Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja #14962 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Gergoo írta: Mindenki segítsen előbb magán és talán, ismétlem talán akkor nem fogok általánosítani pl. amikor valaki akinek rengeteg munkával elintéztünk egy félárú nyelvtanfolyamot és egy egy éves, korrekt szerződést felveti, hogy mindez valószínűleg csak a nyelvtanfolyamos cégtől kapott jutalék miatt van, szóval akkor nem fogok általánosítani hanem inkább csak értetlenül töprengeni!

Errol csak annyit, megha kapnatok is "jutalekot", akkor sincs semmi! A vilag kapitalista fele igy mukodik. Ez a "nehogy te mar keress rajtam" hozzaallas eleg rossz beidegzodes. Mindennek ara van, meg a voros keresztnek is. Meg kellene tanulni sajat szempontbol nezni a vilag torteneseit es sajat szempontbol ertekelni. Nem mindig a szomszed tehenet keresni.
(En mikor kijottem, egy spec szerzodes miatt kaptam egy cegautot, mikozben helyi nemet kollegaknak nem jar. Nem nagyon hasznaltam, mert hulyen ereztem magam, hogy nekem idegennek van es emiatt ne kezdjenek "furkalni". Vegul ok kezdtek rabeszelni, hogy ne legyek hulye, senkit nem erdekel az auto. Ez az en szerzodesem, nekik megvan a sajat szerzodesuk. Majd ha nem tetszik, keres mast! Csak ennyi a mentalitasbeli kulonbseg)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14974 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

kovakove írta: Itt 1200Euró lenne az alapom,amire jön a borravaló,ami napi 30-50Euró között mozog.1500.1600Euro lenne átlagban.Napi 8.v.10órában.Szállás havi 290Euró lenne,amit kezdetben csak hó végén vonnak le a fizetésemből.

Akkor több lesz a borravalód mint a fizetésed. Ha igaz. En még nem adtam németországban benzinkutnál borravalót.
Mellékletek:

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 9 hónapja #14985 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Itt 1200Euró lenne az alapom,amire jön a borravaló,ami napi 30-50Euró között mozog.1500.1600Euro lenne átlagban.Napi 8.v.10órában.Szállás havi 290Euró lenne,amit kezdetben csak hó végén vonnak le a fizetésemből.
Ez a borravalo balhe egy csali, mert egy jol menö etteremben kap egy pincer 30-60 közötti borravalot egy müszakban. Ha kap. Egy benzinkutnal, hogy adna mar a nemet amikor a benzin arak mar az egekben vannak. Meg borravalot is, csak nem kepzeled. A feladatod, hogy segits a hölgyeknek ,idösebb nöknek tankolni esetleg az olajat ellenörizni, de a mosolynal többet nem varhatsz el tölük. Persze aki megszokta magyarban, ha mar finganak akkor is telejni kell akkor az itt csalodni fog. Nyente!!
De ha hallgatsz egy "öregember" tanacsara.
Ha egyedülallo vagy ragadd meg az alkalmat. Masnak meg ez sem adatik meg.Tanuld a nyelvet. Sporolj abbol amit keresel. Ne tapsold el, ne piazz!
Vedd, hogy ez ugro deszka es egy ev utan miutan megszoknak az ügyfelek is, hatha lesz olyan szerencsed aki rad fog kerdezni, hogy nem lenne e szandekod hozza menni dolgozni?
Te vagy eleted sajat maga kovacsa es nem a benzinkut ,vagy a tanacsadok.
Ez a te eleted ,mi itt nem igen szolhatunk bele!
Sok sikert!

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: astarta, Numma

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #15002 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Gondoltam, majd irtok ti is a benzinkutas temara. Mert a velemenyem hasonlo. Nemetorszagban meg nem adtam benzinkutnal borravalot. Merthogy nem tankolnak meg nekem, akkor miert adjak. Ha megtankolnanak, igen, de nem teszik. Söt, amikor egyszer megkertem valakit, akkor sem segitett.
Most, amikor jöttem vissza Magyarorszagrol, talalkoztam egy osztrak benzinkutnal valakivel, aki magatol segitett, es ablakot is mosott - persze magyar volt.
sziasztok:
Eva

Több
12 éve 9 hónapja #15004 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Eva10 írta: Most, amikor jöttem vissza Magyarorszagrol, talalkoztam egy osztrak benzinkutnal valakivel, aki magatol segitett, es ablakot is mosott - persze magyar volt.
sziasztok:
Eva

és ? adtál borravalot?

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #15008 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Eva10 írta: Nemetorszagban meg nem adtam benzinkutnal borravalot. Merthogy nem tankolnak meg nekem, akkor miert adjak. Ha megtankolnanak, igen, de nem teszik. Söt, amikor egyszer megkertem valakit, akkor sem segitett.

Ahol lakom, ott van 2 "noname" benzinkút, ahol mindig felajánlja a "napbarnitott" kolega a szolgálatait! (Ablakmosás, megnézi az olajat, s a guminyomást s tankol(na) is ha kérném! Magam csinálom, de sok női autovezető igényli ezt a szervizt s adni szoktak 0,50-1 €urót!
Viszont Passaunál az osztrák határon ahol megveszem mindig a matricát és tankolok is a vécésmami tőlem mindig 2 eurót kap! (Mindig!) A klotyó olyan, hogy mások konyhája nem tisztább, s ezt a munkát ennyiért.... hát nem tudom! Én nem csinálnám! Igy aztán nem sajnálom tőle, mert szuper munkát végez!

DCT