Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14715
Írta: DECOTEXT
Már ne is haragudj, kedves Évi, de egy recepciós állást az előtte levőkkel nem lehet egy csoportba tenni! Én dolgoztam hotelben (casinóban) s a recben 2-3 nyelven folyékonyan beszélő, szakképzett (!) személyek végezték a munkát. Azért a mosogató és a szobalány egy "cseppet" más ám.....
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Evi írta: ...... konyhai kisegítô, mosogató, szobalány, recepciós állások,......
Már ne is haragudj, kedves Évi, de egy recepciós állást az előtte levőkkel nem lehet egy csoportba tenni! Én dolgoztam hotelben (casinóban) s a recben 2-3 nyelven folyékonyan beszélő, szakképzett (!) személyek végezték a munkát. Azért a mosogató és a szobalány egy "cseppet" más ám.....
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kagibal
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14718
Írta: kagibal
kagibal válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Zenetanári és zeneterapeuta végzettséggel, gyakorlattal itthon nem tudok elhelyezkedni a gyerekek születése és egy új lakhely választása után. Ezért férjemmel gondolkozunk a külföldi munkavállaláson: talán Németországban nagyobb esélyem lenne a szakmámban munkát találni. A korai fejlesztéstől egészen az idősebb korosztályig, az egészségesektől kezdve a kórházi osztályokon fekvő ápoltakig tanítottam és dolgoztam zeneterapeutaként.
Bízom, hogy ezen a fórumon lesz valaki, akinek vannak ötletei számomra!
Nagyon köszönöm!
Zenetanári és zeneterapeuta végzettséggel, gyakorlattal itthon nem tudok elhelyezkedni a gyerekek születése és egy új lakhely választása után. Ezért férjemmel gondolkozunk a külföldi munkavállaláson: talán Németországban nagyobb esélyem lenne a szakmámban munkát találni. A korai fejlesztéstől egészen az idősebb korosztályig, az egészségesektől kezdve a kórházi osztályokon fekvő ápoltakig tanítottam és dolgoztam zeneterapeutaként.
Bízom, hogy ezen a fórumon lesz valaki, akinek vannak ötletei számomra!
Nagyon köszönöm!
- encsib
- Látogató
12 éve 9 hónapja #14724
Írta: encsib
encsib válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Numma!
Teljes mértékben igazad van. Remélem nem haragszol amiért "felszívódtam"!
Igazság szerint az elmúlt napok egész jól is teltek el - kezdem megszokni a körülöttem lévő új környezetet - és mivel még nincs munkám, nehezebben veszem észre a napok múlását...
Próbálok ismerősöket, munkát keresni. Egész egyszerűen összefolynak a napok.
No, amint már írtam, azt hiszem kezdem valamelyest megszokni, hogy itt vagyok kint.
Ma pl. egyedül voltam sétálni! Ami lehet másnak nevetségesen hangzik, de Nekem igenis sokat jelentett!
Kezdi megszokni a fülem, hogy amerre megyek németül, illetve egyéb különböző nyelveken folyik a beszélgetés - csak magyarul nem
Holnap pl. megpróbálok meglátogatni egy magyar lányt, aki pár utcányira dolgozik Tőlünk. Egy másik fórumon jelentkezett.
Munka egyenlőre még nincs, de ami késik, az ugye nem siet - ahogy egy régi, igen kedves kollégám szokta volt mondani
Igyekszem és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!
A félénkségem mit sem változott, de azt hiszem kezdem hinni, hogy itt kint is menni fog!
Veled mi újság?
Tanfolyam, illetve iskola, amire jársz? Remélem csupa sikerélmény!
Jó éjszakát!
Illetve amennyiben reggel, nap közben olvasod: További szép napot!
Teljes mértékben igazad van. Remélem nem haragszol amiért "felszívódtam"!
Igazság szerint az elmúlt napok egész jól is teltek el - kezdem megszokni a körülöttem lévő új környezetet - és mivel még nincs munkám, nehezebben veszem észre a napok múlását...
Próbálok ismerősöket, munkát keresni. Egész egyszerűen összefolynak a napok.
No, amint már írtam, azt hiszem kezdem valamelyest megszokni, hogy itt vagyok kint.
Ma pl. egyedül voltam sétálni! Ami lehet másnak nevetségesen hangzik, de Nekem igenis sokat jelentett!
Kezdi megszokni a fülem, hogy amerre megyek németül, illetve egyéb különböző nyelveken folyik a beszélgetés - csak magyarul nem
Holnap pl. megpróbálok meglátogatni egy magyar lányt, aki pár utcányira dolgozik Tőlünk. Egy másik fórumon jelentkezett.
Munka egyenlőre még nincs, de ami késik, az ugye nem siet - ahogy egy régi, igen kedves kollégám szokta volt mondani
Igyekszem és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!
A félénkségem mit sem változott, de azt hiszem kezdem hinni, hogy itt kint is menni fog!
Veled mi újság?
Tanfolyam, illetve iskola, amire jársz? Remélem csupa sikerélmény!
Jó éjszakát!
Illetve amennyiben reggel, nap közben olvasod: További szép napot!
- Eva10
- Látogató
12 éve 9 hónapja #14725
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia kagibal!
Mennyire tudsz nemetül?
szia:
Eva
Mennyire tudsz nemetül?
szia:
Eva
- Alex1992
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14734
Írta: Alex1992
Alex1992 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Régi olvasója vagyok több fórumnak és csak információt szeretnék kérni, hogy egyáltalán milyen lehetőségeim-esélyeim lennének hegesztőként.
Ezt az állás hirdetést találtam:
Mindenféleképpen el szeretnénk hagyni Magyarországot ( sajnos mi is beleestünk a CHF-es lakáshitel csapdájában mindenünk van-volt ,de mind a Bank-é és egyre nehezebben bírjuk fizetni és nem akarjuk megvárni, hogy a kútnak a mélyére kerüljünk.)
Természetesen elsőnek én mennék és ha már van biztos helyem utánam jönne a feleségem és a 4 éves kisfiam.
Alapfokon beszélem a németet bár igaz nem túl jó (kb 10 éve nem beszéltem,) de a szaknyelvet azt értem! (dolgoztam 2 évet Németországban, 1 évet Hollandiában)
18 éve dolgozok hegesztőként (tig,Mig-Mag stb..) lenne esélyem?
A feleségem több mint 14évig dolgozott egy nagy multi cégnél mint eladó ,de miután megszületett a kisfiunk és lejárt a gyes köszönték szépen a munkáját ,és azóta sajnos munka nélkül van ,mert bárhova megy jelentkezni a 2.kérdés gyerek van?:
Sajnos, bár szerintem nem kell bemutatni,de Magyaroeszágon hátrányként kezelik a gyerekeseket.
Neki kereskedelmi végzettsége van (szerencsére van Europass kereskedelmi német-nyelvű bizonyítványa), beszél is németül (jobban mint én).
Mégegyszer elnézést ha zavartam de nagyon szépen megköszönném a segítséget.
Szép napot mindenkinek!
Ezt az állás hirdetést találtam:
"Schweißer WIG/MAG (m/w)
Aufgaben:
- selbstständige Schweißarbeiten in WIG und/oder MAG nach Zeichnungen
- Vorarbeiten von Werkstücken und Bauteilen nach Arbeitsunterlagen
- Bedienung der Schweißgeräte unter Beachtung der geltenden Unfallverhütungsvorschriften
- Kontrolle und Nachbehandlung der Schweißverbindungen
Qualifikationen:
- abgeschlossene Berufsausbildung als Metallbauer/in, Schlosser/in oder Schweißer/in (oder eine vergleichbare Ausbildung)
- fundierte Schweißkenntnisse in WIG und/oder MAG
- selbstständiges, exaktes Arbeiten nach Zeichnungen
- Flexibilität, Verantwortungs- und Qualitätsbewusstsein
- Bereitschaft zur Schichtarbeit
- Teamfähigkeit
Arbeitsort: Bischofsmais
Arbeitszeit: Vollzeit
Wenn Sie sich durch unser Angebot angesprochen fühlen, bewerben Sie sich bitte via Mail oder per Post mit Anschreiben, ausführlichem Lebenslauf, Erfahrungsprofil und Zeugnissen.
headwaypersonal gmbh
Stadtplatz 9
D-94209 Regen
Tel +49 (0) 99 21 / 97 00 33-0
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Természetesen elsőnek én mennék és ha már van biztos helyem utánam jönne a feleségem és a 4 éves kisfiam.
Alapfokon beszélem a németet bár igaz nem túl jó (kb 10 éve nem beszéltem,) de a szaknyelvet azt értem! (dolgoztam 2 évet Németországban, 1 évet Hollandiában)
18 éve dolgozok hegesztőként (tig,Mig-Mag stb..) lenne esélyem?
A feleségem több mint 14évig dolgozott egy nagy multi cégnél mint eladó ,de miután megszületett a kisfiunk és lejárt a gyes köszönték szépen a munkáját ,és azóta sajnos munka nélkül van ,mert bárhova megy jelentkezni a 2.kérdés gyerek van?:
Sajnos, bár szerintem nem kell bemutatni,de Magyaroeszágon hátrányként kezelik a gyerekeseket.
Neki kereskedelmi végzettsége van (szerencsére van Europass kereskedelmi német-nyelvű bizonyítványa), beszél is németül (jobban mint én).
Mégegyszer elnézést ha zavartam de nagyon szépen megköszönném a segítséget.
Szép napot mindenkinek!
- Smileka
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14737
Írta: Smileka
Smileka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Numma!
Nem hívtak még a Mekiből? Remélem a legjobbakat!
Smileka
Nem hívtak még a Mekiből? Remélem a legjobbakat!
Smileka
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma