Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14582 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szabinacska írta: Csak nem tetszik, hogy mindketten azt hiszik, hogy én azáltal akarok elérni valamit, hogy szerintük csinos vagyok.

Szerintem nem hiszik azt. DCT pl. megírta, hogy abszolut komolyan lehetőségként említette meg, prosperus pedig pont ellentmondott DCT-nek amikor azt írta, hogy bármilyen csinos lehet valaki ha pl. nem beszéli a nyelvet esélye sincs.
Amúgy, abból pl, hogy szállással keresel munkát egy valami biztos meg sem fordult volna a fejemben. Mégpedig, hogy rendelkezel kezdőtőkével.
Az esélyeid pedig valóban minimálisak.
Jut eszembe, a betanított munkára jelentkeztél?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14584 Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget.További sok sikert mindenkinek.

Több
12 éve 9 hónapja #14585 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Neked is sok sikert de elfelejtettél válaszolni a kérdésemre. Jelentkeztél a betanított munkára?

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #14586 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Szabinacska!
En a helyedben megprobalnam akar ott, ahol dolgoztal. ha meg voltak veled elegedve, lehet eselyed. Lehet a bemutatkozo levelet ugy is fogalmazni, hogy ha ök nem tudnak neked muinkat biztositani, esetleg valamelyik masik gyarukban tudnanak-e. Akkor is lehet palyazni, ha nincs allaskiiras. Tudod, ha nem kerdezel, nem valaszolnak. Keresed meg esetleg a regi munkaszerzödesedet, lehet, azok az emberek meg ott dolgoznak, de ha nem, akkor is lehet rajuk hivatkozni.
A velemenyeken meg nem kell megsertödni, mert bizony volt mar tapasztalatunk, hogy gyakran az emberek nagyon sokat varnak aranytalanul kevesebbet erö munkaert. Igy pl en mar nem is keresek magyar dolgozot. Bar most eppen nincs is ra szüksegem....
Ha te nem ilyen vagy, az ki fog derülni, de nagyon sok info van az oldalpn, amit erdemes megfogadni, vagy legalabb elolvasni, es kialakitani a sajat velemenyedet.
szia:
Eva

Több
12 éve 9 hónapja #14587 Írta: szabinacska

Szia Gergoo!
Nem, nem jelentkeztem. azért nem mert németül az van oda írva, hogy aki két héten belül nem tud kezdeni az ne jelentkezzen. nekem március végétől lett volna aktuális és nem akartam feleslegesen rabolni a munkáltató idejét. addig pedig szerettem volna infokat gyűjteni a kinti életről. és lehet, hogy nem ide illett a téma de hát szerintem jogom van reagálni arra amit írtak. Szép napot mindenkinek

Több
12 éve 9 hónapja #14588 Írta: szabinacska

Szia Eva!
Az csak olyan kiküldetés féle volt. Ott tanultunk be a munkára. Aztán az a részleg meg is szünt. Tartom a kapcsolatot néhány emberrel. Ők is nehéz helyzetbe kerültek. köszönöm a tanácsokat.