Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja #14755 Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Mindenki!!

Tud nekem valaki abban segíteni hogy mi az a Referenznummer...most hívtak egy helyről,hogy ha ez megvan akkor jelentkezzek!!
De mi ez?? :(

Köszönöm: Numma

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14757 Írta: Smileka
Smileka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

A pályázatoknál szokták megadni, hogy amikor jelentkezel, arra hivatkozz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #14758 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

BAttila írta: Sajnos én nem beszélek németül és nem fizethetünk meg nyelviskolát, de otthon tanulgatom. Viszont a feleségemnek(ő tanítgat) középfokú nyelvvizsgája van és hamar belerázódna. Érettségije és marketinges végzettsége van, jelenleg irodai munkát végez.

Kedves BAttila!
Sem a feleséged végezettsége, sem a német tanulási aktivitásod nem elég ahoz hogy a német munkaeröpiacon megvessétek a lábatokat!

Egy marketing területen dolgozó alkalmazottnak legalább 2-3 nyelven kellene tudnia, de minimum folyékonyan németül és angolul! Az természetes, hogy a nyugati marketinghez tapasztalat is kell, ha valaki ebben akar dolgozni! A német (a más idegen nyelv) elsajátitásához aktiv oktatás kell, (vagy nyelvi környezet) s nem elég egy olyan személy aki ö maga sem beszéli kivállóan az adott nyelvet!

DCT

Több
12 éve 9 hónapja #14759 Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Smileka...kifejtenéd...mert nem értem!! :(
?
Hogy hogy arra hivatkozzak hogy mikor jelentkeztem?Hisz előtte nem sokkal küldtem el az emial-t...felhívott és a referenciaszámot kérte...

Több
12 éve 9 hónapja #14764 Írta: Smileka
Smileka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hát a pályázati kiírások jobb esetben úgy kezdődnek, hogy pl.: Referenznummer: 10000-1080862999-S
Ez persze most csak példának írtam, de ilyen a formátuma. Meg kéne nézni a hírdetést, hogy ott nem volt-e ilyen.
Smileka
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 9 hónapja #14787 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szevasz BAttila,
erröl csak ennyit: "Csupán építő tanácsot várok olyantól, akinek van."
Egen 1984-ota vagyunk ceg az epitö es ipari területen Nemetorszagban es van nemi tapasztalatunk.
De csak most emlitetted mi a szakmad.
A Trockenbau ( Gipszkartonozo) az egy Zulassungsfreie Handwerk, ami annyit jelent, hogy ezt a szakmat nem tanitjak egy 3 eves szakmai iskolaban, tehat akinek kedve, az csinalja es, ha meg van a jo par eves szakmai gyakorlata akkor talan meg penzt is fog vele keresni.
Ha fog vele penzt keresni, mert pont ebben a Gewerbeben vannak a legtöbb szelhamos "munkaltatok" megbizok , föleg a DDR vonalon, ahol bizony nagyon sok magyar mar lyukas zsebbel tert haza kölcsön penzen.
Nem tudom mi az a lamberiazas, de ha az a falak vagy a mennyezetek boritasat jelenti, ez volt divat a 90-es evekben ,ma mindenhol bontjak.
Parkettazo , Laminatverleger azt keresnek mindig.
A sültgalambra vonatkozo megjegyzesed nagyon vicces;-), de valoszinü, hogy azok a szakmunkasok akik nalunk dolgoznak mar a 90-es evek ota, nem rendelkeztek magyarban valoszinü sem nyitott sem zart ablakkal.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!