Németországi munkát keresek
- Eva10
- Látogató
12 éve 9 hónapja #15009
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Hat persze!
Itt is adnek, ha segitenenek, de eszükbe sem jut.
Itt is adnek, ha segitenenek, de eszükbe sem jut.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 9 hónapja #15024
Írta: kfz
Ne is sajnáld....de tudod DECO, a rendet ha csinálni kell az nehéz és undorító. Ha csak fenntartani az már sokkal, de sokkal könnyebb.
Nem mindegy, hogy törölsz, fertőtlenítesz, vagy sikálsz, vakarsz, reszeled a fertőt...
A szomorú, hogy van munkakör ahol a borravalót kivonják a bértömegből, ha megkérdezed miért ennyire kevés a lé, megkapod: mert van borravaló...
Mert van?
Mondjuk előfordul...ez így korrekt
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
DECOTEXT írta: Passaunál az osztrák határon ahol megveszem mindig a matricát és tankolok is a vécésmami tőlem mindig 2 eurót kap! (Mindig!) A klotyó olyan, hogy mások konyhája nem tisztább, s ezt a munkát ennyiért.... hát nem tudom! Én nem csinálnám! Igy aztán nem sajnálom tőle, mert szuper munkát végez!
Ne is sajnáld....de tudod DECO, a rendet ha csinálni kell az nehéz és undorító. Ha csak fenntartani az már sokkal, de sokkal könnyebb.
Nem mindegy, hogy törölsz, fertőtlenítesz, vagy sikálsz, vakarsz, reszeled a fertőt...
A szomorú, hogy van munkakör ahol a borravalót kivonják a bértömegből, ha megkérdezed miért ennyire kevés a lé, megkapod: mert van borravaló...
Mert van?
Mondjuk előfordul...ez így korrekt
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- Poczy
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja #15091
Írta: Poczy
Poczy válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Bonn mellett Königswinter-ben dolgozom CNC-esztergályosként. Hétvégére, elsősorba vasárnapra keresnék valami munkát. Van valakinek ötlete hogy érdemes nekikezdeni, mit érdemes keresni?
Üdv: Poczy
Bonn mellett Königswinter-ben dolgozom CNC-esztergályosként. Hétvégére, elsősorba vasárnapra keresnék valami munkát. Van valakinek ötlete hogy érdemes nekikezdeni, mit érdemes keresni?
Üdv: Poczy
- kitti66
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #15099
Írta: kitti66
kitti66 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
sziasztok stuttgardi munkák felől érdeklődnék van arra lehetőség én most ithon tűzoltó vagyok de van lakatos,vagyonőr és kereskedelmi iskolám a nyelvet alapfokon beszélem de folyamatosan tanulom. köszi.
- ilcsike
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #15127
Írta: ilcsike
ilcsike válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok! Úgy látom sok a kifele kacsingató Németországba. Én is az egyike vagyok. Ruhaipari végzettséggel pedagógiai tapasztalattal (jelenleg középiskolában tanítok,) szeretnék munkát találni.
Ha tudtok ötletet adni, köszönettel veszem.
Ha tudtok ötletet adni, köszönettel veszem.
- zabosfu
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #15139
Írta: zabosfu
zabosfu válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Hello
mi is németország felé kacsingatunk és azt tervezzük hogy a nyáron kimegyünk kb egy hónapra szerencsét próbálni faterommal. Úgy tervezzük hogy ez idő alatt tapasztalatot gyöjtünk és körülnézünk munkaügyben tán ha sikerül valamit találni. Apum buszsafőrként dolgozik végzettsége mezőgazdasági gépész én még suliba járok technikumra.
kérdéseim(a válaszokat előre is köszönöm):
-vannak e ott pár napra szóló alkalmi munkák? és ezekhez mijen papirt kell intézni?
-a mezőgazdaságban mien munkák szoktak lenni az idénymunkán kívül?
-buszsafőr állásra mien eséllyel pályázhat ojan alapfokú nylevtudással?
válaszaitokat előre is köszönöm(majd még eszembe jut pár kérdés biztos )
mi is németország felé kacsingatunk és azt tervezzük hogy a nyáron kimegyünk kb egy hónapra szerencsét próbálni faterommal. Úgy tervezzük hogy ez idő alatt tapasztalatot gyöjtünk és körülnézünk munkaügyben tán ha sikerül valamit találni. Apum buszsafőrként dolgozik végzettsége mezőgazdasági gépész én még suliba járok technikumra.
kérdéseim(a válaszokat előre is köszönöm):
-vannak e ott pár napra szóló alkalmi munkák? és ezekhez mijen papirt kell intézni?
-a mezőgazdaságban mien munkák szoktak lenni az idénymunkán kívül?
-buszsafőr állásra mien eséllyel pályázhat ojan alapfokú nylevtudással?
válaszaitokat előre is köszönöm(majd még eszembe jut pár kérdés biztos )