Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja #14738 Írta: BAttila
BAttila válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Mi is külföldön tudjuk elképzelni a jövőnket.
Sajnos én nem beszélek németül és nem fizethetünk meg nyelviskolát, de otthon tanulgatom. Viszont a feleségemnek(ő tanítgat) középfokú nyelvvizsgája van és hamar belerázódna.
Érettségije és marketinges végzettsége van, jelenleg irodai munkát végez.
Hol, milyen jellegű munkát volna érdemes keresnie szerintetek? Akár szobalányként is elhelyezkedne, vagy takarítana is első lépésként, ha van feljebbjutási lehetőség, persze, ha érdemes rá :)
Ideális az volna, ha mindhárman(4 éves kislányunkkal) mehetnénk. Van szerintetek ilyen lehetőség is? Pl család keres házvezetőnőt(remekül főz az asszony) és gondnokot(ez volnék én)?
Előre is köszönöm az ötleteket!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14740 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia BAttila!
Én most kezdtem el németet tanulni, nagyon ajánlanám neked a "kreatív nyelvtanulást", valóban más alapokra helyezi a nyelvtanulást és nekem személy szerint nagyon bevált, remélem neked is befog.
Sok sikert!

.

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 9 hónapja #14743 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Alex 1992 !
A jelenlegi allashirdetes az egy Jobcenter azaz Zeitarbeit ceg.
Ha a feleseged super a nemet nyelvben küldje el jelentkezesedet, tarsulva az ervenyes minösiteseiddel együtt. Hatha szerencsed van, de a TIG/MIG/MAG hegesztökböl annyi van mint a tenger. Leginkabb a WIG / E / 7CroMo hegesztöket keressük.
Jelenleg is keresünk 7CroMo hegesztöket vagy 60-t, de ebböl magyarorszagon nem letezik, igy kenytelenek vagyunk nyugat europabol a dolgozokat foglalkoztatni.
Maradj az ötletednel, hogy Te jössz elöször, mert asszonnyal es egy 4 eves gyerekkel neki vagni a nagyvilagnak , felelötlennek tartom es csak siras vagy valas lenne a vege.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 9 hónapja #14745 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

BAttila!
"Ideális az volna, ha mindhárman(4 éves kislányunkkal) mehetnénk. Van szerintetek ilyen lehetőség is? Pl család keres házvezetőnőt(remekül főz az asszony) és gondnokot(ez volnék én)?"
Alomnak nem rossz!
Az öreg Schwabok mar kihaltak, a kesebbi kivandorlok pedig top fitek,nincsen szüksegük szakacsra vagy szobalanyra.
Te dolgoznal, mint "gondnok", de hogyan magyarazzam meg neked, hogy a komplett Wasserleitungokat ki kell cserelned a Badezimmer-ben es ujonnan ersetzen mit Kupferröhren.
Ha egy szot sem beszelsz nemetül megcsak mint segedmunkas sincsen Chancod.
Vagy gondolom nem azt varod el, hogy a feleseged tartson el mindharmotokat?
Igy neki vagni a nagyvilagnak egy 4 eves gyermekkel felelötlennek tartom.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 9 hónapja #14748 Írta: kagibal
kagibal válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Éva!
Eladni nem tudnak, azonban a szakmai nyelvtudásom nagyon kevés. Most ezen próbálok javítani!
Azt gondolom, ha adódna olyan lehetőség, amihez egyelőre a társalgási szintű nyelvtudás elegendő, akkor váltanánk hamarabb, ha pedig szakmai lehetőség lenne, akkor 8-10 hónap múlva vállalnám be nyugodtan!
Köszönöm!

Több
12 éve 9 hónapja #14749 Írta: BAttila
BAttila válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Nata!
Ismerem, a feleségem letöltötte, azt is tanulmányozom. Csak nehezen megy bele a fejembe. Jobban bevált, hogy szavakat, montatokat tanulok, napi 10, azt kikérdezi a feleségem, ha van ideje.
Köszi!

Kedves prosperus!
ideális=álom
Ács állványzó vagyok, lambériázok és gipszkartont is szerelek 15 éve. mivel minimális nyelvtudással én nem tudok kint elhelyezkedni, ezért próbálkozna a feleségem. Persze, ha mégis talákok megbízható céget, akkor megyek előre én.
Semmiképp nem egyszerre mennénk ki. Annyira nem vagyunk idióták. Ha felelőtlenek lennénk, itthon várnánk a sült galambot, míg berepül az ablakon, persze miután valaki kinyitotta az ablakot:)
Csupán építő tanácsot várok olyantól, akinek van.