Németországi munkát keresek
- BAttila
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja #14837
Írta: BAttila
BAttila válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia prosperus!
A gipszkartonozás valóban csak "ragadt" az elmúlt 15évben. Csomó hirdetésre jelentkeztem és valóban nagyon gagyi, vagy kamu ajánlatokkal bombáztak. Bár voltam 3 hetet decemberben Münchenben és szerencsére ki is fizettek(csak bejelenteni felejtik el az embert, ezért oda nem megyek még1*).
Lambériázás: inkább a tető kilógókat és kiülőket kell, no meg fa lakóházakat is építettem.
Lamináltparkettát is lerakom, meg egy csomó minden mást is.
Jaja, nagyon vicces is tudok lenni...
Akkor nincs más lehetőség, küzdünk még itthon, míg meg nem tanulom a nyelvet(annak most rendesen nekifekszem).
Azért köszi!
A gipszkartonozás valóban csak "ragadt" az elmúlt 15évben. Csomó hirdetésre jelentkeztem és valóban nagyon gagyi, vagy kamu ajánlatokkal bombáztak. Bár voltam 3 hetet decemberben Münchenben és szerencsére ki is fizettek(csak bejelenteni felejtik el az embert, ezért oda nem megyek még1*).
Lambériázás: inkább a tető kilógókat és kiülőket kell, no meg fa lakóházakat is építettem.
Lamináltparkettát is lerakom, meg egy csomó minden mást is.
Jaja, nagyon vicces is tudok lenni...
Akkor nincs más lehetőség, küzdünk még itthon, míg meg nem tanulom a nyelvet(annak most rendesen nekifekszem).
Azért köszi!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14841
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Na, fuss neki még egyszer, s olvasd el mit irtam! Nem azt mondtam, hogy Ti vagytok hülyék és a balekok, hanem a kérdésedre válaszoltam! Viszont ha tudtad a válszt, akkor miért kérdezgetsz ilyeneket?hajcsi írta: ...sem balekok nem vagyunk,hidd el hülyek sem,de erröl ennyit.Köszi a tanacsot.
DCT
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
12 éve 9 hónapja #14857
Írta: hajcsi
Hajcsi
hajcsi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
DECOTEXT,elhiszem hogy csak valaszoltal,es nem rank ertetted,en csak a keresgeleshez kertem tanacsot,ötletet,hogy hol erdemes keresgelni.Az hogy nem ezt kaptam,hat na,van ilyen! Ettöl függetlenül köszönöm neked is,es masoknak is a valaszokat.
Hajcsi
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja #14861
Írta: Gergoo
1. Miért nem Te keresel?
2. Láthatóan nem sok értelme van.
Amúgy nem tudom, hogy az Építőipari brigádot keresünk c. hirdetést megtaláltad-e, itt az oldalon?
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Pontosítanék. Kaptál válaszokat. Igaz nem olyat amilyet szerettél volna illetve elképzeltél de egy biztos, hasznosakat. Persze neki állhatnánk mi is keresgélni az interneten neked dehajcsi írta: en csak a keresgeleshez kertem tanacsot,ötletet,hogy hol erdemes keresgelni.Az hogy nem ezt kaptam,hat na,van ilyen!
1. Miért nem Te keresel?
2. Láthatóan nem sok értelme van.
Amúgy nem tudom, hogy az Építőipari brigádot keresünk c. hirdetést megtaláltad-e, itt az oldalon?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 9 hónapja #14874
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
"DECOTEXT,elhiszem hogy csak valaszoltal,es nem rank ertetted,en csak a keresgeleshez kertem tanacsot,ötletet,hogy hol erdemes keresgelni.Az hogy nem ezt kaptam,hat na,van ilyen! Ettöl függetlenül köszönöm neked is,es masoknak is a valaszokat."
Szerintem semmi ertelme, hogy keresgeljel, mert a komoly megbizok nem keresnek hirdeteseken keresztül alvallalkozot, mert az asztalukon van ca. 50 alvallakozoi cegnek a Bewerbungja (jelentkezese) , irasban, Referenciakkal, egyebb.
Amilyen tökös gyerek vagy, ahogy elöadtad, akkor ugorj neki egy nemet nyelvü Bewerbungnak , jelöljel meg a több, mint 10 eves palyafutasod alatt kivitelezett Referenciat es postazd oda amelyik ceg nevet a lekönyebben kitudod ejteni vagy eppen neked szimpatikus.
Persze az az anyag nelkül amit mar emlitettem, hogy kötelezöek, halvany Chancod nincsen.
Ennel jobb tanacsot senki nem fog tudni adni, es most rajtad all, hogy bizonyits, hogy kemeny es tökös gyerek vagy.
Szerintem semmi ertelme, hogy keresgeljel, mert a komoly megbizok nem keresnek hirdeteseken keresztül alvallalkozot, mert az asztalukon van ca. 50 alvallakozoi cegnek a Bewerbungja (jelentkezese) , irasban, Referenciakkal, egyebb.
Amilyen tökös gyerek vagy, ahogy elöadtad, akkor ugorj neki egy nemet nyelvü Bewerbungnak , jelöljel meg a több, mint 10 eves palyafutasod alatt kivitelezett Referenciat es postazd oda amelyik ceg nevet a lekönyebben kitudod ejteni vagy eppen neked szimpatikus.
Persze az az anyag nelkül amit mar emlitettem, hogy kötelezöek, halvany Chancod nincsen.
Ennel jobb tanacsot senki nem fog tudni adni, es most rajtad all, hogy bizonyits, hogy kemeny es tökös gyerek vagy.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 9 hónapja #14879
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Hajcsi !
Terézia ajánlott egy oldalt régebben, megkerestem a témát:
Myhammer
Nem tudom, jó lesz-e neked.
Terézia ajánlott egy oldalt régebben, megkerestem a témát:
Myhammer
Nem tudom, jó lesz-e neked.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo