Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja #14881 Írta: hajcsi
hajcsi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Pontosítanék. Kaptál válaszokat. Igaz nem olyat amilyet szerettél volna illetve elképzeltél de egy biztos, hasznosakat. Persze neki állhatnánk mi is keresgélni az interneten neked de
1. Miért nem Te keresel?
2. Láthatóan nem sok értelme van.
Amúgy nem tudom, hogy az Építőipari brigádot keresünk c. hirdetést megtaláltad-e, itt az oldalon?

De igen en is keresgelek,csak eleg bena vagyok ilyen teren,sajna.Amugy megtalaltam az altalad irt hirdetest,es tovabbitottam is.

Hajcsi

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14882 Írta: hajcsi
hajcsi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

prosperus,tudod nem erzem ugy hogy en elöadtam magam,de biztosan igy van,mert amint latom te egy nagyon inteligens,okos ember lehetsz,olyan mindenkinel mindent jobban tudo.Egy Bewerbungot kepzeld megtudok irni,es ha hiszed ha nem ,kitudom ejteni a Nemet szavakat.Na fene,ki gondolta volna.Amugy itt megis allok,nincs itt ertelme.Tenyleg jo ez az oldal,hasznos infok vannak,csak hat itt is mint sok mas oldalon,csipös nyelvü emberkek is vannak.

Miklos köszi az ajanlatot,megfogom nezni.
Tovabbi szep estet kivanok minden forumozonak,a csipös nyelvüeknek is. :kiss:

Hajcsi

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #14891 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

hajcsi írta: prosperus,tudod nem erzem ugy hogy en elöadtam magam,de biztosan igy van,mert amint latom te egy nagyon inteligens,okos ember lehetsz,olyan mindenkinel mindent jobban tudo.Egy Bewerbungot kepzeld megtudok irni,es ha hiszed ha nem ,kitudom ejteni a Nemet szavakat.Na fene,ki gondolta volna.Amugy itt megis allok,nincs itt ertelme.Tenyleg jo ez az oldal,hasznos infok vannak,csak hat itt is mint sok mas oldalon,csipös nyelvü emberkek is vannak.Miklos köszi az ajanlatot,megfogom nezni.
Tovabbi szep estet kivanok minden forumozonak,a csipös nyelvüeknek is. :kiss:

Kedves Hajcsi! Mi nem tehetünk arról, hogy annyira büszke (mire is?) és érzékeny vagy! Ez a lap egy szuper hely, mert tudod innen az olyanok akinek a tények és az igazség nem tetszik, hamar lekopnak! Itt többen vagyunk, akik már évtizedek óta kint vagyunk és minket megtanítottak a németek kesztyűbe dudálni, s mi nem tehetünk arról, hogy nem azt találod és olvasod amit olvasni szeretnél!

Aztán majd ha egy kicsit lealacsonyodsz hozzánk is akkor majd megérted, hogy miről is lefetyeltünk itt. Tudod, mi szívügyünek tartjuk a kivándorló a magyarokat mert mi is azok vagyunk még valahol..... Akik viszont csak álmodoznak a NAGY pénzekről, szuper állásokról és szállásáról és kevés, de kényelmes munkáról, azok inkább menjenek a templomba, ott többet kapnak a léggömb életükhöz!

DCT

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14892 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Én kicsit más oldalról és más stílusban közelíteném meg a dolgot mint DCT nem mintha nem értenék egyet vele, szóval:
Az oldalon található cikkek, segédletek, hirdetések (igen, bármilyen hihetetlen törekszem hasznos és releváns hirdetéseket elhelyezni kizárólag az oldalon) és természetesen az oldal szíve a fórum 500 kategorizált témával illetve lassan 15000 hozzászólással és egy nagyon jól finomítható keresővel minden lehetőséget biztosít, hogy alapfokú nyelvtudással munkát találjon a látogató és relatíve egyszerűen, sok tanulópénzt megspórolva új életet kezdhessen Németországban.
A probléma az, hogy a látogatók minimum 90%-nak nincs ideje egy magyarul írt cikk vagy hozzászólás értelmezésére, a kereső használatára, vagy/és nincs szakmája, vagy/és nincs nyelvtudása (sokszor még azt is kétlem, hogy magyarul tud), vagy/és nincs kezdőtőkéje, vagy/és képtelen eladni magát a munkaerőpiacon.
ESÉLYTELEN!!! Az oldal nem tud ezért nem is akar segíteni az ilyen felhasználóknak!
Mindenki segítsen előbb magán és talán, ismétlem talán akkor nem fogok általánosítani pl. amikor valaki akinek rengeteg munkával elintéztünk egy félárú nyelvtanfolyamot és egy egy éves, korrekt szerződést felveti, hogy mindez valószínűleg csak a nyelvtanfolyamos cégtől kapott jutalék miatt van, szóval akkor nem fogok általánosítani hanem inkább csak értetlenül töprengeni!
Még elő lehet adni a "megalázott" kérdezőt is (holott még csak címezve sem lett senkinek a válasz) egy határozott de a megálmodott választól eltérő jótanács, kritika, javaslat, válasz esetén. :ohmy:
Végül, amikor nem is az álom kategóriában feltett kérdésre vár valaki választ, hanem egyenesen a hülyeség kategóriában vár megerősítést egy felhasználó.
Nos jelzem, hogy soha ismétlem soha nem fogom kimoderálni az ilyenekre adott válasz lényegét!!! Ragaszkodom hozzá,hogy tükröt kapjon az illető!
Bohóckodni, hülyegyerekest játszani lehet millió más oldalon, pazarolják az ilyen felhasználók ott semmire a saját és mások idejét, energiáját, csak megköszönni tudnám! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, Numma

