az építő kritikákra gondolok,hanem a sok rosszindulatú hsz-ra.