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 9 hónapja #14893 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Decotext!
Hat esküszöm neha olyan erzesem van, mintha a magyar ferfiak (tisztelet a kivetelnek) olyan erzekenyek lennenek ,mint egy 12 eves szüzlany.(na aze van meg ilyen;-))
Ha megmondod nekik a frankot minden sorminta es szepites nelkül akkor elkezdenek nyafogni es mindent kikernek maguknak, hogy mi nem vagyunk hülyek, mi kemenyek es raffinaltak, okosak vagyunk s a többi.
Ez az a k.......a magyar büszkeseg vagy Dummheit amit le kellene vetkezniük, mert a nemet a flegma okostojasokat ugy rugja valagba ,hogy öröm nezni.
Valoszinü, hogy sokan nem szandekoznak az alapon indulni, hanem mindegyik besorolja magat a mar közepszintre, mert ugye en "Hun" es nem roman vagyok eppen alapon.
(tiszt. kiv.)
Több esetünk is van a Projekteken, amikor ugyebar minden epitkezesen van egy zuständiger (illetekes) Bauleiter.
Na mar most jön a magyar es nem a tervrajz alapjan probalja kivitelezni a munkat, hanem elkezdi magyarazni a nemet epitesvezetönek, hogy hülye ez a terv, mert szerinte inkabb igy es igy kellene kivitelezni a rajuk szabott munkat. A Bauleiter elöször ram nez kerdö szemekkel, majd a munkasra es nem erti, hogy most ki a hülye. Ö, a tervezö vagy a magyar.
Majdan megkerdezi tölem, hogy a munkas ivott e valamit vagy eppen netan valamit felszippantott, mert ilyet a 30 eves palyafutasa alatt meg nem ert meg, hogy egy melos adja ki
a kivitelezendö munkat.
Felrehivott es megkert, hogy ezt a Typot nem szeretne hetfötöl az epitkezesen meglatni, mert neki qualifizierte szakmunkasra es nem Klugscheißekra van szüksege!
Es mi törtent magyarban amikor a szaki hazatert, mert eljutött hire a "falubeliektöl" , hogy megmagyarazta a munkas, hogy azert rugtak ki, mert megprobalta a hülye nemetnek megmagyarazni, hogy az egesz terv egy nagy hülyeseg, mert ö sokkal jobban csinalta volna.
"Hülyek ezek a nemetek"! ( vagy tenyleg mi lennenk a hülyek?)

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14908 Írta: kovakove
kovakove válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
A mai napon felvételt nyertem egy benzinkutas állásra,Frankfurt mellé.márc.1-én kezdhetek is.Érdeklődni szeretnék,hogy van olyan személy aki ilyen területen dolgozik,vagy v.kinek az ismerőse,szomszédja stb?
2003-ban dolgoztam idehaza 4hónapot Shell kúton és nem voltam elájulva tőle,ezért váltottam.
Itt 1200Euró lenne az alapom,amire jön a borravaló,ami napi 30-50Euró között mozog.1500.1600Euro lenne átlagban.Napi 8.v.10órában.Szállás havi 290Euró lenne,amit kezdetben csak hó végén vonnak le a fizetésemből.
Az a szakma,amiben meg dolgozni akarok,az szintén most indul márciusban(photovoltaik)és több helyre is be van adva a jelentkezésem és most nem tudom,hogy elfogadjam,vagy lemondjam a kutazást.
Tudna valaki valamilyen hasznos tanáccsal vagy véleménnyel szolgálni?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma